Isteri sexy sporting…

29th April 2016 | Cat: Cerita Lucah | 14545 Views | No Comments

Isteri sexy sporting gangbang threesome – Perkahwinan aku dengan Rima (25) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Rima wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Rima 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru lepas bersalin, penuh dengan susu.

Sepanjang 3 tahun perkahwinan, kami telah dikurniakan 2 orang cahaya mata, anak kami yg bongsu masih berusia setahun setengah. Kerjaya isteriku sebagai jurumekap atau orang panggil mak andam pengantin memang selalu membuat dia outstation ke serata negeri. Kebanyakan tempat memang dia drive sendiri sorang2.
Aku memang risau, tapi aku pun ada kerja kat pejabat. Walaupun ketika hamil anak kedua pun, dia drive sendiri ke kenduri kahwin hingga ke Ipoh, Melaka,etc. Kami stay di KL.
Rima memang ada ijazah sarjana di Uitm namun dia lebih suka bekerja sendiri. Mungkin kerana aku agak berjawatan di pejabat. Gaji aku je dah cukup untuk dia jadi suri rumah sepenuh masa.
Hubungan seks dengan isteriku tak pernah bosan, cuma nya aku kerap berfantasi bila bersamanya. Aku selalu membayangkan yang dia bersetubuh dengan lelaki lain. Bila berfantasi tu nafsu seks aku jadi membuak-buak. Fantasi ni memang aku pendam sendiri, takut diceritakan pada Rima nanti dia fikir ape pulak kan? Jatuh la kreadibilitu aku sebagai suami. Aku selalu membayangkan Rima disetubuhi oleh lelaki tua,india atau mat mat rempit. Aku memang turn on sangat jika Rima di fuck oleh lelaki2 ni.
Aku sangat menjaga kreadibiliti ku sebagai suami hingga pada 1 kejadian tu, sorang budak, jenis mat mat rempit send dekat bini aku pic batang dia. Aku amat stim sebenarnya sambil berfantasi bini aku di rogol sekumpulan Mat rempit. Namun lain yang keluar di mulut aku. Aku suruh isteriku delete je gambar tu.

Then aku mula mencari dildo dalam ebay. Aku mula menggunakan dildo setiap kali berhubungan seks dengan Rima. Mula2 dia agak terkejut, namun setelah beberapa kali, Rima pulak yang mintak2 nak kan dildo.
Bermula sekadar suka2, aku mula mengajak Rima menonton video lucah di laptop ku setiap kali ingin berhubungan seks. Tajuk yang selalu adalah gangbang dan threesome mmf. Rima yang sebelum ini tidak berminat pada porn, kini mula berminat setelah aku membelikan dia dildo.

Isteri sexy sporting gangbang threesome

Aku mula berani menceritakan fantasiku pada Rima. Aku agak terkejut kerana dia melayan fantasi aku. Satu malam tu aku suruh dia ceritakan fantasi dia fuck dengan pengantin lelaki. Berdenyut kote aku dengar cara dia cerita punya details and macamana supaya diorang tak kantoi.
Aku: Rima pernah buat betul2 ye?
Rima: Eh.. Mana ada. abang ni, tadi dia yang suruh fantasi. Rima fantasi la..
Aku: Tapi kalau Rima terbuat betul2, Rima kena bagitau abang tau.. Jangan sorok ape ape pun dari abang.
Aku menasihati Rima sambil men ‘tit fuck’ buah dada Rima yang putih mulus itu.
Kemudian Rima menceritakan bagaimana dia dirogol oleh pakcik2 tua di kenduri. Tak tahan dengan fantasi dari bibir seksi Rima, aku melancapkan kote ku di buah dada Rima, melaga-laga kan kote ku pada buah dada Rima, apabila tiba masa untuk terpancut, aku suakan koteku kedalam mulut comel Rima. Aku memancutkan air mani yang pekat dan banyak hingga Rima tersedak dan menadah tangan menakung air mani yang keluar. Aku kemudian menyuruh Rima menelan semua air mani itu.
