Berkenalan Dengan Gadis…

29th April 2016 | Cat: Cerita Lucah | 3100 Views | No Comments

Berkenalan Dengan Gadis Gebu | Kisah blue nie berlaku ketika sya sekolah di uk. Pada awal sya disini, semangat sya ganas utk belajar. maklum la, baru baru sampai. Selepas 2 atau 3 hari, nafsu sya mula memuncak muncak. batang zakar sya asyik meronta ronta.

Cerita seks Berkenalan Dengan Gadis Gebu, kisah blue melayu lucah, cerita sex Berkenalan Dengan Gadis Gebu, cerita malay boleh Berkenalan Dengan Gadis Gebu

Berkenalan Dengan Gadis Gebu

Kalu diikutkan nafsu sya mau je sya rogol diorang masa tuu juga. Tapi mengikut pertimbangan professional sya, tidak lari gunung dikejar. sya pun balik la rumah sya balik dgn perasaan hampa tetaapi masih ada sedikit kepuasan dalamm hati sya.

Bangga juga hati sya maner tidak nyer selama ini asyik rasa cipap bohsia Malaysia saja. 1st time rasa cipap budak luar dari Malaysia. Sampai je kat rumah sya, sya terus je call dia…hehhehe biasa la tambah ayat lagi.

Sya cakap la dengan diorang. tah apa sya borak pun sya tidak ingat…. bla bla bla bla bla… tiba tiba sya sajer je bergurau mahu tidur kat rumah yang diorang port tue.

Diorang kata line clear kerna land lady rumah tuu dahh tidur. Huh sya pun apa lagi, dgn laju memandu kereta menuju kerumah diorang selaju jantung sya berdegup. Huh dalamm hati sya berkata “ memanng rasa cipap budak Brunei la sya malam ni.

Seperti yang diidamkan, diorang memakai baju tidur berwarna ungu yang diikat kat pinggang. diorang tidak memakai apa apa baju pun dalamm baju tidur diorang tue. sya dahh agak dah, mesti diorang dahh ready mahu melayarkan kapal layar jalur gemilangnya.

Sya pun apa tunggu lagi. sya terus mencium mulut diorang cam mat saleh cium dalamm tv. Habis sya nyonyot mulut diorang. Nampaknya diorang tenggelam dalamm ciuman sya tue. sya pun membuka ikatan baju tidur diorang, maka terserlahla dua buah gunung daik bercabang dua miliknya dan lurah dendam miliknya yang bakal sya terjah.

Sya pun tidak tunggu lama. Buat apa yang patut saja. Tumpuan sya sekarang ialah lubang pepek nya ajer. Mula mula sya meraba raba cipap diorang agar minyak pelincir dapat keluar dan memudahkan proses keluar masuk batang zakar sya.

Lepas 5 minit sya pun dgn perlahan memasukan batang zakar sya kedalam lubang cipap nya. Kau bayangkan betapa sedapnya apabila batang kote sya masuk kedalam cipap nya. Terasa sedikit kepanasan pada batangku.

Ini pekara biasa berlaku apabila pertama kali menjolok pepek. sya pun terus menghayun bahtera sya selancarnya, sesekali itu diorang memanjat ke atas badan sya utk mengambil alih tahta. Ah ah ah ahh oh ye! dari atas katil, ke bawah lantai sya kerjakan diorang , sesekali diorang kerjakan sya.

Tapi sya memanng respect la kat diorang. Walaupun baru 17 tahun diorang pandai memberi kerjasama yang baik. Segala skill udah keluar. Dari sya kat atas diorang kat bawah sampai sya kat bawah diorang kat atas, doggy style, mengiring style semua style sya dahh buat sya pun surrender la.

Terbitla air mata air dari lubang zakar sya. hah puas! memanng puas hati. hilang segala rasa resah gelisah sya selama ini. Dari pandangan muka diorang jugak sya dapat melihat kepuasan yang diorang kecapi.

Tapi nafsu diorang masih kuat cam babi. Pagi tuu diorang cerita la kat sya imiginasi seks diorang ialah mahu main kat dalamm bath tab. Mula mula sya malas. tetapi sesudah didesak beberapa kali sya pun menurut.

Terjadi la adegan seks cam mat saleh dalamm bath tab. korang bayangkan main dalamm air cam maner. Masa tuu posisi sya kat bawah diorang kat atas masa tuu tidak yah romen romen dah, main sumbat je zakar sya dalamm vagina diorang.

Best memanng best la tapi seksa la sya kena henjut dgn diorang. diorang best la, kerna diorang duduk atas sya. Tapi masa tuu sya tidak rasa nikmat sangat kerna lubang cipap diorang tidak ada pelinciran yang baik kerna , masa tuu kitaorang main dalamm air.

Habis main sya mandi dan masuk bilik diorang. daah tidak der kerja, diorang pun urut la badan sya dgn baby oil milik kawan baik sya yang sya pinjam malam tadi dgn nya.

Kesian kawan sya. Habis setengah botol baby oil tuu sya kerjakan. Lepas tuu plak giliran sya mengurut diorang. Ah sya urut sikit je meraba lubang vagina diorang lg banyak.

Daah raba raba stim plak batang zakar sya. Main lagi. sya pun dahh letih mahu cerita, ini satu lg sya mahu cerita. yang sya cerita ni bukanlah lakonan semata mata.

Tetapi kisah btl yang terjadi antara sya dan diorang hanya sya dan diorang je yang tahu rahsia ini. Tapi ini pengakuan ikhlas la dari hati sya, memanng pengalaman ni satu pengalaman yang menarik dalamm hidup sya, diorang bolehh dikatakan top ten the best seks action dalamm list perempuan yang pernah sya henjut.

No Comment yet. Be the first to comment on Berkenalan Dengan Gadis…

Leave Your Comment Here!