Isteri Tengah Hisap Pelir…

13th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 9366 Views | No Comments

Isteri Tengah Hisap Pelir Orang Lain | Perkahwinan saya dng isteriku Miniia yg usianya 23 tahun sangat la bahagia. saya merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik die. Miniia wanita bertudung yg putih mulus, payudara ia ber size 36D. Semenjak ia mengandung nie, payudara ia menjadi bertambah besar, dulu nya 34D sewaktu mula berkahwin kini 36D jika baru lepas bersalin, penuh dng susu.

Isteri Tengah Hisap Pelir Orang Lainm, cerita melayu sex gangbang, seks Isteri Tengah Hisap Pelir Orang Lain, threesome melayu blue Isteri Tengah Hisap Pelir Orang Lain

Isteri Tengah Hisap Pelir Orang Lain

Budak lagii barely 18, macam budak form 5 jer muka. Tapi muka memanng gelap, gangster dan hitam takde cahaya iman langsung. saya pelawa ia masuk. Isteriku yg sewaktu itu sdang menonton tv memandang mereka smbil tersenyum kelat.

Robert dan Hendi berjalan ke arah isteri saya sebaik jer masuk dalamm rumah. Eh ia mahu start rogol ke ape nie. Robert menghulurkan tangan untk bersalaman dng Miniia. Miniia memandang ke arah saya, saya memberi isyarat angguk.

Lantas Miniia bersalam smbil mencium tangan Robert. Mencanak pelir saya. Bayangkan la, Miniia tuu 10 tahun lagii tua dari Robert, tapi ia yg cium tangan Robert? Sense of respect tuu macam dahh takde.

Saya jadi horny sangat. Miniia kemudian mencium tangan Hendi pula, bagaikan isteri ia pulak lagaknya. Bimbang terjadi early fucking scene, saya mengajak rempit 2 orang tuu supaya makan malam dulu sementara menunggu Densel sampai.

Tak lama lepas tuu Densel sampai. kami makan smbil berborak. Miniia ligat berborak dng rempit 2 orang tue. Ibarat seorang guru, Miniia menasihati mereka supaya sambung belajar. Cewah, saya dalamm stim memandang jer isteri saya bersyarah.

Dalam hati saya. belajar la sangat sayang, lepas nii menjerit jerit la kau kene fuck dng budak 2 orang tue. Selesai makan saya mengisyaratkan supaya isteriku mengemas meja. Semasa di depan tv dng Densel, terdengar riuh rendah di dapur.

2 orang rempit itu gelak gelak. Kemudian Miniia datang kepadaku dan Densel dan memberitahu yg Robert dan Hendi meraba payudara ia di dapur. Mencanak saya dengar. terus saya keluarkan pelir saya yg tegang di depan tv lantas menyuruh Miniia bj.

Densel mengikut saya mengeluarkan pelir. Miniia menghisap pelir saya dan Densel berganti-ganti. Gangbang bermula apabila Robert dan Densel menyertai men fuck Miniia. Bermacam aksi mereka lakukan(semua tanpa kondom, Miniia mahu bgitu , kondom tak feel katanya), dari tits fuck, face fuck, doggie, missionary, dan aksi threesome seperti.

Miniia menghisap batang Densel, Robert doggie dari belakang dan missionari dari depan, Hendi sibuk menghisap dan meramas payudara isteriku. Hendi yg sdang sedap menyonyot puting isteriku menjadi bertambah gembira jika dapat merasai susu badan Miniia.

Digomol gomol payudara Miniia dng lidahnya, kejap payudara kiri, kejap kanan, Hendi hisap macam bayi yg kelaparan. saya menahan pelir supaya jngan pancut. jngan pancut. bayangkan. melihat sendiri di depan mata, isteri yg masih bertudung diperlakukan sedemikian rupa oleh budak 18 tahun.

Budak lagii dahh dapat fuck isteri orang. isteri saya. Hendi menghisap smbil meramas payudara isteriku dng buas. untuk mengeluarkan susu badan Miniia, Hendi memicit dan menghisap payudara kanan dan kiri secara berganti ganti.

