Mat Salleh Kongkek Pantat…

30th April 2016 | Cat: Cerita Lucah | 4075 Views | No Comments

Mat Salleh Kongkek Pantat Melayu | saya sdang menyapu di halaman rumah apabila seorang postman membunyikan horn motornya. Dari sampul surat nye saya sudh dapat menganggak siapa pengirimnya. Tanpa berlengah saya terus membuka sampul surat tersebut. saya bgitu gembira sesudah mendapati isi kandungannya menyatakan yang saya telah berjaya pada interview tempoh hari.

Mat Salleh Kongkek Pantat Melayu kisah melayu blue, cerita seks Mat Salleh Kongkek Pantat Melayu, novel lucah malay Mat Salleh Kongkek Pantat Melayu

Mat Salleh Kongkek Pantat Melayu

Tambahan apabila mendapat tahu bahawa George ada mengirimkan sesuatu untk saya melalui kawan nye. Walau pun cuma tinggal beberapa hari je lagii untk menantikan kehadiran mereka saya tetap resah, tak tahu mengapa.

Ada kala nye apabila malam saya kerap terbayangkan George sdang membenamkan his seven inches blunt and stout tool into my womb via my pantat mengakibat kan saya hilang “dara”.

Bagaimana agak nye dengaan tools Mr Truman yang menurut kata George panjang nye hampir sembilan inci, mungkiin lebih memuaskan. Selang beberapa lama berpergian bus kepunyaan resort telah sampai dari lapangan terbang Langkawi.

Saya menatap wajah wajah setiap pelancong and tidak sukar untk saya mengenali Mr Truman krn sebelum ini George sudh fwd kan kepada saya gambar nye. mgkin untk mengelak kan dari pemerhatian staffs yang lain, Mr Truman make dont know je walaupun saya faham melalui mimik muka nye diaorang sudh mengenali saya, bgitu jg saya.

Selesai membuat check in, saya mengiringi beberapa orang tourist termasuk Mr Truman untk di tunjuk kan tempat tempat mereka. Semasa melangkah dlm kaedaan beriringan saya and Mr Truman tidak berborak, cuma mencelah bila ada tourists lain yang bersuara.

Mr Truman terus masuk ke dlm chalet yang saya tunjuk kan. “What a place, with the privacy that I like most”. die bersuara sesudah masuk ke dalam. Mr Truman memanggil saya sesudah melihat saya hendak beredar and berkata, “This is a parcel for you, from George”.

Saya senyum and terus mengambil parcel tersebut. “Can I see you to nite? ” tanya Mr Truman sambiil meramas manja ponggongku yang sudh agak berisi hasil dari beberapa kali senaman yang saya lakukan dengaan George dulu.

Saya mengangguk kan kepala and berkata, “I will come around 10pm”. and terus beredar. Sebelum ke counter, saya ke biliik untk menyimpan parcel pemberian George. Selesai bertugas saya segera kebilik saya untk mengetahui apa kah barang barang pemberian George.

Saya senyum sendirian sesudah membuka parcel tersebut yang mengandungi beberapa pasang slack, half cup bra, panties yang cuma mampu untk menutup pantat saya and beberapa packets tablets yang saya guna and semasa memadu asmara dengaan nye dahulu.

Yang membuat saya tersenyum lebar ia lah satu benda yang menyerupai alat sulit lelaki berserta dengaan instruction cara bagaimana untk mengunakan nye berserta dengaan satu nota yang berbunyi, “Rihanni with this tool you dont have to use your finger when required”.

Lama jg saya memegang tool tersebut sebelum di simpan di tempat yang agak tersembunyi and selamat. Di dinning hall kelihatan Mr Truman sdang menjamu selera dengaan beberapa orang kawan.

Salah seorang saya perhatikan berbangsa Negro yang kerap tersenyum bila saya memandang ke arahnya. Ada kala nye saya mencuri pandang ke arah celah kelengkang Mr Truman di mana terletaknya his nine inches blunt and stout tool sebagaimana yang di perkatakan oleh George, tetaapi tak berhasil krn diaorang memakai loose trousers.

Selesai dinner mereka beredar. saya perhatikan Mr Truman kini cuma berdua duaan dengaan kawan nye yang berbangsa Negro seolah olah sdang berbincang kan sesuatu. saya tidak memikirkan apa apa and berlalu pergi untk mempersiapkan diri sebelum berjumpa dengaan Mr Truman yang saya sudh jangka kan tujuan nye, jg apa yang saya harapkan akan berlaku.

