CERITA SEX PESTA LESBI…

9th June 2017 | Cat: Gambar Lucah | 893 Views | No Comments

Awek MelayuCERITA SEX PESTA LESBI…Melayu Bogel,Gambar Lucah,Tudung Bogel,Cerita Lucah,Melayu Bogel,Gambar Lucah,Tudung Bogel,Cerita Lucah,gambar wanita comel, gambar bogel senyum yg dipaksakan melayu boleh com, www cari khty foto bogel 2017 melayu com my, cerita lucah melayu dipaksa, cerita dipakse main, tudung poRn gambar, awek dipaksa bogel, awek senyum paksa, cerita seks dipaksa melayu

CERITA SEX PESTA LESBI DENGAN Mak Cik ROSA

CERITA SEKS 2017, CERITA SEKS TERBARU, CERITA SEX 2017, CERITA Mak Cik LESBI, CERITA MESUM, FOTO Bogel IGO, CERITA NGENTOT 2017, CERITA ML TERBARU, CERITA DEWASA 2017, CERITA HOT 2017, CERITA MESUM 2017, FOTO Bogel IGO 2017, FOTO TELANJANG IGO, FOTO SUSU IGO, FOTO Mak Cik LESBI, FOTO Mak Cik Bogel, CERITA SEX LESBI, CERITA NGENTOT Mak Cik, CERITA DEWASA, CERITA Puki BASAH, CERITA NGENTOT Puki Mak Cik, FOTO TELANJANG Mak Cik, CERITA PESTA SEX
SUSUIGO HADIR KEMBALI DENGAN SAJIAN YANG PALING FRESH DAN TERBARU YANG AKAN MEMUASKAN KEBUTUHAN SEKS PARA PENGUNJUNG SETIA SUSUIGO YANG TERBINGKIS DALAM CERITA SEKS 2017, CERITA SEKS TERBARU, CERITA SEX 2017, CERITA Mak Cik LESBI, CERITA MESUM, FOTO Bogel IGO, CERITA NGENTOT 2017, CERITA ML TERBARU, CERITA DEWASA 2017, CERITA HOT 2017, CERITA MESUM 2017, FOTO Bogel IGO 2017, FOTO TELANJANG IGO, FOTO SUSU IGO, FOTO Mak Cik LESBI, FOTO Mak Cik Bogel, CERITA SEX LESBI, CERITA NGENTOT Mak Cik, CERITA DEWASA, CERITA Puki BASAH, CERITA NGENTOT Puki Mak Cik, FOTO TELANJANG Mak Cik, CERITA PESTA SEX.