Aku ada terbaca no fap thread di forum body building. Antara kelebihan no fap adalah kita akan horny sepanjang masa. Buat seks pun tak boleh pancut. Kena tahan. Pancut hanya sebulan sekali bila air mani dah banyak dan full tank.
Aku mula tidak fap. Kami juga semakin jarang berhubungan seks kerana aku semakin busy di pejabat. Sejujurnya aku akui, Rima memang wanita yang amat cantik. Aku tak pernah terfikir nak curang, betapa cantik nya dia. Aku puas hanya pada Rima.
Pada bulan pertama memang Rima merungut mengapa aku tidak lagi memancutkan air mani ku pada tetek nya yang putih ranum. Selepas Rima mendengar penjelasanku, dia ok.
Kalau dulu aku selalu berpesan pada isteri ku Rima supaya melabuhkan tudung, kini aku sendiri menyingkap tudungnya supaya tidak menutup buah dada. Biarkan buah yang ranum itu dipandang lelaki lain. Aku mula membelikan half cup bra pada Rima dan baju kurung dan kebaya yang ketat dan see thru. Aku selalu berpesan pada Rima yang ini semua ‘teasing’ je, jadi jangan curang.
Rima: I pakai seksi macam ni kalau lelaki lain datang and ramas breast I macam mana?
Rima mengomel pabila aku menyingkap tudungnya supaya tidak menutup buah dada
Aku: la, biar la dia ramas bukan luak pun
Aku berseloroh sambil memicit2 buah dada isteriku.
Rima akan pergi ke Ipoh hari ni, keluarga angkatnya semasa di Uitm dulu mengadakan majlis perkahwinan. Dia akan bermalam di rumah keluarga angkat nya. Yang akan berkahwin adalah pengantin perempuan, Lili(22) adik angkat Rima.
Sampai disana Rima sms pada ku.
Rima – Nk pegi shopping skit dgn pengantin.
Aku – Pengantin lelaki ada sama?
Rima – Ye lah. Lili dgn Haril.
Aku – Jangan fuck dengan Haril
Rima tidak membalas sms ku. Setengah jam kemudian baru dia balas. Rima menghantar gambar MMS. Dia, Haril dan Lili sedang membeli belah.
Rima – Em..Handsome juga Haril. Tau tak abang Rul belanja Rima tudung cantik.
Darah aku jadi menyirap bila Rima puji Haril begitu. Dah panggil dia Rul, dah macam kawan lama pulak! Tapi bila aku tatap balik gambar tu lihat Rima berjalan beriringan dengan Haril aku jadi stim. Bini aku tu dah la pakai baju kuning lengan panjang yang ketat, seluar pulak jeans ketat…mencanak2 kote aku di pejabat.
Aku – Kalu dia hensem sgt pegi la fuck dia.
Aku dengan niat nada nak merajuk, kali ni laju dia reply
Rima – Btul ni abang nk Rima fuck Haril? ok kejap Rima mintak no fon dia. Malam ni Rima fuck dengan dia.
Aku jadi cuak tambah stim. Patut ke aku teruskan permainan ni atau aku patut kembali jadi suami yang baik?
Aku – Jangan la sayang..abang gurau je.
Rima tidak membalas terus, setengah jam kemudian baru dia balas
Rima – Haa.. tahu pun. Rima dekat rumah Lili dah.
Aku tak sanggup kehilangan isteri aku. Biarla fantasi jadi fantasi.
Malam tu tah kenapa lepas mandi and baring tgk tv aku jadi stim balik. ni mesti sebab kan oleh ‘no fap’.
Aku sms Rima, buka topik Haril balik.
Rima – Abang tau tak tadi masa kluar shopping Haril tepuk punggung Rima… taktau la sengaja atau tak, masa jalan sebelah dia.
Aku – tepuk punggung je? dia ada ramas tetek sayang tak?
Rima – Ramas xde la..tapi dia selalu tenung je breast Rima. Macam nak terkam!
Aku – Sayang nak tak fuck dgn Haril?
Aku sengaja bagi soalan cepu emas.