Di antara saya and Mr Truman. saya mengenakan slack, sleevless low neck and hanging “t” shirt, bra and panties pemberian George. Bukan nye apa, krn mengikut arahan yang baru saya terima melalui e mail yang baru di kirimkan.

Sesudah memakai nye saya merasa sedikit jangal. Slack yang saya pakai menampakkan pusat and alur ponggongku, bra pula membuatkan payudara besar saya menonjol di bahagian atas and panties pula membuat saya tidak selesa di bahagian ponggong krn gangguan tali halus yang terpaksa saya kenakan kepada tali pengikat di bahagian waist saya.

Selain dari arahan tersebut ada beberapa baris ayat yang berbunyi, “Please entertain Mr Truman as how you entertained me before and please fulfilled my request that I had instructed Mr Truman to perform”.

Semasa melangkah menuju ke chalet Mr Truman ayat ayat akhir tersebut bgitu menghantui perasaan saya. Walaupun demikian saya masih mampu mengatur langkah menuju ke chalet Mr Truman sambiil mengharapkan bahawa ia cuma satu “joke”.

Hanya tinggal beberapa langkah je lagii sebelum sampai, pintu chalet di buka dengaan kawan Mr Truman yang berbangsa Negro sdang merakam segala gerak geri saya sehingga lah pintu di tutup and Mr Truman merangkul tubuh saya untk bercumbuan sebelum mengampu ponggong saya dengaan tujuan untk mendukung saya.

Saya memelok erat tengkok dengaan kedua belah kaki saya bertaut rapat di pinggang nye sebelum kedua dua bibir kita bertaup rapat untk membolehklan kita bertukar tukar berkolonan lidah hingga membuat saya terlupa untk bertanya mengapa kawan nye terus merakamkan perbuatan kita berdua.

Sesudah puas bercumbuan, Mr Truman duduk di atas sofa dengaan saya duduk di atas ribanya dlm kaedaan bertentang muka. Mr Truman terus menjilat alur payudara besar saya yang membuat saya kegelian.

Di bawah ponggong saya terasa sesuatu yang agak keras seolah olah bergerak untk bernafas. “Mungkin his nine inches long and stout blunt tool” saya berkata di dlm hati. sambill meramas ramas payudara besar saya Mr Truman bertanya sama ada saya sudh tahu atau pun tidak pesanan George kepada nye untk saya tunaikan.

“Yes I got the massage but its not very clear” kata saya. Sebelum menjelaskan segala nye, Mr Truman memperkenalkan kawan nye yang berbangsa Negro bernama Randdy yang asyik memandang kedua tetek saya yang terdedah hampir separuh yang sdang di ramas ramas oleh Mr Truman.

Kini Randdy sudh memberhentikan tugas merakam nye, sebaliknya diaorang duduk bertentangan dengaan kita sambiil mendengar penerangan yang diberikan oleh Mr Truman kepada saya and jg untk mendapat persetujuan dari saya.

Di pendek kan cerita, saya terpaksa bersetuju krn ia nye bakal menjadi passport untk saya pergi ke tempat George bila berkesempatan dengaan segala perbelanjaan di tanggung oleh Mr Truman.

Yang menjadi masalah ia lah salah satu dari babak saya “bermesra” dengaan Mr Truman hendak di lakukan di open space, luar biliik. saya kurang pasti bagaimana kini saya sudh berdiri tanpa seurat benang sambiil memegang tools Mr Truman yang sdang memeluk saya dari arah belakang.

“It feels as though Im holding the car gear rod” saya berkata sambiil meramas ramas manja tool nye. “Dont you like it? ” tanya Mr Truman. “Yes I do, but isnt it seemed to be over size for my pantat ? ” balas saya.

“I dont think so, any way, with your permission I promise to do it gently and it will not hurt you because I have a special cream meant for smooth insertion that will opened your flood gate” balas Mr Truman seraya mencium tengkok saya.

Randdy asyik bergerak untk mendapatkan angle yang sesuai. Mr Truman masih lagii meramas ramas payudara besar and sekali sekala mencium tengkok saya. saya masih lagii mengengam erat tool Mr Truman and sekali sekala mencuri pandang ke arah nye.

