Cipap Bohsia Kolej…

22nd May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 4502 Views | No Comments

Cipap Bohsia Kolej Dipancut Mani | saye sdg menjalani latihan praktikal namun saye masih tinggal di asrama universiti. Setiap pagi sebelum saye ke tempat kerja, saye melakukan rutin harian iaitu mandi, gosok gigi, cuci muka, mencukur misai dan mencuci baju. Selepas itu, saye akan memandu kereta ke tempat kerja.

cerita lucah Cipap Bohsia Kolej Dipancut Mani, kisah seks melayu Cipap Bohsia Kolej Dipancut Mani, novel blue malay Cipap Bohsia Kolej Dipancut Mani

Cipap Bohsia Kolej Dipancut Mani

Dia menekan kepala saye. saye tahu diaorang telah mencapai orgasme. Tugas saye sudh 50 % selesai. saye mencapai semula pisau saye dan memaksanya membuat gaya doggie. dia yang masih menikmati sisa orgasmenya tadi menurut dengann lemah.

Kini saye nak merasmikan anak dara seorang ini! Hati saye bersorak gembira, batang butuh saye menjerit jerit! Tapi, Milsa tdk dapat menjerit kerna mulutnya telah disumbat dengann bajunya. saye yang sememangnya telah bogel menghalakan batang butuh saye ke cipap nya.

Dia menggelengkan kepalanya lagii semasa merasakan batang butuh saye mula masuk ke cipap nya. saye tdk peduli. saye terus memaksa batang butuh saye masuk walaupun sempit. saye gagal 4 kali tak dapat masukkan sebab sempit sangat.

Saye tekad dan masukkan dengann sekuat hati dan tumpuan. Bless. saye rasa ada sedikit cecair mengena batang butuh saye. saye membiarkan batang butuh saye seketika untuk menikmati lubang baru itu.

Ahh. Sedikit panas dan sangat lembap. batang butuh saye sangat menikmati keadaan itu. Kemudian, saye mengeluarkan batang butuh saye 75% dan memasukkan semula. Gila. Sungguh enak rasanya! Kepala Milsa turut terangkat angkat.

Saye tdk pasti samada diaorang sakit atau menikmati batang butuh saye. Itu semua saye tdk peduli. saye meneruskan acara sorong tarik itu. Sungguh nikmat rasanya. Nikmatnya sedikit berbeza dengann Lin dan Ana.

Mereka berdua masih di bawah umur, jadi cipap mereka masih belum berkembang sepenuhnya. Puan Ayuwati pula telah masuk golongan perempuan tua. cipap nya telah kehilangan rasa elastik dan rasa cengkaman.

Cipap Milsa pula baru masuk tempoh yang sesuai. Seperti buah mangga yang masak tepat tepat pada masanya, tdk terlalu muda dan tdk pula dagingnya menjadi lembik. Tapi, “mangga” Milsa telah ditebuk tupai.

Tupai itu adalah saye! Haha. Perasaan itu memang tdk dapat digambarkan dengann kata kata. Sangat enak, rasa seperti sdg terbang melayang layang, otak kosong tiada tekanan. saye meneruskan acara sorong tarik itu sangat lama, batang butuh saye tdk mencapai klimaks cepat sebab tadi saye telah melancap.

Seronoknya semua itu. Kepala Milsa terangkat angkat sekejap, lepas itu menggeleng geleng sekejap. saye kira diaorang telah 3 kali orgasme. Setiap kali orgasme, Milsa akan meronta ronta dan menarik badan saye melekap kuat di badannya.

Nampaknya diaorang sangat suka dan menikmati permainan saye. saye tdk dapat bertahan lama lagi, batang butuh saye telah mencapai kemuncak maksimum. saye merasa ada cecair yang akan meletup keluar.

Saye menahan seketika dan mencabut batang butuh saye cepat cepat. saye memancut di luar, lantai bilik mandi itu penuh dengann kesan kesan sperma saye. Ahh ahh ahh. saye lupa dunia untuk seketika.

Bila saye sedar, saye lihat batang butuh saye ada sedikit kesan warna merah. Sah saye telah merasmikan anak dara ini. saye menolong Milsa memakaikan pakaiannya semula. dia cuma menangis jer tapi saye kata saye sayang kepadanya dan sangat cinta kepadanya.

Saye kata saye telah meminati diaorang sejak kali pertama saye jumpa diaorang memungut sampah di luar bilik saye. dia kata diaorang jg memendam rasa kepada saye tapi diaorang tdk sangka akan berlaku kejadian sebegini.

Saye melutut di depannya dan menangis seperti menyesali perbuatan saye. saye memohon ampun berkali kali. saye jg berpura pura menangis di depannya. Akhirnya, diaorang berkata, “Sudahlah, Milsa pun sebenarnya seronok tadi, hnya Abang nie terlalu kasar pada mulanya. Tengok, pipi Milsa berdarah sebab Abang! ” saye melumat lumat bibirnya dan diaorang membalas penuh kasih sayang.

Saye mengatakan “I Love You, Milsa” berkali kali kepadanya. Selepas itu, saye berpesan kepadanya saye ada hadiah untk nya. Baju putih yang lusuh saye keluarkan dari almari saye. Kemudian, di depan Milsa, saye mengelar jari saye di hadapan Milsa.

Saye tuliskan perkataan “I love u” di atas baju putih itu. Milsa terharu dengann perbuatan saye dan memasukkan jari saye ke mulutnya. dia melarang saye berbuat seperti itu lagi.

Dia kata hatinya sakit kalau saye buat seperti itu. Baju itu saye hadiahkan kepadanya sebagai tanda cinta saye. Milsa bnr benar terharu dan mengalirkan air mata semasa menerima baju itu.

Saye cium dahinya dan saye kata “Take it Milsa, I Love You forever”.

No Comment yet. Be the first to comment on Cipap Bohsia Kolej…

Leave Your Comment Here!