Mulut Hendi penuh dng susu badan Miniia. Lepas tuu Hendi bangun dan terus cium mulut Miniia sehingga isteriku itu terpaksa merasa air susu badan sendiri. stlah puas mengulum lidah Miniia, Hendi menjilat jilat keseluruhan muka isteriku yg comel itu.

Kemudian Hendi kembali menggomol payudara Miniia dan menghisap susu dada yg masih ada. “Kenyang dapat hisap susu payudara ” kata Hendi smbil mengajak Robert yg sdang asyik menhentam mulut comel isteriku untk merasa susu badan Miniia.

Robert menggila mendengar ajakan Hendi dan terus menerkam payudara Miniia. Dipicit2 payudara Miniia sehingga susu terpancut-pancut keluar, saya terpaksa melarang kerana anak bongsu kami yg berusia setahun setengah masih memerlukan susu ibu, jadi Robert tak bolehh membazir susu dng memancut mancut kan saje.

Hendi menjolok mulut comel Miniia dng batang pelir nya dng perlahan lahan kemudian makin laju, kepala Miniia di sorong tarik berulang kali. Puas mengerjakan muka comel Miniia, Hendi meminta bertukar posisi dng Densel yg sdang galak menghisap puki Miniia.

Konek Hendi udah cukup keras. Perlahan lahan Hendi memasukkan pelir ia ke dalamm puki isteriku dan memulakan sesi sorong tarik berulang kali. Semakin lama semakin laju. Miniia menjerit jerit kesedapan.

Mereka bertukar posisi, kadang kadang Robert fuck puki isteriku, kadang kadang hnya bermain payudara dan kadang2 mengerjakan mulut comel isteri saya dng batangnya. Mereka berjaya memujuk isteriku untk mencuba anal sex buat pertama kali.

Menjerit jerit isteri saya meminta belas kasihan pabila dihenjut henjut sekuat hati oleh remaja lelaki yg 10 tahun lebih muda darinya. Disini saya terpaksa sound Robert dng suara jantan supaya memperlakukan isteri saya dng lebih lembut.

Robert menurut perintah dan mengeluarkan pelir nya dari punggung isteri saya dan memasukkan nya kedalam puki. Dan saya? saya hnya memegang video kamera saya dan merakam semua detik indah tuu smbil pelir mencanak canak menahan stim.

Kadang kadang saya akan sua kan batang saya ke mulut Miniia smbil puki nya dikerjakan mat mat rempit. Bayangkan lah betapa stim nya saya! Isteri yg saya sayang setiap hari, yg saya cium peluk setiap hari tuu kini hnya bertudung bawal dan bertelanjang bulat di hadapan 3 lelaki.

2 dari lelaki tuu layak digelar adik, Miniia sebaya guru sekolah Robert dan Hendi. murid itulah men fuck cikgunya tanpa belas kasihan. Istilah hormat tiada lagi. 3 jam Miniia di fuck malam tue, tudung bawal masih setia di kepalanya, nampaknya ketiga-tiga mereka jg cukup ghairah men fuck wanita bertudung, fetish mereka sama seperti saya jugak.

Sdh jam 1. 15 pagi tapi masih lagii tiada tanda tanda untk Robert dan Hendi untk berhenti. Densel udah berhenti dan hnya melihat isteriku di lanyak 2 orang mat rempit itu.

“Budak muda, stamina bagus lagi, memanng lunyai la isteri ko bro” , Khairil berkata pada saya mengejutkan saya dari lamunan stim. Baru saya sedar yg Miniia udah tak bermaya lagi, kelihatan ia btl betul penat tapi ia tetap melayan nafsu kuda Robert dan Hendi.

Miniia udah berapa kali klimaks pon udah tak terkira. saya rasa bersalah pulak jika seronok tengok isteriku diperlakukan sehingga tak bermaya. saya terus sound ia untk berhenti dan pancut cepat.