Mr Truman mengarahkan saya berdiri bersandar ke dinding dengaan sebelah kaki saya di letak kan ke atas katil dengaan Randdy menghampiri untk mendapatkan close up shoot pantat saya sambiil Mr Truman memegang tool nye seraya menyuakan kan ke arah lubang pantat saya yang sudh agak watery sesudah di jilat and di nonyot oleh Mr Truman.

Saya merasa sedikit cemas melihatkan size tool Mr Truman yang kini kepala nye yang kembang berkilat sudh menyentuh pintu pantat saya. saya merenung tajam ke arah muka Mr Truman yang sdang berusaha untk memasukkan his nine inches blunt and stout tool into my pantat.

Randdy tidak lepas peluang untk merakamkan setiap pergerakan tool Mr Truman yang sedikit demi sedikit memasuki pantat saya yang akhir nye santak ke pangkal memenuhi ruang dlm womb saya.

Dlm posisi ini saya kurang mendapat kepuasan walau pun saya rasakan yang tool Mr Truman bgitu sendat memenuhi ruang dlm womb saya. Posisi yang kerap memberi saya kepuasan ia lah apabila saya di henjut dari atas dlm kaedaan saya baring terlentang.

Faham dengaan kaedaan saya, Mr, Truman bersuara dlm kaedaan berbisik, “It just for photography season, and you will anticipated in what you call fucking after this”. “Rihanni, please let me be apart of it, will you? ” Randdy mengusik sambiil mengarahkan video cameranya ke arah muka kita yang sdang bercumbuan.

Saya pura pura mahu meraba di kawasan seluarnya yang kelihatan sudh mcm kemah krn seolah olah ada sesuatu yang sdang menongkat nye. Walau pun dlm suahsana yang tidak bgitu menyeronok kan tetaapi saya climex juga.

Menyedari nye, Mr Truman mencabut tool nye untk membolehkan Randdy merakamkan cecair pekat yang sdang meleleh keluar dari lubang pantat saya sebelum Mr Truman menyuruh saya menonggeng krn diaorang hendak menyumbatkan tool nye dari arah belakang.

Sesudah hampir dua puluh minit sesi photography berlangsung, Mr Truman bersuara keras, “Rihanni Im coming” and terus memancutkan cecair pekat nye di belakang saya yang masih lagii membongkok. Selesai pancutan saya duduk di atas katil sambiil menghisap tool Mr Truman yang sudh semakin mengendur.

Saya merebahkan diri dlm kaedaan masih lagii belum puas. Randdy terus merakam kan kaedaan saya yang baring terkangkang. saya terkejut bila Mr Truman bersuara, “Rihanni can you permit Randdy to take my place seeming that your lust is still furious” and terus ke biliik air.

Bila saya mengalihkan pandangan dari memandang Mr Truman yang melangkah ke biliik air and belum pun memberikan jawapan, kelihatan Randdy sudh telanjang bulat dengaan toolnya yang hitam legam dengaan urat urat nye yang timbul dlm kaedaan bgitu keras mencodak menghampiri saya.

Saya duduk bersandar ke tepi katil sambiil memerhati tool Randdy yang hampir sama size dengaan yang di miliki oleh Mr Truman. sambill memegang tool nye, Randdy menghampiri and meramas ramas payudara besar saya sebelum membongkok untk merapatkan lips nye dengaan lips saya.

Tanpa saya sedari kini saya sdang meramas ramas tool Randdy yang saya rasa agak panas sambiil kita bertukar berkoloman lidah. kitaorang sdang beromance bila Mr Truman keluar dengaan cuma bertowel and terus duduk di sofa sambiil memerhatikan perbuatan kita dengaan penuh minat.

Merenung tajam ke arah muka Mr Truman saya berkata, “Dont you want to record on tape about my doing with Randdy? “. “If you insist, why not” balas Mr Truman and terus on vedio camera untk merakam adengan yang bakal terjadi di antara saya and Randdy.

Sesudah puas beromance, Randdy duduk bersandar dengaan mengarahkan saya untk duduk di celah kelengkang nye. sambill memegang tool Randdy yang telah berada tepat di sasaran saya menurunkan ponggong saya dengaan berkesudahan the whole lot of Billys tool buried in my womb.

