Bohsia Kolej Nafsu Seks…

24th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 2946 Views | No Comments

Bohsia Kolej Nafsu Seks Kuat | aku kenal Fariyah ni waktu di Kolej diaorang. Fariyah ni student sebuah ipt kat sini. She is very nice, body diaorang memang type yang aku mahu telan saja. tak der ler tinggi sangat. Tapi cute tu yang aku geram tu.

Bohsia Kolej Nafsu Seks Kuat cerita lucah sex melayu, kisah seks malay best Bohsia Kolej Nafsu Seks Kuat, cerpen blue Bohsia Kolej Nafsu Seks Kuat

Bohsia Kolej Nafsu Seks Kuat

Beberapa saat kitorang terdiaorangm dalam keadaan itu. menikmati bagian awal dari gelombang lautan kenikmatan yang sedang menanti. Kemudiaorangn kurasakan tangannya meramas dubur ku, bergerak turun ke bawah hingga berada di dubur ku dan menekannya perlahan.

Kutahu maksudnya, kutekan perlahan batang konek aku. ah. kembali dia mendesah. perlahan. teramat perlahan namun tanpa menghentikannya. kudorong batang konek aku untuk terus maju. sedikit demi sedikit batang konek aku masuk menerobos liang pantat nya yang sudah basah kuyup itu.

Teramat perlahan. hingga akhirnya tak dapat maju lagi, hampir seluruh batang konek aku terbenam sudah, mungkin cuma terlebih setengah inci berada di luar. Kurasakan betapa ketatnya lubang pantat nya mencengkam batang konek aku Fariyah merintih.

Kurasakan batang konek aku berdenyut-denyut. Kudengar diaorang merintih lagi, batang konek aku semakin bergetar-getar, diaorang pun semakin merintih. Kutarik dngn perlahan batang konek aku hingga tinggal bagian kepalanya yang masih tertinggal.

Kutekan masuk kembali hingga terbenam keseluruhannya. kutarik kembali. kubenamkan lagi. demikian seterusnya secara perlahan-lahan. Dari wajahnya , sebagaimana diriku, kulihat dia betul-betul menikmati setiap inci dari batang konek aku yang keluar masuk menelusuri liang pantat nya perlahan-lahan.

Kukayuh batang konek aku dalam rentak yang sama, perlahan-lahan. Rintihan perlahan dari mulutnya semakin lama semakin mengasyikkan gerak keluar masuk batang konek aku. Kedua tangannya mula bergerak naik dari dubur ke belakangku.

Peluh mula membasahi badan kitorang, wajah Fariyah semakin memerah, kedua matanya setengah terpejam, bibirnya sebentar merekah. sebentar kemudiaorangn mengatup dan menggigit bibir. merintih. mendesah. Luar biasa ! Betapa indahnya pemandangan dari wajah seorang wanita yang sedang berpacu menuju ke puncak kenikmatan.

Dngn tanpa menghentikan kayuhan batang konek aku, kuatur kembali nafasku untuk meredakan tanda-tanda dari bagian bawah yang mula terasa. Kutarik batang konek aku hingga hampir terlepas, mungkin cuma tinggal setengah dari bagian kepalanya yang masih terbenam.

Kutekan masuk lagi, kuhentikan hingga cuma bagian kepalanya yang masuk. Kutarik kembali seperti semula. kutekan lagi. perlahan. cuma bagian kepala dari batang konek aku yang keluar masuk. kupercepat sedikit.

Lebih cepat lagi. hingga menimbulkan suara kecipak yang serentak dngn rintihan-rintihan Fariyah. Begitu nikmatnya kurasakan kepala batang konek aku seolah diramas-ramas oleh pantat nya Kedua tangannya meramas-ramas rambutku, bahuku, menyelinap ke bawah dan kemudiaorangn mencengkam otot dadaku.

Tubuhnya mulai menggelinjang kesana sini, pinggangnya bergerak-gerak ke kanan, ke kiri, memutar, tak beraturan dan semakin lama semakin bergerak naik seolah ingin kembali membenamkan seluruh batang konek aku. kuimbangi dngn lebih menaikkan bagian bawah tubuhku.

Kupertahankan kecepatan rentak keluar masukn batang konek aku. suara kecipak akibat gesekan kitorang berdua semakin terdengar. pinggangnya semakin terangkat, pada saat itulah kuselipkan tangan kiriku ke bawah dubur nya, serentak itu pula Fariyah mengangkat dan melingkarkan kedua kakinya pada pinggangku.