Kali ini SUSUIGO akan menceritakan sebuah kisah fenomenal tentang sex yaitu Mak Cik Rosa yang suka mengadakan acara pesta lesbi. Mak Cik Rosa memiliki kelainan sex yang mengajak sesame jenis untuk berhubungan sex secara beramai ramai. Bagaimana keseruan kisah pesta sex lesbian Mak Cik Rosa. Mari kita simak cerita sex Lesbi di bawah ini :
Mak Cik rosa adalah seorang janda kaya yang berusia 35 tahun, walaupun janda, Mak Cik Rosa memiliki usaha yang sangat mapan dan menghasilkan pendapatannya. Sampai sampai janda satu ini memiliki kost kost an putri yang selalu penuh. Mak Cik Rosa merupakan janda yang sangat seksi bahkan bentuk tubuhnya sangatb indah, dengan ukuran payudara 38 B dan tubuh yang ideal. Setiap kali berpakaian yang minim, Mak Cik Rosa selalu menonjolkan payudara dan pantatnya yang sangat di kagumi oleh laki- laki.
Semenjak di cerai oleh suaminya, gaya hidup dan pergaulan Mak Cik Rosa mulai berubah, bahkan hamper tak pernah Mak Cik Rosa bergaul dengan laki-laki. Karena trauma takut disakiti kedua kalinya. Sehingga itulah yang membuat Mak Cik Rosa suka melakukan hubungan sex lesbi dengan sesame jenis. Mak Cik Rosa sering melakukan hubungan lesbi dengan penghuni kost miliknya karena semua penghuninya adalah seorang whana, kebanyakan sebagian besar adalaah mahasiswi.
Diantara para penghuni kost milik Mak Cik Rosa ada 3 orang yang sudah kecanduan dengan pesta lesbi dengan Mak Cik Rosa yaitu, Hana, Feni dan Yeni. Mereka adalah penghuni kost yang sering diajak berpesta lesbi saat Mak Cik Rosa sedang horni dan memperoleh kepuasan. Pada suatu malam, saat itu hujan deras, Mak Cik Rosa mengecek kost kostan nya, apakah ada laki laki yang menginap di kost miliknya. Setelah sampai di tempat kost, di depan pintu gerbang, Hana sedang menyapu dan menyambut Mak Cik Rosa dengan menggunakan lingerie tipis tanpa Bra.
“Selamat malam Mak Cik, kok tumben malem malem Mak Cik.. !” sambut Hana.
“Eh, kamu belum tidur Han, seksi sekali kamu malam ini,” sambil mengelus elus pundak Hana, Mak Cik Rosa menjawab.
“Maaf Mak Cik, tadi habis mandi, Feni dan Yeni sedang beli makan, mungkin sebentar lagi pulang.” kata Hana.
“Oh iya, kalau mereka sudah pulang, kamu bilang sama mereka di tunggu Mak Cik di rumah ya??? Kamu juga harus ikut.” Kata Mak Cik rosa.
“Baik Mak Cik nanti Hana ajak Yeni dan Feni ke rumah Mak Cik”. Dengan senyum manis Hana menjawab.
“Oh satu lagi Han, pakai Lingerie semua ya????” kita pesta pokonya.” Akhirnya dengan kecupan hangat di mulut Hana, Mak Cik Rosa meninggalkan kost dan menunggu mereka dating ke rumah.
Tak lama kemudian dengan menggunakan mobil mereka dating ke rumah Mak Cik Rosa. Hana, Yeni dan Feni dating dengan mengenakan lingeri yang sangat seksi tanpa memakai Bra. Mak Cik Rosa semakin naik birahinya melihat ketiga partner lesbinya terlihat sangat cantik dan seksi.
CERITA SEKS 2017, CERITA SEKS TERBARU, CERITA SEX 2017, CERITA Mak Cik LESBI, CERITA MESUM, FOTO Bogel IGO, CERITA NGENTOT 2017, CERITA ML TERBARU, CERITA DEWASA 2017, CERITA HOT 2017, CERITA MESUM 2017, FOTO Bogel IGO 2017, FOTO TELANJANG IGO, FOTO SUSU IGO, FOTO Mak Cik LESBI, FOTO Mak Cik Bogel, CERITA SEX LESBI, CERITA NGENTOT Mak Cik, CERITA DEWASA, CERITA Puki BASAH, CERITA NGENTOT Puki Mak Cik, FOTO TELANJANG Mak Cik, CERITA PESTA SEX
“Apa kabar anak- anak, kalian cantic dan seksi mala mini.” Sambut Mak Cik Rosa.
“Baik Mak Cik, Mak Cik semakin hari juga tambah cantic dan seksi kok..” Ujar Yeni.
“Oh iya Yen, ini Mak Cik punya sesuatu buat kalian.” Kata Mak Cik Rosa.
“Wahhhh… Mak Cik ada ada aja nih…Itu apa Mak Cik ?” sambut Feni yang penasaran dengan cream yang dikeluarkan Mak Cik Rosa.
Mak Cik Rosa kemudian memberikan 3 cream untuk mereka dan Hana mulai bingung dengan cream tersebut. Mak Cik Rosa semakin tersenyum ketika mereka mulai penasaran.
“Ahhh.. sekarang Yeni tau ini apa, Oh Jadi ini ya? Yang membuat payudara Mak Cik jadi besar dan kencang itu. Saya mau donk Mak Cik.” Kata Yeni.
“heheheheh kalian memang cerdas, itu buat kalian supaya tubuh kalian semakin indah dan seksi.” Kata Mak Cik Rosa.
“mau..mau mau Mak Cik, Hana mau banget , tapi gimana cara pakainya Mak Cik?” Tanya Hana.
“yasudah kita mulai saja yuk Makai crem itu, cepet lepas lingerie kalian.” Suruh Mak Cik Rosa dan merekapun menurut melepas lingerienya hingga hanya mekai celana dalam saja.