Sebelum membuat aksi turun naik ponggong saya saya berkata, “Mr Truman, I never dreamed of being fuck by a negro who posses a hot lively tool”. saya perhatikan Randdy seolah olah bangga dengaan remarks saya and terus menyonyot nipples saya silih berganti and berkata, “I like your round, firm and quite big boobs”.

“What about my pantat ” saya mengusik. “I will it, its tight” balas Randdy and terus mengerakkan ponggong nye ke atas kebawah. Melihatkan yang saya sudh mula hendak melajukan pergerakan ponggong saya, Mr Truman menghampiri untk merakam mimik muka saya yang hampir hendak climex.

“Oh Randdy Im coming, Im ccoming, what a fuck” saya bersuara sesudah merasa kan satu kepuasan yang bakal saya terima. sesudah kaedaan saya reda, Randdy merangkul tubuh saya dengaan tool nye masih terbenam untk menukar posisi dengaan saya baring terlentang sambiil diaorang menghenjut dari atas.

Posisi yang telah menjadi kegemaran saya. sesudah merakamkan pergerakan keluar masuk tool Randdy buat beberapa ketika, Mr Truman menanggalkan towel nye sesudah meletak kan vedio camera di tripod stand sesudah memfokuskan nye kearah katil.

Sambill berdiri berhampiran dengaan kepala saya, Mr Truman menyuakan tool nye yang sudh active semula untk saya hisap. Akhir nye saya climex lagii hasil dari pergerakan keluar masuk tool Randdy di dlm womb saya.

Randdy membantu dengaan melajukan pergerakan keluar masuk tool nye untk memboleh kan saya mencapai nekmat ke tahap maximum. sesudah saya reda, Randdy memeluk erat tubuh saya sambiil memusingkan badan nye.

Kini kita di dlm posisi dengaan saya di atas. Mr Truman beralih ke arah belakang and terus menjilat jilat anus saya sambiil menyapu cecair yang mengalir dari pantat saya ke tool nye.

Beberapa ketika Mr Truman bersuara, “Rihanni, can in insert my tool into your ass hole”. saya yang masih lagii mengharap kan satu kepuasan dari pemberian tool Randdy cuma sekadar berkata, “I havnt being fuck through my ass hole before, if you think my ass hole suit the size of your tool, you can tried”.

Randdy memberhentikan aksi turun naik ponggong nye untk memboleh kan Mr Truman memasuk kan tool nye. Lama jg diaorang mencuba sebelum berjaya. Kini ke dua dua lubang sulit saya sudh berpenghuni.

Luckily there is no third person, kalau tidak mulut saya jg pasti berpenghuni dlm kaedaan serentak. Mr Truman menahan krn Randdy sudh melajukan pergerakan ponggong ya. saya menanti dengaan kaedaan cemas dlm keseronokan menantikan pancutan yang bakal di ledak kan oleh tool Randdy any time now.

“Oh Rihanni Im coming. Oh Rihanni what a fuck ooh oh Im co ming” and terus memancutkan cecair pekat nye dengaan bgitu padu memenuhi womb saya. Walau pun sedikit keletihan saya tetap setia menungging dengaan tool Randdy yang separuh mengkal masih berada di dlm womb saya untk memberi peluang kepada Mr Truman membuat pancutan kedalam ruang lubang anus saya sesudah mendapat keizinan dari saya.

Selang beberapa lama saya dapat rasakan pergerakan keluar masuk tool Mr Truman yang bgitu lancer sebelum memancut kan cecair pekat yang panas panas suam di dlm lubang anus saya sebelum diaorang tertiarap di atas belakang saya yang meniarap di atas dada Randdy dengaan kedua dua lubang ajaib saya di penuhi oleh cecair pekat yang di panggil “sperms” hasil pemberian tool seorang Mat Salih and Negro.

Tidak berapa lama selepas itu kita bergiliran ke biliik air untk membersihkan badan sebelum baring semula untk merehatkan badan dengaan di apati oleh Mr Truman di sebelah kanan and Randdy di sebelah kiri.

Mereka bergilir gilir meramas ramas manja payudara besar and pantat saya and sekali kala bertukar berkoloman lidah. Di kala itu berbagai kata kata pujian yang mereka berikan kepada saya.

Dlm pada itu saya cuba memegang tool tool yang telah memberikan kepuasan kepada saya. mgkin sudh bgitu puas atau pun keletihan, tool milik Mr Truman kelihatan lembik and sejuk and saya tidak berkata apa apa.

