Isteri Abang Kesedapan…

2nd May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 6978 Views | No Comments

Isteri Abang Kesedapan Gangbang Beramai Ramai | aku telah diterima kerja disalah sebuah syarikat. Berita itu amat menggembirakan aku yanng sedang menganggur. aku menetap di rumah abang aku , yanng kebetulan tk jauh dari tempat kerja baru aku. Ini dapat menjimatkan kos penghidupan aku disana nanti.

Isteri Abang Kesedapan Gangbang Beramai Ramai, kisah lucah blue cerita seks Isteri Abang Kesedapan Gangbang Beramai Ramai, isteri sundal stim

Isteri Abang Kesedapan Gangbang Beramai Ramai

Sekali lagi kak Keysila capai klimaksnya. dan kini giliran aku pulak. Lubang vagina kak Keysila terus menjadi sasaran aku kali ini. setelah puas menghisap air vagina kak Keysila aku terus menghunuskan batang penis aku dan melayarkan bahtera cinta aku pada Kak Keysila.

Aku terus menjolok batang aku denngan rakusnya dan sememangnya aku cukup stim pada waktu ini dan aku perlu lakukan denngan bijak supaya tk kecewa plak nanti. aku terus menghenjut naik turun, naik turun batang aku dlm lubang vagina Keysila.

Aku menggigit-gigit puting payudara kak Keysila denngan lahapnya, habis kedua-dua belah payudara nyer bengkak kena gigit denngan aku. aku menjadi semakin high dan terus menekan sedalam-dalm yanng boleh untuk mencapai klimaks pada malam ini.

Dan ah! ah! haah! terpancutlah air aku. dan aku cukup puas pada kali ini, kerana berjaya melakukan denngan tenang tanpa rasa bersalah. aku terus terlelap atas badan kak Keysila.

Begitu jugak denngan kakak ipar ku. aku membiarkan sahaja konek aku berada dlm vagina kak Keysila pada malam itu. kita telah mengulanginya pada awal pagi. die sundal ku yanng aku sayangi, Keysila.

Aku merancang untuk memberi sesuatu yanng lebih istimewa pada Kak Keysila suatu hari nanti, denngan memperkenalkan rakan aku Mr Bardan bersam binatang kesayangannya. Hampir tiga bulan kita melakukan persetubuhan haram ini tanpa pengetahuan abang.

Dan dlm waktu itulah jugak sebanyak tiga keping ubat pil perancang keluarga dah habis. Setiap kali lepas main kak Keysila akan telan pil tersebut. hubungan kita terlalu rapat dan permainan sex kita jugak dah semakin membosankan kerana semua patern dah dikaji selidik dan diperaktikkan.

Pada suatu malam selepas habis main doktor-doktor bersama Kak Keysila, kak Keysila menyuarakan hasratnya untuk mendapatkan permainan sex yanng lebih hebat dan mencabar. “pening jugak kepala Yarman memikirkannya Keysila permainan yanng macam mana yanng ingin Keysila praktikkan. ” “Yarman ingat tk dulu waktu kita tengok Blue Film dulu, cerita sex denngan binatang? ingat tk? ” “ingat, kenapa! ? ” “sedap tk kalau main sex denngan binatang? ” “tk tahulah aku kak? tapi kalu mahu tahu best atau tk, kenalah try dulu. Binatang apa yanng Keysila mahu test ni? ” “tk kisah lah Yarman asalkan best” “betul ker ni Keysila” “ya la takkan main-main kot” “jikalau macam tue nanti Yarman uruskan kawan Yarman, Mr Bardan” “Wow Bardan mesti best ni Yarman. bila? ” “amboi Keysila ni. dah tk minat denngan Yarman ker” “tk! mana boleh lupa denngan abang Yarman sayang Keysila. ” kita terus berciuman dan bersetubuh sekali lagi.

Aku telah merancang bagaimana mahu membawa Kak Keysila berjumpa denngan kawan aku Bardan. Bardan merupakan sorang suami kepada Villashinni. Mereka dah 10 tahun kahwin tapi anak tk ader. Isteri Bardan pun mengancam jugak, kaum punjabi katakan.

