Pantat Jepun Dikongkek…

23rd May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 6888 Views | No Comments

Pantat Jepun Dikongkek Zakar Melayu | Jamuan makan malam celebrate hari lahir anak awek seorang diplomat Jepun telah pun tamat. Semua kakitangan diplomat termasuk orang kenamaan dijemput hadir. aku turut tumpang sekaki meraikannya. Dewan tari menari udah pun lengang. udah hampir pukul 1 pagi.

Pantat Jepun Dikongkek Zakar Melayu cerita sex lucah, kisah melayu Pantat Jepun Dikongkek Zakar Melayu, cerita malaysia best Pantat Jepun Dikongkek Zakar Melayu

Pantat Jepun Dikongkek Zakar Melayu

Aku hampirinya, mengucup bibirnya yg berulas mongel. “Oop. please. not now, ” Yunna menolak lembut. “Ok. kitaorang makan dahulu Loman. ” aku hampir tak perasan makanan yg aku oder tadi telah tersaji di atas meja.

Tapi mana DVDnya. “Where is the. ? Belum habis aku menyebutnya, Yunna menjelah. Video compact disc right? ” “Please. darling. ” “Are you keeping it. ” aku nak kepastian.

“Loman, do not play on now. ” “Kita makan dulu, ok? ” Yunna menghulurkan dvd kepada aku. Habis makan, Yunna trus ke bilik air. aku swicth on dvd. Adegan daah bermula.

Pelakun negro dngan pasangannya pompuan asia. masiih berpakaian lengkap and mula menanggalkan pakaian satu persatu hingga trus berbogel. batang zakar negro tuu bolehh tahan jg besar and panjangnya. Hampir tidk muat dngan mulut pompuan asia itu.

Aksi kulum, nyonyot jilat masiih lagii diteruskan. Yunna pula daah keluar dari bilik air and duduk di sebelah aku. Adegan dvd masiih aksi yg sama. batang zakar aku daah mula menegang dik noi oii.

Keharuman perfume yg dipakai Yunna menambahkan lagii degree ketegangan batang zakar aku. Tumpuan Yunna trus ke adegan dvd. Kini giliran si negro pula menjilat pantat pelakun pompuan. Volume dvd “a. a. ” Apabila lidah si negro menjilat ke dalamm lubang pantat pelakun pompuan.

Yunna daah mula tak senang duduk. Nafasnya tak keruan lagi. Matanya daah layu. aku rapatkan bahunya ke dada aku. Adegan kitorang daah pun ingin bermula. Berpelukan erat. aku kucup bibirnya mesra.

Yunna memberi respon balas. Lidah berbalas hisapan. Degupan jantungnya makin kencang. Adegan dvd daah hanyut entah ke mana. Gaun tidurnya aku tanggalkan. Tiada aper lagii yg dapat menutup tubuhnya.

Aku rangkul tubuh itu and usungkan ke atas katil. die cuma baring terlentang, menyerah pasrah. aku kucup semula bibirnya yg mongel berulas. Lidah aku bergerak ke bonjolan payudara nya.

Putingnya yg putih kemerahan itu aku kulum and aku hisap lembut. die merengek perlahan akibat ghairah. “Aa emhm. ” aku break sekejap, dik noi oii, utk tanggalkan pakaian aku.

Baju tidur and kain sarung aku tercampak di sudut katil. batang zakar aku yg keras menegang itu diusapnya lembut. Lidahnya pula mula memainkan peranan menjilat batang zakar aku dngan sungguh mesera.

Namun teknik jilatannya tak lah sehebat pompuan yg pernah aku telanjangi sebelum ini. batang zakar aku yg berukuran 7 inci panjang udah pun berada separuh di dalamm mulutnya. Kedua bibirnya bertaut menyonyot and mengulum batang zakar aku.

Aduhh. nikmatnya dik noi oii. “Yes, yes. oh. ” aku kesedapan yg amat sangat. Posisi 69, memberi keselesaan utk sama sama berperanan. Yunna dngan aktiviti mengulum batang zakar aku, and lidah aku mencari celah kelangkangnya.

Tundunnya tembam menonjol , bulu pantat nya udah di trem rapi, tak lah panjang sangat, tapi lebat menghiasi tundunnya. Bibirnya agak tebal berulas, tetapi nampak masiih lagii bertaut rapat.