Mereka stop dan melancapkan pelir mereka di hadapan Miniia. Seorang demi seorang dng penuh nikmat memancut kan sperma di payudara (Hendi), dalamm mulut (Robert) dan punggung (Densel). Kesian saya lihat isteri saya, lunyai.

Benar2 penat dikerjakan mereka. Mereka semua tidur bersebelahan isteriku yg dalamm keadan penuh dng sperma. Selesai mereka semua pancut, saya off video, lancap dekat mulut isteri saya dan pancut dng bnyk nya.

Saya buka tudung isteri saya dan ucap ‘I love u sayang’ then ingat mahu join ia tido atas katil nie, tapi dahh penuh jika Robert dan Hendi memeluk erat isteriku.

Jadi saya join Densel tidur di sofa ruang tamu (luar bilik) Pagi esoknya, Robert dan Hendi sambung fuck isteri saya dng aksi threesome. Darah muda memanng tak penat. saya pon tak sedar jika ia fucking, saya bangun jam 8.

30 pagi ia dahh fucking dalamm bilik air. saya ambi handicam dan rakam jer smbil menikmati breakfast. Mereka mulakan dng mandi bersama, fucking kat situ. Then keluar dan keringkan badan isteri saya.

Then fucking atas katil. Kali nii Miniia di fuck tanpa tudung. Miniia mengikat rambut nya, cantik sangat ia berbogel di hadapan mat mat rempit tuu sebelum di fuck bertubi tubi tanpa belas kasihan dan rasa hormat pada wanita yg lebih tua.

Miniia 28 tahun, tua 10 tahun dari mat mat rempit muda tuu yg masih 18. Miniia di fuck bermula pukul 8. 30 pagi hingga 10. 30 pagi. 2 jam ia di fuck mat rempit pagi tue.

Robert memancutkan sperma yg bnyk ke payudara Miniia manakala Hendi memancutkan sperma pekat ke dalamm tekak Miniia. Miniia kemudian berbogel bersama mereka menonton tv. saya menyerahkan tudung bawal kepada Miniia supaya ia menutup dirinya.

Cuma bertudung, tapi bertelanjang bulat menampakkan payudara putih ranum. Pemandangan indah itu dinikmati Robert dan Hendi. saya sebenarnya cukup terangsang even melihat 2 mat rempit tuu berborak dng isteriku.

Inikan pula fucking. Antara perkara kecil yg buat saya stim ialah jika ia hnya menggelar Miniia dng nama Miniia saja. sdg kan saya ia panggil abang. Secara respect nya patut ia panggil Kak Miniia kan? tapi jika ia dahh dapat fucking isteriku, sense of respect dahh takde.

Dan ini membuatkan saya stim. dalam jam 11 tengahari mereka pulang. Densel pulang jam 8 pagi lagii sebab ia kerja. saya? ponteng kerja pagi nii sebab mahu tengok mat rempit lanyak isteri saya.

Sedap nyerr. Aktiviti seks kami berterusan hingga kini. sdh 7 bulan. Hampir setiap hujung minggu isteriku akan di fuck oleh mat mat rempit dan Densel (Kecuali waktu busy jer tak gangbang.

Dan ada waktu nya saya dan isteri mahu jadi baik balik, tapi hnya sementara saja. jika dahh stim tuu gangbang fuck jer yg memberi kenikmatan pada kita. memanng bnyk kali isteri saya kena fuck dng die.

Bertuah mereka) kami tak tukar sex gang, masih mereka sebab kalau ramai sangat privasi tak terjaga. saya dan isteriku Miniia mungkiin nampak normal di mata masyarakat, isteriku adalah wanita bertudung, bukan freehair.

Miniia memanng popular di kalangan rakan rakan nya kerana ia cantik dan peramah. saya sangat stim apabila melihat Miniia mengenakan baju kurung dan bertudung bawal. Siapa sangka di sebalik kain baju kurung yg melapik payudara Miniia, dari masa ke semasa ada mat mat rempit yg akan menghisap payudara yg masak ranum itu.

No Comment yet. Be the first to comment on Isteri Tengah Hisap Pelir…

Leave Your Comment Here!