Rima – Nak..dia handsome,tinggi
Aku – Hey!! jangan la sayang!
Rima – Ha…tahu pun! tanye lagi bukan2
Aku – Tapi abang benar kan dia hisap tetek Rima.
Rima terus call aku.
Rima: Abang.. betul ke apa abang cakap ni?
Aku: Ye la sayang. tapi ringan2 je tau..
Masa ni aku dah stim habis. aku dah la tgh tengok porn kt laptop.
Rima: Haril ada kat rumah Lili sekarang ni.. dia tengah tolong kemas kemas.
Aku: Sayang..pergi la fuck dia… panggil dia masuk dalam kereta you, biar dia hisap tetek u dalam tu.. snap pic MMS abang ok?
Rima: ok.. tapi abang ok ke Rima buat macam ni?
Aku: Abang nk Rima fuck dia. tapi jgn penetrate tau… ringan2 je.
Rima berjalan ke dalam bilik tempat tiada orang untuk meneruskan perbualan kami.
Rima: Macam bj?
Aku: Bj, tit fuck, french kiss, semua la..cuma jgn penetrate ok?
Rima: ok abang. Rima cuba. kejap tau.
Rima mematikan talian dan aku berdebar2 menunggu apa yang akan terjadi seterusnya.
Sejam kemudian aku mendapat satu MMS!!!!!! Berdebar2 aku click utk melihat apa agaknya gambar isteriku hantar!
Mencanak kote aku apabila melihat isteri aku masih lagi bertudung bawal,menyelak baju dan bra dia menampakkan teteknya yang putih ranum. Rima tersenyum memandang kamera sambil buah dada kiri nya dipicit tangan lelaki yang besar hitam dan berbulu.
Gambar kedua! Rima yang masih bertudung bawal selfie sambil Haril menyelak baju dan bra sambil menghisap dan memicit buah dada Rima.
Gambar ketiga! Rima sedang bj batang Haril
Aku cepat2 call Rima. Ketika dia angkat kedengaran suara Haril sedang asyik menghisap tetek isteriku.
Aku: Sayang!!
Rima: Abang..Rul tgh hisap susu
Aku: Sedap sayang?
Kedengaran suara Haril menyuruh Rima sesuatu
Aku: Kenapa sayang?
Rima: Rul nak penetrate from behind, boleh tak abang?
Aku: Dalam kereta tu?
Rima: Yea…dia dah alih seat ni uhmm…sedap abang..
Aku: Boleh sayang.. jgn matikan talian.
Malam tu aku menikmati bunyi bontot/cipap isteriku berlaga dengan kote Haril. plop plop plopp cup cap cup cap…Rima merengek agak kuat di dalam kereta.
Aku mendengar keseluruhan hubungan seks isteriku dengan Haril. Dekat 1 jam Haril men fuck Rima. Dari pukul 10 hingga 11. Setelah selesai aku meminta isteriku menghantar MMS buah dada dia yang dipancut air mani Haril.
*1 MMS received*
Aku membuka gambar itu dan hampir terpancut aku melihat isteriku masih bertudung bawal, bergambar topless berduaan sambil tersenyum dengan Haril. Merah2 buah dada isteriku dalam gambar itu. Pasti puas Haril kerjakan. Haril memang lelaki yang bertuah. Aku lihat Haril ni tidak la kacak pun, dia berkulit gelap, tapi jenis badan besar dan tinggi. Kote pun gemuk dan panjang, tu sebab bini ku suka.
Keesokan hari nya, hari majlis perkahwinan. Aku mengarahkan Rima supaya pulang terus apabila selesai makeup pengantin. Tiada lagi seks dengan Haril! aku cukup jelous sebenarnya. At least aku mesti berada di sana jika mereka have seks lagi. Aku pun agak busy di pejabat hari tu, jadi seharian memang aku tak SMS Rima.
Rima tiba di rumahku KL sekitar jam 8 malam. Agak lambat. Sebab selalunya kerja selesai jam 2 petang, jadi 5 petang patut sudah tiba.
