Gadis Bohsia Liar…

26th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 8863 Views | No Comments

Gadis Bohsia Liar Gangbang Beramai Ramai 7 | Datuk Kelpo begitu terkejut besar apabila dia pulang ke rumah isteri mudanya subuh itu. dia seolah olah tidak percaya apa yg dilihatnya. tidak pernah terduga olehnya selama ini. tidak pernah terlintas di hatinya bahawa isteri mudanya itu akan bersikap curang terhadapnya.

Kisah lucah melayu, Gadis Bohsia Liar Gangbang Beramai Ramai 7, sex lucah malay best, gadis bohsia liar gangbang beramai cerita best sex gadis bohsia liar gangbang beramai

Gadis Bohsia Liar Gangbang Beramai Ramai 7

Raihana merasa sedih bila tubuhnya sudah mula tidak dapat menarik selera lelaki di tempatnya itu. oleh kerana perkhidmatan Raihana semakin merosot akhirnya Raihana diberhentikan kerja oleh majikannya.

“ini kelab ekslusif. lelaki datang ke sini semua orang besar dan banyak wang. Oleh kerana awak sudah tua, dia orang tidak suka, saya rasa awak patut berhenti dari sini! ” majikannya memberitahu Raihana pada suatu petang.

Raihana terperanjat bila mendengar penjelasan dari majikannya itu. utk tidak menghampakan Raihana, majikannya akhirnya memberikan wang saguhati sebanyak $300 kepadanya. dan dngn wang sebanyak itu, Raihana mula menyusur lembah dan lorong di sekitar Kuala Lumpur.

nasib Raihana masih baik. dia diterima bertugas di salah sebuah rumah urut kelas bawahan di Jalan Imbi. di situ dia turut juga menerima beberapa orang pelanggan tetapi bayaran yg diterima olehnya jauh lebih murah jika dibandingkan dngn tempat kerjanya ketika di hotel besar dulu.

Raihana kini benar benar telah insaf bahawa paras rupa bukanlah boleh menjamin hidup seseorang itu sentiasa di sanjung dan diingini. walaupun dia menerima bayaran yg agak murah tetapi disebabkan kesempitan hidup kerana terpaksa membeli pakaian, makanan dan sewa bilik dia terpaksa juga melakukan kerja terkutuk itu.

terpaksa juga melayani lelaki. kini Raihana bukan lagi menyerahkan batang tubuhnya kepada lelaki bagi mendapatkan kepuasan tetapi dia terpaksa melakukan itu utk menyara kehidupannya. baginya, apa yg dilakukan olehnya itu sedikitpun tidak memberikan apa apa rasa kepadanya.

keinginannya utk menikmati pemberian seks dari kaum lelaki telah lenyap dari hatinya. wajah Kaheem, Rajidh, Datuk Kelpo dan Bodrik semuanya telah luput dari ingatannya. Wajah lelaki itu tidak lagi diperlukan olehnya.

perkhidmatan mereka juga tidak diperlukan oleh Raihana. dia benar benar telah muak dngn lelaki.

No Comment yet. Be the first to comment on Gadis Bohsia Liar…

Leave Your Comment Here!