Mesti putih punya. aku menyuruh kak Keysila menghantak anak buah aku kerumah sebelah denngan memberi alasan untuk pergi menguruskan hal di pejabat pos. aku elok-olok pergi kerja dan pulang semula untuk menjemput kak Keysila denngan motor.

Setelah diserahkan anak kepada rumah sebelah kita terus menuju kerumah Bardan. aku telah memberitahu Bardan denngan rancangan aku ini. tk tahu pulak aku yanng Bardan telah memberitahu isterinya. rupa-rupanya isteri Bardan understanding rupanya.

Mereka berdua berkerja sendiri dan untuk projek ini sanggup mereka bercuti. lebih kurang pukul 10. 00 pagi aku sampai kerumah Bardan. Rumah Bardan besar dan jauh dari rumah jiran keliling.

Rumahnya dikelilingi dusun buah-buahan dan terdapat jugak kandang kuda dan lembu yanng dijaga oleh orang yanng telah dibayar upah. aku dapat rasakan yanng Keysila semakin gelisah, kurang pasti aku kenapa.

Marian mengajak Keysila masuk kedalm rumah untuk ditunjukkan keadaan rumahnya. aku dan Bardan membincangkan rancangan berdua. Yarman kalu u kasi Keysila main denngan aku punya pet, apa upah u mau kasi sama I.

Takkan tengok sahaja kot? ! relax Bardan, mana boleh lupa sama u, u boleh main apa sama itu Keysila. Eh Bardan ini Keysila haa manyak best o sekali u kena mesti mau lagi punya.

Lubang punggung Kakak Ipar Aku Korek Dan Tujah cerita lucah melayu Lubang punggung Kakak Ipar Aku Korek Dan Tujah I promise to u. Bardan lu punya wife apa macam apa lu mau sama i punya wife kaa eh! singgh.

Hehe Yarman kalu u mau sama i punya wife , u can ask her laa. Really Bardan, u dont mind Bardan! ok, cantik. Kemudian kita diajak masuk kedalam rumah.

Terkejut aku melihat Marian dan Keysila dah menukar baju denngan memakai baju tidur sahaja yanng dipinjam dari villashinni. Bardan menutup pintu rumah dan kita bergerak naik ke bilik Bardan.

Bardan jugak membawa anjing kesangannya masuk kebilik. aku dan Keysila kaku melihat denngan selamba sahaja Bardan dan Marian memulakan aksi denngan bercium-cium sambil anjing kesayangannya mejilat-jilat kaki tuannya. Terkejut aku melihat Marian membuka bajunya dan menampakkan buah susu dan vagina nyer yanng lebat denngan bulu.

Begitu jugak denngan Bardan. Besar sungguh batang Bardan hingga terbeliak biji mata Keysila. aku membisikkan kepada Kak Keysila, Wah macam tue ker yanng dicari selama ini kak? , kak Keysila hanya senyum sahaja.

Kemudian Bardan menjilat buah susu Marian dan terus ke vagina nyer dan aku menjadi semakim khayal dan terus membuka baju dan seluar dlm. Keysila masih lagi kaku tapi masih mengusap-usap kelangkangnya.

Aku terus membuka baju tidur Keysila, dan aku memainkan peranan aku seperti sebelumnya. aku dapat lihat bagaimana Bardan menyetubuhi isterinya, bising jadinya bilik tidur denngan rengekkan mereka berdua. aku memimpin Keysila kepada Bardan dan Marian.

Tangan Keysila aku letakkan ke dada Bardan dan die terus mengusap-usap dada Bardan yanng penuh bulu itu. aku jugak mendapatkan Marian yanng sedia menanti kedatangan aku untuk menyetubuhinya. Kita bertukar-tukar pasangan.

Pengalaman denngan Marian amat hebat. buah susunya jauh lebih besar dari Keysila. aku melakukan pada Marian seperti mana yanng pernah aku lakukan pada Keysila. aku menjadi semakim high dan begitu jugak denngan Marian, kita semakim rancak berhenjutan dan akhirnya aku berjaya melepaskan air mani ku atas pantat Marian.