Malam tu selepas kami selesai mandi dan dinner, sekitar jam 10 malam, ketika menonton tv aku cuba berbicara soal Haril. Aku mahu Rima ceritakan secara terperinci bagaimana dia boleh have seks dengan Haril di dalam kereta.
Rima: Mula2 Rima SMS Haril kata nak jumpa, di simpang jalan. Rima naik kereta Rima, dia naik kereta dia. Sampai di simpang, Haril suruh Rima follow kereta dia. Sampai di sebuah restoran makanan, Rima parking and naik kereta dia..
Aku: Kereta dia tinted ke? Kereta apa
Rima: Kereta dia fully tinted kereta macam van MPV, memang betul2 gelap. Kami parking di sebuah shopping mall terbiar.. Haril fuck Rima kat situ.
Masa ni Rima start blowjob aku.
Aku: oh. Jadi tadi kenapa balik lambat? Haril fuck lagi?
Rima: Eh..takdelah abang, kan abang dah larang. Rima tak buat la.. Tapi Haril asyik raba badan Rima je bila ada peluang. Pervert dia tu.
Aku: Raba? raba kat mana?
Rima: Raba and picit ramas breast Rima, dry humping, ramas bontot. Pantang takde orang pandang, dia buat.
Aku: Sayang dah lama kenal Haril?
Rima: Haril tu tinggal 1 kejiranan dengan Lili. Dulu masa program anak angkat, Haril kawan dengan Rima sebab Rima rapat dengan Lili. Haril tu bf Lili. Haril memang suka tenung breast Rima sejak masa ni lagi. Program anak angkat tu 2 minggu aje, tapi kami keep contact. Haril asyik minta Rima jadi kakak angkat dia, jadi Rima terima la Haril dengan Lili jadi adik angkat.
Aku: Bertuah Haril dapat fuck kakak angkat dia.
Rima: Abang lagi bertuah, boleh fuck Rima hari hari. Haril dapat sekali jer.
Aku: Sedap tak Haril fuck?
Rima: Sedap sangat bang..urmmm…Kote dia panjang macam dildo ni..
Sambil menjolok2 dildo ke cipapnya.
Aku stim sangat dengar ceritu Rima malam tu aku fuck isteriku kuat2. Tapi aku takkan pancut sehingga aku lihat sendiri bagaimana Haril men fuck isteri ku.
Bersambung
Part 2
2 minggu sudah berlalu sejak Rima di fuck Haril. Setelah berbincang dengan Haril melalui Whazup, Aku mengaturkan supaya Haril men fuck isteriku sekali lagi. Tapi kali ini di hadapan ku, di rumah kami. Haril memang bekerja di KL, jadi memang tiada masalah. Tarikh yang ditetapkan ialah bulan depan.
Sedang aku asyik melayan facebook, aku terpandang 1 profile ni, budak lelaki lagak2 mat rempit rajin benar mengomen dan men like gambar2 isteriku.
Aku: Sayang! sini kejap. budak ni sape?
Rima yang ketika itu berada di dapur bergegas kepada ku.
Rima: oh, ni adik sedara ita, Maki. Masa kenduri dekat Sri Gombak dulu tu..dia add Rima.
Maki ni jenis budak lelaki 18 tahun yang fail SPM, gangster, hitam legam, kurus tapi ada otot badan keras, mat rempit streotype.
Aku: Rima bagi facebook kat dia?
Rima: Eh takde lah, dia add Rima dari Ita la tu.
Ita adalah kawan seuniversiti isteriku.
Nafsu mula menguasai ku…fetish aku memang mat rempit lanyak bini aku.
Aku: Sayang, ahad depan ajak Maki fuck u sekali dengan Haril nak?
Rima: Abang ni dah gila ke? dia tu budak lagi. Mat rempit pulak tu
Aku: Budak apa nya 18 tahun. I nak tengok sayang seks dengan mat rempit.
Rima: Abang ingat tak masa Rima report kat abang dulu yang ada budak send pic batang dekat Rima?
Aku: oh…ingat.. yang abang suruh delete tu kan.
Rima: Maki ni la yang hantar!
