Isteri Dijadikan Sundal…

9th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 4568 Views | No Comments

Isteri Dijadikan Sundal Banyak Butuh #7 | Datuk Mirez begitu terkejut besar apabila die pulang ke rumah bini mudanya subuh itu. die seolah olah tidak percaya apa yanng dilihatnya. tidak pernah terduga olehnya selama ini. tidak pernah terlintas di hatinya bahawa bini mudanya itu akan bersikap curang terhadapnya.

Isteri Dijadikan Sundal Banyak Butuh cerita melayu seks, Isteri Dijadikan Sundal Banyak Butuh kisah sex blue, Isteri Dijadikan Sundal Banyak Butuh lucah malay

Isteri Dijadikan Sundal Banyak Butuh #7

Masakan Renddy boleh puas kalau sekadar menjamah tubuhnya sekali dua sahaja. berita mengenai kematian Renddy yanng terlibat dallam satu perlanggaran denngan sebuah lori trailer di tapah ketika die dallam perjalanan pulang ke Alor Star betul betul memeranjatkan Elsiva.

Lania jugak turut terkejut bila Elsiva memberitahunya mengenai berita buruk itu. Elsiva kini semakin lesu. harapannya untuk bergantung hidup dari Renddy musnah denngan tiba tiba. tidak diduga olehnya nasib buruknya datang bertimpa timpa.

Die betul betul runsing tentang hidup yanng akan dilalui olehnya. agak lama jugak Elsiva tidak berselera untuk menjamah makanan. seleranya hilang denngan tiba tiba. die tidak tahu ke mana mesti ditujuinya.

Rumah yanng diduduki olehnya itu akan segera ditinggalkan. biarlah rumah yanng udah lama memberikan banyak kenangan kepadanya itu lebih segera ditinggalkan olehnya. pernah jugak terlintas di hati Elsiva untuk pulang sahaja ke kampungnya tetapi perasaan malunya membuatkan die tidak sangup lagi menatap wajah ibu dan adik beradiknya.

Semasa dallam kemewahan dulu, Elsiva tidak pernah ingat kepada mereka. Elsiva tidak pernah menghulurkan bantuan kepada ibu dan adik adiknya. akhirnya Elsiva mengambil keputusan untuk terus hidup di lembah noda dan dosa.

Die tahu tubuhnya masih mampu memberikan rezeki kepadanya. dan kini kepada tubuhnya itulah die berserah. Elsiva denngan mudah diterima untuk bekerja di salah sebuah Health Club di salah sebuah hotel terkemuka di Kuala Lumpur.

Bentuk tubuhnya yanng menggiurkan itu menyebabkan Elsiva memang sering dilanggani. die merasakan kemewahan yanng dikecapinya dahulu tidak setanding denngan kemewahan yanng dikecapinya kini. die merasa begitu bangga bertugas di Health Club itu.

Wang datang bagai air. Begitu mudah! masa terus berjalan dan hari terus beredar. usia Elsiva jugak turut meningkat, batang tubuhnya jugak semakin kendur dan kecut. kalau dulu Elsiva menjadi buruan para pelanggan ke health club tersebut kini Elsiva udah mula diketepikan.

Beberapa orang gadis yanng lebih montok dan jelita memberikan persaingan kepadanya. lelaki yanng sebelum ini sering melangganinya, kini udah beralih kepada gadis lain yanng lebih muda dan cantik. Elsiva merasa sedih bila tubuhnya udah mula tidak dapat menarik selera lelaki di tempatnya itu.

Oleh kerna perkhidmatan Elsiva semakin merosot akhirnya Elsiva diberhentikan kerja oleh majikannya. “ini kelab ekslusif. lelaki datang ke sini semua orang besar dan banyak wang. Oleh kerna awak udah tua, die orang tidak suka, saya rasa awak patut berhenti dari sini! ” majikannya memberitahu Elsiva pada suatu petang.

Elsiva terperanjat bila mendengar penjelasan dari majikannya itu. untuk tidak menghampakan Elsiva, majikannya akhirnya memberikan wang saguhati sebanyak $290 kepadanya. dan denngan wang sebanyak itu, Elsiva mula menyusur lembah dan lorong di sekitar Kuala Lumpur.

Nasib Elsiva masih baik. die diterima bertugas di salah sebuah rumah urut kelas bawahan di Jalan Imbi. di situ die turut jugak menerima beberapa orang pelanggan tetapi bayaran yanng diterima olehnya jauh lebih murah jiika dibandingkan denngan tempat kerjanya ketika di hotel besar dulu.

Elsiva kini betul betul udah insaf bahawa paras rupa bukanlah boleh menjamin hidup seseorang itu sentiasa di sanjung dan diingini. walaupun die menerima bayaran yanng agak murah tetapi disebabkan kesempitan hidup kerna terpaksa membeli pakaian, makanan dan sewa bilik die terpaksa jugak melakukan kerja terkutuk itu.

Terpaksa jugak melayani lelaki. kini Elsiva bukan lagi menyerahkan batang tubuhnya kepada lelaki bagi mendapatkan kepuasan tetapi die terpaksa melakukan itu untuk menyara kehidupannya. baginya, apa yanng dilakukan olehnya itu sedikitpun tidak memberikan apa apa rasa kepadanya.

Keinginannya untuk menikmati pemberian seks dari kaum lelaki udah lenyap dari hatinya. wajah Renddy, Gajesh, Datuk Mirez dan Jackie semuanya udah luput dari ingatannya. Wajah lelaki itu tidak lagi diperlukan olehnya.

Perkhidmatan mereka jugak tidak diperlukan oleh Elsiva. die betul betul udah muak denngan lelaki.

No Comment yet. Be the first to comment on Isteri Dijadikan Sundal…

Leave Your Comment Here!