Panty Pink Puki Dara

26th April 2016 | Cat: Cerita Lucah | 9726 Views | No Comments

Panty Pink Puki Dara | utk cari extra income, saya mula berjinak jinak ngan bisnes insurans nyawa. Bos saya kira satu geng ngan saya, so kunci office diorang bagi saya satu set. saya masa tu daah ada gadis tapi tak pernah projek lagi.

Panty Pink Puki Dara cerita seks melayu, Panty Pink Puki Dara kisah blue malaysia, cerita hot xxx sex Panty Pink Puki Dara

Panty Pink Puki Dara

Abang abang ipar saya pon join sekali. Sabar sahaja la. Sampai pukul 2 pagi baru la dia balik. Masa saya masuk bilik pengantin, Sifna daah tidur. saya tukar baju dan baring.

Bila saya lelap pon saya tak sedar. saya daah la tidur mati pulak tue. Time saya sedar, hari pon daah pagi. Sifna pulak daah tak ada kat dlm bilik.

Diorang pergi tolong mak diorang siapkan sarapan la kot. Lepas mandi, sarapan apa semua, saya lepak ngan abang abang ipar saya kat tengah rumah. Walaupun saya kawin ngan adik diorang, sori la saya nak panggil depa abang.

Hehheh. Panggil nama je la, kau saya kau saya. Bila teringat balik bab saya kawin ngan Sifna nie, saya kadang blh gelak sorang sorang. Lawak betoi. Masa saya dan Sifna diarak ke rumah saya tengahari tue, saya sempat mencuri tengok rumah atuk Sifna.

Tingkap bilik Sifna tertutup rapat. Nampak mcm tak ada orang je kat rumah tue. nak call pakai handphone, masa tu daah dekat sangat nak sampai rumah saya. saya terpaksa pendamkan rasa risau saya pada Sifna sampai habis majlis.

Kawan kawan sekolah dan rakan sekerja saya semua datang. cuma member member kat universiti je saya tak jemput semua. Tak nanti naya pulak saya kena menjawab puluhan soalan maut dari diorang.

Yangg saya jemput tu semua geng dari rumah sewa saya saja. kitorang lebih 5 tahun share rumah, dari time jadi student lagii sampai la bulan sebelum saya kawin tue.

Depa paham la masalah saya, Sifna ngan mak saya tue. Penat saya melayan semua tetamu, salam, senyum, tanya khabar, kena introduce isteri saya, start dari lepas makan sampai la dekat nak maghrib baru la semua jemputan balik.

Saya, masuk je bilik lepas tu terus capai handphone, call rumah atuk Sifna. Tak ada orang jawab. saya hempas badan atas katil, ngan baju pengantin yangg tak tukar tukar dari tengahari tadi.

Saya terus pejamkan mata. “Abang, Sifna pegi mandi dulu, ya? ” “Mm. ” saya angguk saja, mata saya dok pejam lagi. saya bukak sebelah mata dan jeling kat Sifna.

Diorang tengah sibuk menukar pakaian pengantin yangg dipakainya dan tak perasan saya dok mengintai. mmg tak dinafikan, Sifna ni cukup cantik. Original kampung beauty, untouched by kimia kosmetik moden.

Umur Sifna baru 18 tahun. Orangnya kecil molek, berkulit cerah, muka diorang bujur sirih, manis menawan. Pipi diorang pulak licin dan agak kemerah merahan, semulajadi. Tak payah pakai blusher.

Bibir Sifna memanng original pinkish, saya rasa diorang ni tak rajin pakai lipstick. nak describe camana rupa Sifna saya tak la berapa reti sangat. yangg saya pasti, diorang memanng lawa.

Pilihan mak saya la katakan. Bini saya ni rendah saja, takat had bahu saya tinggi die. Daripada melihatkan pakaian pengantin yangg melekap kat tubuh Sifna, saya rasa body diorang blh tahan jugak la.

Masa Sifna nak tanggal kain die, tangan diorang terlepas kain. Terserlah keseluruhan belakang Sifna pada pandangan saya. Secara sepontan kedua dua mata saya terbuka luas, dan secara sepontan jugak la batang konek saya naik.

Badan diorang memanng ada shape hour glass. Sifna ni pinggang diorang kecik saja, jubur pulak tak berapa besar, tapi bulat bersih. Masa diorang membongkok nak ambil kain kat atas lantai, mata saya dijamukan ngan pemandangan indah jubur Sifna yangg masih bersalut panty nipis.

Ranum je saya tengok. diorang palingkan muka ke arah saya. saya pejamkan mata semula, buat buat tidur. saya pikir, kalau saya memanng tak ada gadis , orang mcm Sifna ni memanng sesuai ngan citarasa saya sendiri.

Tapi, nak buat macamana, hati saya daah terikat ngan Sifna. saya membawa fikiran saya mengimbau kenangan ngan Sifna. Tengah saya dok melayan bisikan kalbu saya tue, tak perasan entah bila saya terlelap.

Saya sedar bila Sifna kejutkan saya pukul 8. Lepas makan malam, saya lepak ngan abang abang saya kat bawah khemah. saya mula ingat nak keluar, sambiil tu curi curi pergi rumah atuk Sifna, tapi rasa tak berapa elok pulak.