Dulu memang aku amat strict soal ni..semenjak bini ku di fuck Haril je segalanya berubah.
Aku: Abang nak Rima goda Maki, send pic tetek Rima dekat dia.
Seminggu kemudian Rima MMS aku yang menyebabkan kote aku berdenyut2.
Rima – Abang, Maki nak ajak sorang kawan dia sekali fuck Rima boleh tak?
*Attachment pic*
Gambar kawan Maki bernama Zen. Sederhana tinggi, agak gempal, hitam.
Aku setuju. Ini sememang nya fetish aku!!!! 3 orang lelaki, ni dah boleh dikategorikan sebagai gangbang.
Hari yang dinantikan pun tiba.
Malam tu isteriku memakai tudung bawal, shirt pink pendek berleher labuh menampakkan dada (senang nak singkap tetek) dan berseluar slack. Bra merah half cup di dalam baju.
Tepat jam 9.15 malam kedengaran bunyi 2 buah motor mat rempit yang menyakitkan telinga berhenti di hadapan rumah kami.
Aku membuka pintu, dengan wajah tersenyum jahat mereka bersalaman dengan aku. Budak lagi barely 18, macam budak form 5 je muka. Tapi muka memang gelap, gangster dan hitam takde cahaya iman langsung. Aku pelawa diorang masuk. Isteriku yang sewaktu itu sedang menonton tv memandang mereka sambil tersenyum kelat.
Maki dan Zen berjalan ke arah isteri aku sebaik je masuk dalam rumah. Eh diorang nak start rogol ke ape ni.
Maki menghulurkan tangan untuk bersalaman dengan Rima. Rima memandang ke arah ku, aku memberi isyarat angguk. Lantas Rima bersalam sambil mencium tangan Maki. Mencanak kote aku. Bayangkan la, Rima tu 10 tahun lagi tua dari Maki, tapi dia yang cium tangan Maki? Sense of respect tu macam dah takde. Aku jadi horny sangat. Rima kemudian mencium tangan Zen pula, bagaikan isteri diorang pulak lagaknya.
Bimbang terjadi early fucking scene, aku mengajak rempit 2 orang tu supaya makan malam dulu sementara menunggu Haril sampai. Tak lama lepas tu Haril sampai. Kami makan sambil berborak. Rima ligat berborak dengan rempit 2 orang tu. Ibarat seorang guru, Rima menasihati mereka supaya sambung belajar. Cewah, aku dalam stim memandang je bini aku bersyarah. Dalam hati aku..belajar la sangat sayang, lepas ni menjerit2 la kau kene fuck dengan budak 2 orang tu…
Selesai makan aku mengisyaratkan supaya isteriku mengemas meja. Semasa di depan tv dengan Haril, terdengar riuh rendah di dapur. 2 orang rempit itu gelak2. Kemudian Rima datang kepadaku dan Haril dan memberitahu yang Maki dan Zen meraba tetek dia di dapur. Mencanak aku dengar. terus aku keluarkan kote aku yang tegang di depan tv lantas menyuruh Rima BJ. Haril mengikut aku mengeluarkan kote. Rima menghisap kote ku dan Haril berganti-ganti. Gangbang bermula apabila Maki dan Haril menyertai men fuck Rima.
Bermacam aksi mereka lakukan(semua tanpa kondom, Rima nk begitu, kondom tak feel katanya), dari tits fuck, face fuck, doggie, missionary, dan aksi threesome seperti. Rima menghisap batang Haril, Maki doggie dari belakang dan missionari dari depan, Zen sibuk menghisap dan meramas tetek isteriku.
Zen yang sedang sedap menyonyot puting isteriku menjadi bertambah gembira bila dapat merasai susu badan Rima. Digomol2 tetek Rima dengan lidahnya, kejap buah dada kiri, kejap kanan, Zen hisap macam bayi yang kelaparan..aku menahan kote supaya jangan pancut…jangan pancut… bayangkan.. melihat sendiri di depan mata, isteri yang masih bertudung diperlakukan sedemikian rupa oleh budak 18 tahun..budak lagi dah dapat fuck bini orang.. bini aku..
