Dubur Cikgu Bertudung…

13th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 5774 Views | No Comments

Dubur Cikgu Bertudung Kena Tujah | ada satu kisah sex yg tdk dapat kulupakan iaitu gesel burit tonggek seksi cikgu bertudung. saya sebagai guru muda yg belum ada isteri tentulah menjadi perhatian jg kan. Mula-mula masuk sekolah, saya takde la apa sangat, biasa saja.

Dubur Cikgu Bertudung Kena Tujah cerita seks melayu, kisah blue Dubur Cikgu Bertudung Kena Tujah cerita lucah, seks Dubur Cikgu Bertudung Kena Tujah

Dubur Cikgu Bertudung Kena Tujah

Aah kesedapannya tdk terhingga bila je batang butuh ku terkena rusuknya, pantas die menegang ganas n berdenyut-denyut. diorang saya lihat tdk peduli pun n kitaorang terus berbincang akan kerja itu.

Saya kemudiannya merapatkan lagii badanku ke rusuknya hingga pehaku melekat di rusuknya, namun dlm keadaan yg perlahan. saya semakin tdk tertahan, saya sdh mula rasa geli di kepalaku menandakan maniku nak meledaDubur Cikgu Bertudung Kena Tujahk.

Saya pantas berfikir lalu membuat lawak spontan sehingga kitaorang berdua ketawa krna saya mencari helah nak memegang bahunya sebagai sokongan n tika diorang seronok ketawa, saya pura-pura memegang bahunya n ketika itulah, cret, creet, creet, creet maniku terpancut dlm seluarku tapi mengenai badannya.

Saya kontrol sehabis mgkin reaksiku ketika itu sehingga habis kupancutkan maniku ke rusuknya. saya kemudiannya melepaskan badanyya n minta izin ke toilet untk menukar seluar. Seluar saya kaler itam, so tdk nampak la basah n mmg saya ada stand by seluar lain dlm beg.

Hahahaha, saya puas n ketawa kepuasan di bilik air.

No Comment yet. Be the first to comment on Dubur Cikgu Bertudung…

Leave Your Comment Here!