“Mak Cik contohin dulu donk… Mak Cik juga telanjang donk.” Pinta Feni.
“Oh…. Boleh boleh….” Ucap Mak Cik Mak Cik rosa dan langsung melepaskan seluruh pakainnya dan hanya memakai G-string.
Kemudian Mak Cik Rosa menyuruh mereka duduk di sofa panjang berdampingan. Mak Cik Rosa membuka satu cream dan mulai mengoleskannya di payudara Yeni, Feni dan Hana. Perlahan, diambil sedikit cream dan diusapkannya cream tersebut ke payudara mereka dengan merata. Kemudian mereka mulai menggunakan tangannya sendiri untuk diratakan dan diremas-remas. Hana langsung spontan merasa horni dan mendesah keenakan. Tanet Rosapun menyambut dengan mencium bibirnya dan mengusap usap Puki Hana.
“Aaaaaaccchhhhhh…. Gelli Mak Cikeee… oooohhhh…” Desah Hana.
“Puki kamu bersih sekali Hana, Jembutnya kamu cukur ya???” sambut Mak Cik Rosa.
Hana tak bisa berkata apa apa dan terus membalas ciuman mesra Mak Cik Rosa sambil memilin milin putting payudaranya yang sudah mulai mengeras. Yeni yang berada disamping Hana mulai tak sanggup menahan birahi, kemudian menarik tangan Feni dan meremas remas payudara Feni dan berciuman dengan mesra.
Mak Cik Rosa semakin menikmati dengan Hana dan Yeni juga sudah mulai horni dengan Feni. Keduanya berpandangan dan tersenyum dan sambil memuaskan satu sama lain. Hana kemudian memegang kepala Mak Cik rosa dan diletakkan di payudara kirinya. Mak Cik Rosapun dengan menurut dan langsung menggigit putting Hana dengan keras yang menyebabkan hana teriak dengan lembut. Jari Mak Cik Rosa mulai mesuk ke dalam Puki Hana dan di kocoknya dengan cepat.
“Aaaaaaccchhhhhh…. Terus Mak Cik… aaaaccchhhhhhh……” Desah Hana semakin membuat Mak Cik Rosa mempercepat kocokan jarinya ke dalam Puki Hana. Bibir Mak Cik rosa terus menghisap payudara kiri Hana.
Saat Yeni menikmati remasan dan ciuman Feni, dengan cepat, jari jari tangan Yeni memilin milin putting payudara Mak Cik Rosa.
“Aaaacchhhh…. Terus Yen…. Enak banget……” desah Mak Cik Rosa.
Aakhirnya merekapun saling memuaskan satu sama lain. Kemudian jari jari Yeni masuk kedalam G-string Mak Cik Rosa dan mulai memainkian klitorisnya dan masuk ke dalam Puki Mak Cik Rosa nyang penuh dengan jembut.
Mak Cik Rosa dan Yeni saling mengocok Puki dengan cepat hingga Hana dan Mak Cik Rosa langsung klimak dan muncrat cairan orgasme dari Puki mereka.
“Aaaaaacccchhhhhh… enak bangeeetttt sayaaaaang…” Ucap Mak Cik Rosa setelah mencapai orgasmenya.
“Iyaaaa Mak Cikeee… eeehhhmmmm…ooohhhhh….Hana juga puassss..” Sambut Hana.
Setelah Mak Cik Rosa dan Hana puas, kemudian Mak Cik Rosa membuka melepas celana dalam Yeni dan Hana melepas celana dalam Feni. Kemudian bersama sama Mak Cik Rosa dan Hana menjilati Puki Yeni dan Feni.
CERITA SEKS 2017, CERITA SEKS TERBARU, CERITA SEX 2017, CERITA Mak Cik LESBI, CERITA MESUM, FOTO Bogel IGO, CERITA NGENTOT 2017, CERITA ML TERBARU, CERITA DEWASA 2017, CERITA HOT 2017, CERITA MESUM 2017, FOTO Bogel IGO 2017, FOTO TELANJANG IGO, FOTO SUSU IGO, FOTO Mak Cik LESBI, FOTO Mak Cik Bogel, CERITA SEX LESBI, CERITA NGENTOT Mak Cik, CERITA DEWASA, CERITA Puki BASAH, CERITA NGENTOT Puki Mak Cik, FOTO TELANJANG Mak Cik, CERITA PESTA SEX
“Teruuuuussss Mak Cikeee… ayooooooo…. Nikmat banget Mak Cik….” Desah Yeni.
Mak Cik Rosa semakin menggila hingga klitoris yeni dihisap dan Yeni terus mencubit cubit putingnya sendiri.
Dengan hisapan dan jilatan yang sangat kuat akhirnya tak lama kemudian Yeni mencapai puncak orgasme nya.
‘Aaaaaaaaaaaacccchhhhhh…… keluar Mak Cikeeeeee….” Akhirnya Yeni sudah mencapai kepuasan dan cairan klimaknya menyembur ke bibir Mak Cik Rosa. Setelah merasa puas kemudian Yeni memalingkan mukanya dan berciuman dengan Feni yang sedang dijilatin Pukinya oleh hana. Sambi berciuman, Yeni terus meremas remas payudara Feni.
Mak Cik Rosapun tak mau tinggal diam. Tangannya juga meremas remas payudara Hana yang sedang meanjakan Puki Feni. Merekapun semakin menikmati pesta Lesbi malam itu hingga tak lama Feni juga mencapai puncak orgasmed an menyemburkan cairan kenikmatan ke bibir Hana dengan sangat banyak. Merekapun mandi keringat dan penuh dengan nafsu birahi yang telah diperoleh dari pesta sex lesbi. Merekapun mengakhiri dengan berciuman satu sama lain. Mak Cik Rosa sangat merasa puas berpesta Lesbi dengan Hana. Yeni dan Feni.