Zen menghisap sambil meramas buah dada isteriku dengan buas. Untuk mengeluarkan susu badan Rima, Zen memicit dan menghisap buah dada kanan dan kiri secara berganti ganti. Mulut Zen penuh dengan susu badan Rima. Lepas tu Zen bangun dan terus cium mulut Rima sehingga isteriku itu terpaksa merasa air susu badan sendiri. Setelah puas mengulum lidah Rima, Zen menjilat2 keseluruhan muka isteriku yang comel itu. Kemudian Zen kembali menggomol tetek Rima dan menghisap susu dada yang masih ada.
“Kenyang dapat hisap susu tetek” kata Zen sambil mengajak Maki yang sedang asyik menhentam mulut comel isteriku untuk merasa susu badan Rima. Maki menggila mendengar ajakan Zen dan terus menerkam buah dada Rima. Dipicit2 buah dada Rima sehingga susu terpancut-pancut keluar, aku terpaksa melarang kerana anak bongsu kami yang berusia setahun setengah masih memerlukan susu ibu, jadi Maki tak boleh membazir susu dengan memancut2 kan saje. Zen menjolok mulut comel Rima dengan batang kotenya dengan perlahan2 kemudian makin laju, kepala Rima di sorong tarik berulang kali.
Puas mengerjakan muka comel Rima, Zen meminta bertukar posisi dengan Haril yang sedang galak menghisap cipap Rima. Kote Zen sudah cukup keras. Perlahan2 Zen memasukkan kote dia ke dalam cipap isteriku dan memulakan sesi sorong tarik berulang kali. Semakin lama semakin laju. Rima menjerit2 kesedapan.
Mereka bertukar posisi, kadang2 Maki fuck cipap isteriku, kadang2 hanya bermain tetek dan kadang2 mengerjakan mulut comel isteri ku dengan batangnya.
Mereka berjaya memujuk isteriku untuk mencuba anal sex buat pertama kali. Menjerit2 isteri ku meminta belas kasihan pabila dihenjut2 sekuat hati oleh remaja lelaki yang 10 tahun lebih muda darinya. Disini aku terpaksa sound Maki dengan suara jantan supaya memperlakukan isteri ku dengan lebih lembut. Maki menurut perintah dan mengeluarkan kote nya dari bontot isteri ku dan memasukkan nya kedalam cipap.
Dan aku? aku hanya memegang video kamera aku dan merakam semua detik indah tu sambil kote mencanak2 menahan stim. Kadang2 aku akan sua kan batang ku ke mulut Rima sambil cipapnya dikerjakan mat mat rempit.
Bayangkan lah betapa stim nya aku! Isteri yang aku sayang setiap hari, yang aku cium peluk setiap hari tu kini hanya bertudung bawal dan bertelanjang bulat di hadapan 3 lelaki. 2 dari lelaki tu layak digelar adik, Rima sebaya guru sekolah Maki dan Zen. murid itulah men fuck cikgunya tanpa belas kasihan. Istilah hormat tiada lagi.
3 jam Rima di fuck malam tu, tudung bawal masih setia di kepalanya, nampaknya ketiga-tiga mereka juga cukup ghairah men fuck wanita bertudung, fetish mereka sama seperti aku jugak.
Sudah jam 1.15 pagi tapi masih lagi tiada tanda2 untuk Maki dan Zen untuk berhenti. Haril sudah berhenti dan hanya melihat isteriku di lanyak 2 orang mat rempit itu.
“Budak muda, stamina bagus lagi, memang lunyai la bini ko bro”, Khairil berkata pada ku mengejutkan aku dari lamunan stim.
Baru aku sedar yang Rima sudah tidak bermaya lagi, kelihatan dia betul2 penat tapi dia tetap melayan nafsu kuda Maki dan Zen. Rima sudah berapa kali klimaks pun sudah tak terkira. Aku rasa bersalah pulak bila seronok tengok isteriku diperlakukan sehingga tidak bermaya. Aku terus sound diorang untuk berhenti dan pancut cepat.