Kuhujamkan batang konek aku masuk hingga terhenti dan terbenam seluruhnya, Fariyah memekik lirih. kutekan lebih kuat lagi dan kutarik ke atas vagina nya, hingga kurasakan hujung batang konek aku menyentuh dasar paling dalam pantat nya.

Kubenam mukaku pada lehernya, Fariyah memeluk erat leherku, beberapa saat kitorang terdiaorangm dalam keadaan seperti itu. Kemudiaorangn aku gesek-gesek hujung batang konek aku dngn dsar pantat nyaa. tubuhnya menggeliat.

Dari mulutnya terdengar erangan. tak lama kemudiaorangn kurasakan dinding-dinding liang pantat nya mengemut kuat, satu tanda yang amat kukenal. Kuangkat kepalaku untuk menatap wajahnya. Wajahnya mendongak ke atas, kedua bola matanya sudah terbalik ke atas, mulutnya setengah terbuka memperlihatkan hujung lidahnya yang bergerak-gerak perlahan, kulit wajahnya yang putih itu sudah berubah merah padam.

Seperti yang sudah kuduga, dia sudah berada di depan pintu gelombang orgasme yang dinanti-nantinya. Kutarik perlahan batang konek aku untuk keluar, pantas Fariyah mencengkam belakang pahaku untuk menahan gerakanku.

Kuteruskan gerakan batang konek aku hingga tinggal bagian kepalanya yang terbenam. perlahan kusorong kembali. kutarik kembali. kusorong lagi. keluar masuk perlahan-lahan. kukerahkan tenagaku untuk menahan cengkaman tangannya yang semakin terasa menahan pahaku.

Kemutan liang pantat nya semakin terasa. terdengar jeritan keras keluar dari mulutnya yang terbuka disertai kemutan yang sangat hebat dari liang pantat nya. kepalanya terangkat ke atas. kuteruskan gerakan keluar masuk batang konek aku secara perlahan-lahan.

Kembali dia menjerit. kembali kurasakan kemutan yang berturut-turut dalam liang pantat nya. kepalanya semakin terangkat ke atas, tubuhnya melengkung ke depan, keselipkan tanganku ke bawah tubuhnya dan menopang kepalanya.

Kugerakan terus batang kemaluanku secara perlahan-lahan. kujaga gelombang kenikmatan yang sedang melanda dirinya selama mungkin. dinding pantat nya terus menerus mengemut. jeritan dan rintihan silih berganti terdengar dari mulutnya.

Seluruh bagian batang konek aku bagai diramas-ramas dan dikocok-kocok perlahan-lahan. aduh nikmatnya. , seluruh otot ditubuhku meregang. kuhujamkan dan kubenamkan seluruh batang konek aku sedalam-dalamnya. kurengkuh dubur nya serapat yang boleh.

Fariyah menyambut dngn menarik badan dan leherku sekuat-kuatnya dngn kedua tangannya. badan kitorang yang sudah basah kuyup dngn peluh kini lengket dan bersatu. batang konek aku bergetar dan berdenyut-denyut disambut dngn kemutan otot pantat nya.

Jeritan-jeritan kenikmatannya semakin menjadi-jadi. dinding pantat nya terus menerus mengocok dan menghisap batang konek aku. sesuatu bergerak mendesak dari dasarku. bergerak naik ke atas melewati batang konek aku. dan akhirnya batang konek aku bergetar hebat.

Fariyah menjerit-jerit histeria. dan. bagaikan air bah lahar kenikmatan menyembur-nyembur. Fariyah menggigit bahuku sekuat-kuatnya. Akhirnya kejantananku luluh oleh kelembutan kewanitaannya. kitorang sama-sama terdiaorangm dalam dakapan masing-masing. Fariyah terbaring lemas, aku juga lemas tapi batang konek aku belum sepenuhnya merunduk.

Ketika aku menggerakkan badanku untuk merenggangkan badanku darinya, batang konek aku mengeras kembali. Ternyata aku masih ingin kembali mengulangi sensasi tadi. Malam itu kitorang bersama beberapa kali lagi. Kebetulan besoknya adalah hari minggu.

Bermacam teknik berasmara kuajar Fariyah. Sejak hari itu aku selalu main dngn Fariyah bila ada peluang. Well, she is a good partner.

No Comment yet. Be the first to comment on Bohsia Kolej Nafsu Seks…

Leave Your Comment Here!