Saya tergamam bila tersentuh tool Randdy yang saya rasa kan agak panas berdenyut denyut yang sudh active semula. saya bangun untk melihat dengaan lebih dekat kaedaan nye. Jelas kelihatan urat urat nye yang timbul dengaan kepala nye yang keras mengembang.

“Mungkin krn ini agak nye mengapa ramai mem mem yang saya lihat melalui cd pemberian George bgitu gemar mengadakan hubungan sex dengaan Negro” saya berkata di dlm hati. Dari pengamatan saya bertugas di resort ini ada jg terserempak dengaan pompuan Melayu berpasangan dengaan Lelaki India check in di resort ini, mungkiin dengaan sebab yang sama.

Memahami akan hajat saya, Mr Truman beredar and terus baring di sofa. Randdy yang sdang meramas ramas payudara besar saya mengalihkan pandangan nye kearah muka saya and berkata, “Rihanni, dont tell me that you want me to fuck you again” and terus meramas ramas pantat saya.

“Why, dont you want to insert your throbbing hard tool into my pantat for the second time” balas saya sambiil membetulkan baringan saya. Sebelum memasukkan tool nye, Randdy menjilat jilat kawasan pantat saya yang membuat saya kegelian and penuh berahi.

Sesudah melebarkan kangkang saya, dengaan cermat Randdy membenamkan tool nye yang segera mendapat kemotan mesra dari terowong ajaib pantat saya. Randdy merangkul erat tubuh saya sebelum membuat aksi sorong tarik sorong tarik tool nye yang memenuhi cita rasa nekmat yang saya harap kan dari satu “fucking”.

Saya sudh tiga kali climex sebelum Randdy mencapai kepuasan. Selesai pancutan terakhir diaorang memeluk erat tubuh saya. Satu pelukan yang saya rasakan bgitu bermakna dengaan mengharap agar saya berkekalan di dlm kaedaan demikian, satu pengharapan yang tidak mungkin.

Sesudah berada di alam nyata semula, kita ke biliik air untk membersihkan badan. Selesai berpakaian saya meminta diri untk pulang ke biliik and berjanji akan menemani mereka sehingga ke akhir hari percutian mereka di resort ini.

Sebelum beredar, Mr Truman menghulurkan kepada saya satu package kecil yang saya dapat meneka isi kandungan nye. “Sorry Rihanni, at the moment I dont have any, I promise that I will give you tomorrow nite” Randdy bersuara sesudah melihat Mr Truman menghulurkan nye kepada saya.

Sambill berjalan saya mengengam erat package tersebut, “Rasa rasa isi nye bolehh tahan, bagus jg dapat two in one nekmat & upah” saya berkata di dlm hati. Kini segala pesanan George melalui Mr Truman sudh selesai saya tunaikan.

Segala peristewa yang saya lalui bersama dengaan Mr Truman telah saya e mailkan kepadanya. Ada jg e mail jenaka yang George kirim kan yang berbunyi, “seven and nine inches tool had being buried into your womb, what say you if I introduce to you a gentlman with twelth inches tool”.

Kini hari percutian mereka sudh tamat. Semua tourists sudh berada di lobby menantikan bus resort yang akan menghantar mereka ke air port. saya berdiri agak jauh dari mereka. Selang beberapa ketika Mr Truman and Randdy kelihatan melangkah kearah saya.

Sesudah menghampiri mereka bersuara serentak, “We missed you Rihanni and thanks you for all the pleasure that we had anticapited together, if everything goes according to plan, we will be expecting you in England” and terus meninggalkan resort sesudah bas tiba.

Hiba jg saya di buatnya. Lepas ini kalau sukar untk mendapatkan size yang sesuai dengaan cita rasa saya terpaksalah saya berpuas hati dengaan pemberian George yang mengunakan battery. Selang tiga hari selepas kepulangan mereka saya menerima satu e mail yang berbunyi, “All the shot taken had been edited and now are in the prosses of dubbing before being released to the potential buyer with the title “pearl from the orient”. beyound my expection that you manage to entertain Mr Truman and Randdy at one time, Thats great”.

Saya membalas e mail tersebut dengaan menulis, “Fortunate that your are not around, If not Im certain that my mouth will be filled up too”. Buat masa ini saya masih lagii bertugas di resort yang sama.

No Comment yet. Be the first to comment on Mat Salleh Kongkek Pantat…

Leave Your Comment Here!