Mereka stop dan melancapkan kote mereka di hadapan Rima. Seorang demi seorang dengan penuh nikmat memancut kan air mani di tetek (Zen), dalam mulut (Maki) dan bontot (Haril). Kesian aku lihat isteri ku, lunyai.. benar2 penat dikerjakan mereka. Mereka semua tidur bersebelahan isteriku yang dalam keadaaan penuh dengan air mani. Selesai mereka semua pancut, aku off video, lancap dekat mulut bini aku dan pancut dengan banyak nya.. Aku buka tudung isteri ku dan ucap ‘I love u sayang’ then ingat nak join diorang tido atas katil ni, tapi dah penuh bila Maki dan Zen memeluk erat isteriku. Jadi aku join Haril tidur di sofa ruang tamu (luar bilik)
Pagi esoknya, Maki dan Zen sambung fuck bini aku dengan aksi threesome. Darah muda memang tak penat. Aku pun tak sedar bila diorang fucking, aku bangun jam 8.30 pagi diorang dah fucking dalam bilik air. Aku ambi handicam dan rakam je sambil menikmati breakfast. Mereka mulakan dengan mandi bersama, fucking kat situ. Then keluar dan keringkan badan bini aku. Then fucking atas katil. Kali ni Rima di fuck tanpa tudung. Rima mengikat rambut nya, cantik sangat dia berbogel di hadapan mat mat rempit tu sebelum di fuck bertubi tubi tanpa belas kasihan dan rasa hormat pada wanita yang lebih tua. Rima 28 tahun, tua 10 tahun dari mat mat rempit muda tu yang masih 18.
Rima di fuck bermula pukul 8.30 pagi hingga 10.30 pagi. 2 jam dia di fuck mat rempit pagi tu. Maki memancutkan air mani yang banyak ke tetek Rima manakala Zen memancutkan air mani pekat ke dalam tekak Rima. Rima kemudian berbogel bersama mereka menonton tv. Aku menyerahkan tudung bawal kepada Rima supaya dia menutup dirinya. Hanya bertudung, tapi bertelanjang bulat menampakkan buah dada putih ranum. Pemandangan indah itu dinikmati Maki dan Zen.
Aku sebenarnya cukup terangsang even melihat 2 mat rempit tu berborak dengan isteriku. Inikan pula fucking. Antara perkara kecil yang buat aku stim ialah bila diorang hanya menggelar Rima dengan nama Rima saja. Sedangkan aku diorang panggil abang. Secara respect nya patut diorang panggil Kak Rima kan? tapi bila diorang dah dapat fucking isteriku, sense of respect dah takde. Dan ini membuatkan aku stim..
Dalam jam 11 tengahari mereka pulang. Haril pulang jam 8 pagi lagi sebab dia kerja. Aku? ponteng kerja pagi ni sebab nak tengok mat rempit lanyak bini aku..sedap nyerr..
Aktiviti seks kami berterusan hingga kini. Sudah 7 bulan. Hampir setiap hujung minggu isteriku akan di fuck oleh mat mat rempit dan Haril (Kecuali waktu busy je tak gangbang. Dan ada waktu nya aku dan isteri nak jadi baik balik, tapi hanya sementara saja. Bila dah stim tu gangbang fuck je yang memberi kenikmatan pada kami. Memang banyak kali isteri aku kena fuck dengan diorang..bertuah mereka) Kami tak tukar sex gang, masih mereka sebab kalau ramai sangat privasi tak terjaga.
Aku dan isteriku Rima mungkin nampak normal di mata masyarakat, isteriku adalah wanita bertudung, bukan freehair. Rima memang popular di kalangan rakan2 nya kerana dia cantik dan peramah. Aku sangat stim apabila melihat Rima mengenakan baju kurung dan bertudung bawal. Siapa sangka di sebalik kain baju kurung yang melapik buah dada Rima, dari masa ke semasa ada mat mat rempit yang akan menghisap buah dada yang masak ranum itu.

No Comment yet. Be the first to comment on Isteri sexy sporting…

Leave Your Comment Here!