T.A.M.A.T.

Demikian Cerita Pesta Lesbi Mak Cik Rosa Dengan Ketiga Wnita Penghuni Kostnya. Masih Akan Banyak Persembahan SUSUIGO Yang Akan Dibagikan Kepada Pengunjung Setia SUSUIGO Tentu Saja Terbaru dan Terupdate. Terus simak dan ikuti Update setiap hari dari SUSUIGO yang dikemas dalam CERITA SEKS 2017 | CERITA SEKS TERBARU | CERITA SEX 2017 | CERITA Mak Cik LESBI | CERITA MESUM | FOTO Bogel IGO | CERITA NGENTOT 2017 | CERITA ML TERBARU | CERITA DEWASA 2017 | CERITA HOT 2017 | CERITA MESUM 2017 | FOTO Bogel IGO 2017 | FOTO TELANJANG IGO | FOTO SUSU IGO | FOTO Mak Cik LESBI | FOTO Mak Cik Bogel | CERITA SEX LESBI | CERITA NGENTOT Mak Cik | CERITA DEWASA | CERITA Puki BASAH | CERITA NGENTOT Puki Mak Cik | FOTO TELANJANG Mak Cik | CERITA SEX CROT | CERITA PESTA SEX.

cerita mama melayu dunia seks jilbab, cerita luncah melayu dipaksa, awek dipaksa, cerita lucah melayu di paksa main, Cerita lucah dan seks, cerita gadis melayu dipaksa, cerita gadis melayu di paksa, awek dipaksa melancap, cerita awek dipaksa melancap, www sex gadis melayu betudung, awek melayu dipaksa

Comments Closed