Kenangan Manis Bohsia…

24th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 4420 Views | No Comments

Kenangan Manis Bohsia Tubuh Seksi | aku Arini seorang awek berusia 20 tahun. tubuh aku seksi! aper yangg aku ingin cerita kan di sini adalah sebuah kenangan manis yangg tak dapat aku lupakan sampai sekarang nie. ia terjadi pada tahun lepas. aku kongkek ngan abang aku sendiri! aku dahh lama dok nonton dvd blue kepunyaan abang aku di bilik home teater kitaorang rang! Kekadang tue.

Kenangan Manis Bohsia Tubuh Seksi kisah melayu lucah, Kenangan Manis Bohsia Tubuh Seksi cerita seks blue, xxx hot Kenangan Manis Bohsia Tubuh Seksi

Kenangan Manis Bohsia Tubuh Seksi

Abang aku teruskan menjolok butuh nyer ke dlm pepek aku. makin lama. aku terasa sakit pulak. perit. aku tolak abang aku. kerana sakit. maklumlah virgin. tapi abang aku ni ganaz.

Diorang teruskan tikam juga pepek aku nie. prrap! sah pepek aku dahh terkoyak dara nyer. abang aku mulakan tarik tolak. tarik tolak. mula tue. diorang rendam lama sikit. fuh.

Sedap siol. kemudian. diorang start speddy. rasa macam ingin tercabut pepek aku di buat nyer. memanng sedap. kerana batang butuh diorang besar giler. aku pun kemut lah. Air aku tak tahu lah ingin cakap macam mana.

Punyer lah banyak. ah. em. fuck me. fuck me. abang aku pulak tersenyum. then diorang tekan lg dalam. aku tahu itu isyarat ingin cum. so. aku kasi mampat aku punya kemutan lah.

Tetiba. aku rasa satu cairan panas terpancut dlm lubang pepek aku. ah. aku jadi fana. aku rasa der sesuatu. di sedut oleh pepek aku. panas je rasa. kitorang terdampar.

Tapi aku tetap tak ingin mengakhiri nyer. aku bangun then aku kulum butuh abang aku. terkena je kuluman aku. butuh diorang terus terjaga. bila dahh keras giler. aku pun tonggang lah kuda putih tue.

Siap kemut lagi. cara macam nie. aku cepat cum. baru 20 min. aku tonggang. air aku mula membanjiri. meleleh seh!. aku klimaks lagi. aku pun terus sental kan kepala abang aku kat pepek aku.

Aku suruh diorang jilat. sex ganaz aku nie. di ramas nyer payudara besar aku. pastu diorang gigit puting aku yangg keras giler nie. aku mengerang pagai ingin rak. Pas tuu kitaorang main doggy lak.

Aku pun tahan pepek kasi mampat. kaki kasi rapat. pas tue. sambill meramas payudara besar aku. sambill tulah. diorang mula jolok pepek aku. peh. perit siol. tapi sedap giler.

Di rodok nyer. butuh diorang dlm pepek aku. siap ngan henjutan lagi. aku. memanng dahh tak tahan lagi. cuma aku mampu mengerang. terasa macam kayu balak. menusuk pepek aku nie.

Air aku memanng melimpah limpah. habih meleleh dah. aku teruskan kemut. abang aku pulak meraung. diaa ingin cum sekali lagi. aku pun mampatkan kemutan. tapi kali nie. diaa pancut daalam mulut aku.

Ah. yumy. sedap siol. ai nyer yangg fresh lg panas. akhir nyer kitorang berdua terdampar. stlah melaayari bahtera. kitorang still melayarkan bahtera pada hari berikut nyer. dan sehinggalah. kesaat ini.

No Comment yet. Be the first to comment on Kenangan Manis Bohsia…

Leave Your Comment Here!