Hujung kelentiknya mampat, terjengol di antara kedua bibir pantat nya. aku pun memulakan gerak kerja aku dngan menjilat bibir pantat si anak Jepun yg putih bersih itu. Bila saja lidah aku menyentuh permukaan bibir, Yunna merengek lagi.

“Emh. mmhh. ” Bila lidah aku menyinggah sebentar di kawasan hujung kelentiknya. dubur nya diayak ke kiri and ke kanan mengikut rentak jilatan lidah aku. Air pantat nya daah mulai banjir.

Lidah aku menjelajah lagi, lubang pantat nya menjadi sasaran utama aku. Sesekali jilatan aku menyinggah ke kiri and kanan bibir tersebut. Terangkat bontot nya berapa kali. “Ohh yes. oh. yes, nice darling. do not stop please. , a. a. ” aku ulangi jilatan yg lebih agresif.

Trus menerus dngan aktiviti yg sama. Air pantat makin banjir, membasahi rekahan bibirnya, aroma makin kuat. aku trus dngan pelbagai teknik jilatan and bertindak makin agresif. Rengekan Yunna makin kuat, bontot nya menujal dari bawah ke atas menerima kemasukan lidah aku ke lubang pantat nya.

“Yes. yes. oh. nice. please. fuck me noww. ” Yunna udah tak tahan lagi, kemuncak keghairahannya yg amat sangat “Please. fuck me noww. please. ” aku bertukar posisi berada and di celah kelangkangnya pula.

Aku mempersediakan zakar aku utk buat pertama kalinya merasai penangan pantat Jepun. dngan cuma sekali terjahan, zakar melayu aku ini udah selamat sampai ke dasar lubang pantat si Jepun itu.

Die mengangkat angkat bontot nya ke atas utk memberi laluan kemasukan batang zakar aku hingga ke pangkal. “Oh. oh. a. a. ” Rengekan kegahairahannya bertali arus. Aktiviti sorong tarik diteruskan.

Aku pamerkan kehebatan sebenar daya juang seorang lelaki melayu di abad ini. mmg nikmatnya zakar aku dapat berkubang di dalamm lubang pantat si Jepun ini. Sendat, sempit. ada uummph.

Dik noi oii. Terjahan keluar masuk makin laju dngan pelincir dari air pantat nya yg makin banyak. Keluar masuk batang zakar aku diiringi alunan irama srapp. srupp. Kemutan pantat nya makin menggila.

Cukup hebat aksi si gadis Jepun ini. aku masiih lagii tidk ingin mengaku kalah. Si gadis ini udah berapa kali kejang keghairahan. Rengekannya makin kuat. aku perhebatkan lagii terjahan.

Tiga puluh minit udah berlalu, semangat daya juang aku masiih tinggi. aku udah tak faham lagii bahasa dari rengekan yg terbit dari mulut Yunna. Manalah aku faham bahasa Jepun.

Mungkin diaorang daah mula merasai kenikmatan sebenar dari seorang lelaki melayu. Yunna udah tercungap cungap, matanya tertutup rapat. dubur nya diayak ke kiri and kanan. Kemudian berselang seli dngan kemutan yg amat padu.

Nampaknya kehebatan aku akan berakhir jg dik noi oii. Naik juling mata aku bila pantat nya mengemut zakar aku macam ingin perah susu lembu. Manalah terdaya ingin aku tahan lagi.

Maka satu ledakan cecair putih yg pekat udah pasti akan berlaku. “Ah ah. ” , dngan geramnya aku memancutkan air benih aku ke dalamm lubang pantat Yunna. Terhenjut henjut pantat si Jepun itu dibuatnya.

Tapak semaian zuriatnya yg tengah subur itu nyata udah terkena beberapa semuran alanar nafsu aku yg kencang. Akhirnya aku tertiarap lesu di atas tubuh Yunna. die respon dngan pelukan yg erat.

Tubuh kitorang bagaikan bersatu dngan zakar aku yg masiih berkubang dalamm pantat jepun seksi nie. Yunna pula memandang tepat ke dalamm mata aku dngan mengukir senyuman manis di bibirnya.

Itulah namanya senyuman yg membawa seribu kepuasan. “Loman, i love you so much. ” aku terbungkam dngan pengakuan cinta dari awek anak diplomat ini. “I love you too. ” aku meyakinkan Yunna.

Gadiis secantik begini masakan aku menolak cintanya. Dik noi oii. kita berkucupan sebentar sebelum bergerak ke bilik air.

No Comment yet. Be the first to comment on Pantat Jepun Dikongkek…

Leave Your Comment Here!