Sambil aku berehat disebelah dah dapati Bardan masih belum habis aksinya denngan Keysila, kesian Keysila aku tengok , tk mampu lagi membuka mata, walupun udah klimaks tapi penunggangnya masih belum melepaskannya plop! plap! plop! plap! plop! plap!.

Marian yanng udah ghairah kembali menggosok-gosok pepek nyer dan memanggil binatang kesayangan Jarban untuk menjilat pantat. Come on Jarban come to mama, denngan pantas anjing tersebut menjilat-jilat pantat Marian seperti udah faham kehendak Marian.

Marian menjadi semakin ghairah denngan jilatan anjingnya itu, semakin banyak air yanng keluar. Keysila jugak terpesona melihat kepandaian anjing Bardan melakukan aksi. Kemudian Marian meraba-raba zakar anjing dan seperti faham anjing tersebut merelakan apa yanng dilakukan oleh Marian.

Butuh Jarban semakin panjang disebabkan lancapan Marian. kemudian Marian memegang zakar anjingnya betul-betul denngan lubang vagina nyer. ditarik perlahan-lahan zakar k Jarban masuk dlm lubang. zakar Jarban semakin besar dan keras.

Jarban melakukan denngan sempurna kepada Marian. dihenjutnya pantat Marian. ternganga mulut Marian menahan hentaman Jarban. aku tengok Bardan denngan Keysila dah klimaks. Bardan mencabut batang konek nyer dan memancutkan atas perut Keysila.

Habis perut badan dan muka Keysila dipenuhi air Bardan. kemudian Bardan membiarkan Keysila terlentang dan die mendapatkan Jarban. disuruhnya Jarban mejilat air yanng berada atas badan Keysila. Keysila tk membantah sedikit pun malah semakin ghairah denngan jilatan Jarban.

Jarban terus menjilat vagina Keysila. dan tiba-tiba aku tengok Keysila terus memeluk Jarban dan mengusap-usap batang Jarban yanng sedang kembang itu. die melancap-lancap batang Jarban. Jarban seperti merelakan perbuatan Keysila.

Kemudian Bardan dan Marian membantu Jarban memasukkan batang konek nyer dlm pantat Keysila. Keysila mengangkang luas. dan kemudian Bardan menyuruh Keysila menonggeng supaya dapat dimasukkan melalui belakang. aku lihat Keysila merangkak-rangkak menahan batang anjing Bardan.

Makin lama semakin besar dan panjang batang Jarban. aku lihat Keysila semakin merengek-rengek menahan batang konek Jarban owwh! Yarman, tk pernah aku lihat macam ni punya dasyat, selalunya anjing sama anjing sahaja yanng aku tengok.

Meleleh air liur Keysila menahan sedap batang konek Jarban. rupa-rupanya permainan anjing cukup lama berbanding manusia. kita membiarkan sahaja Keysila denngan Jarban, lama lepas itu aku lihat Jarban mencakar-cakar carpet bilik menandakan dah sampai klimaknya.

Die memaksa untuk mencabut. Meraung Keysila menahan sakit dan terpaksalah Bardan dan Marian memegang anjing mereka dari terus menarik batang keluar. Keysila dah beberapa kali klimaks hinggakan tersepuk mukanya ke lantai bilik.

Akhirnya berjaya jugak Jarban mencabut batang konek nyer dan terus menjilat-jilat pantat Keysila. Keysila terus terlelap kerana kepuasan yanng tk terhingga. hampir pukul 3 petang baru selesai kesemuanya termasuk aku sekali.

Waktu pulang terpaksalah aku mencari tanah selut untuk Keysila, kerana Kak Keysila hendak menyamak badannya, kerana bersetubuh denngan anjing. ini merupakan pengalaman yanng tk dapat aku lupakan sampai bila-bila.

Nampaknya Keysila cukup puas dan entah kenapa kini abang aku dah kerap ada dirumah, perbuatan kita ini berjaya disimpan hingga ke hari ini. yanng pasti aku ada merakam permainan kita di rumah Bardan.

No Comment yet. Be the first to comment on Isteri Abang Kesedapan…

Leave Your Comment Here!