Pantat Dan Bontot Cikgu…

8th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 6876 Views | No Comments

Pantat Dan Bontot Cikgu Bertudung Ditujah 2 Batang lalu Pancut dimulutku – Saya mengajar di sebuah sekolah menengah di Kuala lumpur. saya mengajar matapelajaran PJ. Peristiwa ini berlaku semasa saya sedang mengambil alat untuk mengajar Pj.

Sedang saya tertonggeng-tonggeng mengambil Bat rounders dari bakul di dalam setor saya tak perasan Hamid dan Arkan, sedang leka memerhatikan bontot ku yang padat. Sebenarnya mereka berdua ni menyorok di belakang rak menyimpan alat-alat senaman yang lain. Setelah membahagi-bahagikan alatan tersebut kepada murid-murid saya menyuruh mereka ke padang dahulu.

Sedang saya leka menyusun semula alatan yang bersepah, mataku terpandang ada satu lagi bat rounders yang tertinggal. saya memegang bat tersebut dan bercadang ke padang untuk mengajar murid-murid. Sambil saya berjalan ke suis lampu saya gosok-gosok bat yang di varnish licin itu. Tiba-tiba perasaan ku terasa semacam aje. saya rasa ada suatu perasaan yang pelik.

Tiba-tiba sahaja ghairah saya datang apabila teringat cerita blue yang saya tonton ngan suamiku malam tadi. Best betul ceritanya sehingga kami tak sempat masuk bilik. Depan TV aje kami dapat dua round. Mujur anak-anak ku, Rido dan Zami dah tidur. Tanpa menyedari yang kedua-dua muridku tadi sedang memerhatikan saya aaku terus menggosok-gosokkan hujung bat tersebut ke pantat ku. saya merasai pantat ku mula basah. Terus saya padam lampu dan menuju ke bahagian hujung setor yang menempatkan tilam lompat tinggi.

sambil membaringkan badan saya mula menyelakkan kain baju kurung ku keatas. saya tak memakai baju sukan krn susah nak pakai tudung. Pengetuapun nampaknya tak kisah. Setelah kainku terselak saya acukan hujung bat tersebut ke pantat ku sambil mengosok-gosokkannya. ngan mata yang terpejam kesedapan sebelah tanganku kuramas tetek ku yang sudah menegang.

Tiba-tiba saya rasa pehaku disentuh orang. ngan kelam kabut saya membuka mata dan terus menurunkan kain. Alangkah terperanjatnya saya apabila Hamid dan Arkan sedang menyentuh pehaku yang putih. saya terkedu tak dapat berkata-kata. Arkan ngan rakus memegang hujung kainku dan menyelaknya keatas semula. saya bagaikan terpukau membiarkan sahaja perlakuan Arkan dan Hamid.

Mungkin krn terperanjat saya membiarkan sahaja pehaku di raba ngan ganas oleh Hamid. Arkan menolak badanku keatas tilam. Dari posisi duduk kini saya terbaring di atas tilam lompat tinggi itu. Hamid mula merapatkan kepalanya ke celah pangkal pehaku dan mula menjilatnya ngan rakus. saya tersentak apabila kurasakan lidahnya menyentuh celah rekahaan pantat ku yang sudah basah itu setelah menyelakkan seluar dalamku. Arkan cuba mengungkap baju kurung ku keatas. Yang lebih menghairankan saya boleh mengangkat badanku untuk meloloskan bajuku.

Setelah baju terselak hingga keleher Arkan menyingkap braku dan tersembullah tetekku yang tersedia ngan putting yang sudah tegang. Arkan ngan rakus menyonyot putting tetekku. Berdecit-decit bunyinya.

Pantat Dan Bontot Cikgu Bertudung Ditujah 2 Batang lalu Pancut dimulutku

Segalanya berlaku tanpa sebarang kata-kata. Hamid menarik seluar dalamku kebawah dan saya sekali lagi ngan rela mengangkat bontot ku untuk menyenangkannya menarik seluar dalamku kebawah.

Lidah Hamid semakin dalam menujah rekahaan kemaluanku. Kepalaku tersentak kebelakang apabila dia menyonyot sambil menggigit lembut kelentitku. “Erggghh” itulah satu-satunya dengusan yang terkeluar dari mulutku sejak mula saya ’ dicabul?’ oleh muridku sendiri.

