Nafsu Seks Ganas Dengan…

19th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 16886 Views | No Comments

Nafsu Seks Ganas Dengan Calon Suami | Cukup la sekadar sya kenalkan diri sya sebagai Frinda. sya nie seorang palajar ipta mase tu cam biase bile cuti semester sya akan kerja. kali nie sya kerja kat klang dekat jb. sya tinggalkan boyfren and family sya 2 bulan sya kerja kat sana sya kerja shif malam jadi siang kadang-kadang sya tak boleh tido sya biase nye g cc untuk chatting.

Nafsu Seks Ganas Dengan Calon Suami kisah lucah sex, Nafsu Seks Ganas Dengan Calon Suami cerita melayu lucah, Nafsu Seks Ganas Dengan Calon Suami cerita blue stim

Nafsu Seks Ganas Dengan Calon Suami

Sya sedar sya dah ats katil. dia cium mulut sya lagi. sambil tangan dia bukak butang coli sya dia lepas 2 bukak baju dgn coli kau. terserlah lah 2 gunung besar and padat yang sya simpan selama nie.

Lepas tu dia trus jilat-jilat payudara sya. dia isap puting sya. sya tak tahan. nikmat tak terkata. sya peluk dia kuat-kuat sambil tangan sya yg lagi satu mencari-cari senjata dia sya gosok-gosok batang zakar dia dari luar seluar.

Sya dengar dia mngeluh. makin stim sya. makin lama makin rakus dia gomol dua-dua payudara sya smbil dia isap and jilat puting sya, sya bukak baju dia sya tiiba-tiiba tersentak bila tangan dia pegang burit sya dia gosok-gosok sambil isap payudara sya.

Sya mengeluh sya betul-betul dah tak tahan. dari payudara sya dia turun ke pusat sambil tangan dia melurut seluar pendek and panties sya. sya bogel sepenuh and terserlah lah burit sya yg tak berbulu.

Dia gosok-gosok and gentel bijik kelentit sya. argh. a. ! tu saja mampu terkeluar dari mulut sya. Habras teruskan kerja nya. sekarang muka dia betul-betul berada celah kangkang sya dia sembam kan muka dia kat burit sya.

Dia jilat lubang pantat sya. sya betul-betul rasa nikmat masa 2. dia jilat pulak biji kelentit sya dia main-main dngan lidah dia. sya cme mampu mengerang manahan kesedapan. sedap nye.

! nikmat! tiiba-tiiba sya rase tak tahan sangat jadi cam kejang sya mengeliat. rupa nya sya dak klimax bile dia main biji kelentit sya Habras terus bukak seluar. sya nampak batang zakar dia dah tegak dia mainkan-mainkan batang penis dia kat biji kelentit sya sya merengek tanda sedap dia terus masukkan batang zakar dia dalan lubang pantat sya.

Argh! sya manjerit! keluar air mata sya. sakit! merapu rapu sya ucapakan pada masa 2 kali pertama batang masuk dalamm lubang pantat sya dia tarik semula batang zakar dia dia peluk sya n bisik supaya tenang.

Mula-mula memang sakit. dah masuk tak sakit lagi. dia turun ke burit sya semula. di jilat-jilat lubang pantat sya. sya stim lagi. pas-pas dia trs masukkan batang zakar dia dalamm lubang pantat sya sakit.

! sya jerit sakit. Habras terus jolok tanpa peduli jeritan sya tiiba sya rasa sesuatu dalamm lubang pantat sya. rupanya batang zakar dia dah masuk sepenuhnya dalamm lubang pantat sya dia tarik and sorong batang zakar dia dalamm lubang pantat sya.

Sakit bercampur sedap yang sya rasa. dalamm setangah jam lepas tu dia cakap “ah mahu keluar”. sya takut. sya tolak badan dia tapi tak berganjak. dia masih enjut. sya pon dah mahu sampai klimax.

Sya biar saja. dia enjut laju-laju n tarik batang zakar dia dari lubang pantat sya. tersembur cecair putih yang selama nie tak pernah sya tengok depan mata sya. dalamm terasa pedih lubang burit sya, sya terasa sedap pulak bila batang zakar nya keluar masuk dalamm lubang burit sya.

Memang sedap sya sayang kau Habras. Habras kemudian terbaring sebelah sya. dia ada cakap sesuatu tapi sya tak dengar kerana sya letih sangat and terus tertido. pagi esok ku terjaga sya tengok dia tengah peluk n usap rambut sya dia senyum.

Sya sedar yang sya dah hilang dara malam tadi sya diam. dia bisik kat telinga sya nie lah kali pertama dia tido dngan pempuan. sya tak mampu cakap apa-apa.

Menangis saja yg sya mampu. sya tewas dngan nafsu sya sendiri dia pujuk sya and jnji akan jd kan sya isteri dia. dia ikhlas dngan sya and sekarang dia sah menjadi suami sya.

Lepas peristiwa tu sya putus kan hubungan dngan boyfren sya. walaupun rasa bersalah tapi sya terpaksa kerana sya dah jdi milik Habras.

No Comment yet. Be the first to comment on Nafsu Seks Ganas Dengan…

Leave Your Comment Here!