Arkan masih mengerjakan tetekku silih bertukar ganti. Dari kiri ke kanan. saya mula berada di alam khayalan. Tanpa disuruh saya mengangkangkan kakiku supaya Hamid mudah mengerjakan pantat ku. Setelah pantat ku benar-benar becak Hamid mula menurunkan lidahnya yang basah kearah kawasan antara pantat dan bontot ku. Nikmatnya tak boleh digambarkan lagi.

Suamikupun tidak pernah sampai kedaerah itu. Setelah beberapa kali lidahnya menjalar kesitu dia menurunkannya lagi ke bawah. saya mengangkat sedikit bontot ku agar mudah lidahnya bekerja.

Dia membasahkan lubang bontot ku ngan air liurnya. Kemudian dia meminkan lidahnya di situ. Ternganga mulutku apabila lidahnya yang licin terkena bibir bontot ku. Sedang enak saya diulit impian saya terasa Hamid menolak bontot ku kesisi. saya faham tujuannya. saya mengiringkan tubuhku menghadap ke arah Arkan.

Hamid merubah posissinya kebelakangku dan menjilat bontot ku dari rekahan atas hingga ke bibir bontot ku. saya mengangkat kaki kiriku keatas dan meluaskan lagi rekahan celah pehaku agar senang Hamid menjilat bibir bontot ku. Arkan yang dari tadi menghisap tetekku kini berdiri dan melondehkan seluarnya.

Tersembullah batang konek nya yang tidak berapa besar tersebut, sesuai ngan umurnya 17 tahun itu. Dia menyuakan batang konek nya itu kearah mulutku. saya yang tidak pernah menghisap alat kelamin lelaki seumur hidup menggenggam senjata Arkan dan menariknya kearah bibirku. Walaupun tak pernah hisap konek tapi saya biasa tengok dalam video.

Jadi ngan tiada masalah saya memasukkannya ke dalam mulutku. Oleh krn tidak selesa mengiring begitu saya terus berubah posisi meniarap. Bahagian bontot ku tinggikan sedikit agar mudah Hamid menujahkan lidahnya kedalam lubang bontot ku. Barulah saya tahu nikmat bermain lubang bontot .

Sambil menjilat Hamid membasahkan jarinya dan menjolok kedalam lubang pantat ku. saya menggerakkan bontot ku kedepan dan belakang. konek Arkan habis ku hisap hingga kepangkal. Ternganga Arkan menggenggam kepalaku yang bertudung. Apabila saya tidak dapat bertahan lagi saya menarik rambut Hamid mengisyaratkan agar dia mula masuk kedalamku.

Hamid faham dan terus bangun dia membaiki kedudukannya di belakangku untuk memasukkan konek nya. saya mendapati agak sukar baginya lalu saya mula menaikkan lagi bontot ku. Kedudukan ku sekarang adalah dalam posisi ‘doggie style’ kata suamiku. Hamid tanpa membuang masa mengacukan kepala konek nya betul-betul di bibir pantat ku dan menolaknya ke dalam. Ahhhh enaknya kurasakan ketika itu. konek Hamid agak besar dibandingkan ngan konek Arkan. Mungkin krn dia keturunan mamak.

Hamid semakin laju menujah lubang pantat ku dari belakang. saya membuka mulut. “Peeerlllahan, perlahan, nanti cepaaaaat keluarrrr, eeegggrh” kata-kata tersebut keluar dari mulutku. Hamid yang tidak berpengalaman terus juga menujah ngan laju.

Mungkin dia sudah tidak tahan sangat ngan kemutan-kemutan yang kuberikan. Tiba-tiba Hamid merapatkan konek nya hingga kepangkal dan terasa hangat dalam pantat ku.

Hamid dah sampai tapi saya masih belum. Hanya dua tiga tujahan sahaja lagi untukku klimaks. Terus ku tarik tangan Arkan dan mengarahkannya kebelakang menggantikan Hamid yang sudah tewas.

Arkan ngan segera bergerak ke bahagian bawah tubuhku. saya ngan segera menelentang dan menggangkangkan kakiku. Setelah Arkan memasukkan konek nya saya mengemut pantat ku semahunya dan klimaks.

Arkan semakin laju menujah konek nya kedalam pantat ku dan pancut dalam selepas beberapa tujahan yang ganas. saya menarik Arkan baring di atas badanku.

Kami berpelukan beberapa minit sebelum saya menolak badannya dan terus mengambil seluar dalamku. Setelah agak puas hati ngan pakaian dan membetulkan tudung lebih kurang saya terus menuju ke bilik air guru ngan fikiran yang bercelaru.

No Comment yet. Be the first to comment on Pantat Dan Bontot Cikgu…

Leave Your Comment Here!