Tak jadi. saya layan borak ngan abang abang saya sampai dekat pukul 1 pagi. Lepas tu saya naik ke rumah, masuk ke bilik. Sifna daah baring atas katil, tidurla tu kot.

Saya duduk dan tengok Sifna dari kepala sampai la ke hujung kaki. Hati saya yangg mula mula tadi tak berapa ada mood, sekarang terasa lain sikit. Makin lama saya tengok bini saya ni makin bernafsu pulak saya rasa.

Tambahan pulak Sifna pakai baju tidur nipis tanpa lengan. Kain satin saya rasa, tak berapa pasti la pasal lampu meja tepi katil tu agak kelam. batang konek saya daah mula naik pelan pelan.

Walau macamana dlm pon perasaan cinta saya pada Sifna, saya adalah lelaki. Bila daah berdepan ngan ‘Tanah subur dan halal’ , kalau tak dijamah, kan ke saya menolak rezeki namanya tue? saya pelan pelan baring sebelah Sifna.

Diorang mengiring sebelah kiri dan mengadap kelambu, membelakangi saya. saya mula menyentuh bahu Sifna dan mengurut lembut. diorang mcm mengelak ngan mengangkat bahunya mengepit tanganku. Tak tidur lagii rupanya, kata saya dlm hati.

Saya bangun, mengubah kedudukan dan duduk di tepi katil. saya menyelak kelambu dan mengadap muka Sifna. saya merapatkan muka saya ke pipi die. saya dengar bunyi nafas Sifna daah laju sikit.

Saya senyum dan melagakan hidung saya ngan hidung die. Kemudian saya dekatkan bibir saya ngan bibir die, tapi tak sentuh lagi, hanya misai saya je yangg kena bibir die.

Saya pelan pelan mengelilingi bibir Sifna ngan misai saya. Tak berapa lama lepas tu Sifna mula membuka mulut diorang sikit. Misai saya merayap kepipi, mata, kening, dahi dan dagu Sifna.

4 5 kali saya tawaf muka die. Sepanjang masa ni sekali sekala je bibir saya menyentuh kulit muka Sifna. Mata diorang masih pejam lagi. Sifna mendongakkan muka diorang sikit dan mula mendengus perlahan.

Saya start cium bawah dagu Sifna dan pelan pelan naik ke atas mengikut tulang dagu diorang sampai ke telinga. saya selak rambut Sifna yangg menutup telinga diorang dan mengusap cuping telinga Sifna ngan misai saya sambiil pelan pelan saya hembuskan nafas.

Sifna mengangkat bahunya menolak dagu saya. “Mmhh. ? ” bunyi suara keluar dari mulut Sifna. Tangan Sifna daah start meraba raba lengan saya. saya biarkan saja. Masa ni garpu saya tak merayap ke mana mana lagi.

Saya mengubah taktik dan mula menjalarkan bibir saya ke seluruh muka Sifna. Bibir diorang mula mengeluarkan bunyi erangan kecil. Ekor mata saya perasan kaki Sifna daah tak duduk diam, dok pelan pelan menggesel gesel kiri kanan.

Masa bibir saya mengucup pipi kiri Sifna, diorang berpusing, menelentang. tetek Sifna membukit tegang je atas dada die. saya lepas tu start jilat telinga kiri Sifna sambiil mengulum cuping telinga die.

Tangan Sifna meramas ramas lengan saya. Jari jemari saya mula memanjat badan Sifna. saya memegang bahu kanan diorang dan pelan pelan meraba ke tengah. saya rasa puting buah dada Sifna daah tersembul di bawah baju tidur nipis tue.

Saya angkat kepala utk melihat ngan lebih jelas. Jari telunjuk kiri saya pusing pusingkan di keliling puting buah dada die. saya benamkan bibir saya ke alur di tengah buah dada Sifna dan mula menghisap.

Saya jelirkan lidah dan jilat naik ke dagu die. Lazatnya saya rasa. Sifna start gerak gerakkan badan, mgkin diorang geli. Tangan kiri saya meramas buah dada Sifna ngan lembut.

Lepas kiri, kanan. Tangan kanan saya pulak mengusap rambut die. “Uhh. ” Sifna mengerang lembut. saya mula menghisap buah dada Sifna melalui baju tidur die. Puting buah dada Sifna dua dua belah daah basah kena air liur saya.

Tangan saya pulak meraba raba ke bawah, ke perut Sifna, kemudian ke pangkal peha die. saya cuba merasa celah kelangkang Sifna, tapi diorang merapatkan kaki. saya meramas ramas gumpalan rambut yangg menutupi permata isteri saya tue.

Saya melepaskan tubuh Sifna utk membuka baju. saya sambung balik hisap buah dada die. Kepala Sifna masa ni slow slow start geleng kiri kanan dan dada diorang saya rasa makin laju turun naik.

Tangan saya menarik baju tidur Sifna pelan pelan ke atas sampai ke pangkal peha. Lepas tue, kedua dua tangan saya mengusap usap peha bogel die. Bibir saya melepaskan puting buah dada Sifna dan menjalar turun, mengucup perut diorang sampai la ke peha.

Saya cium dan menjilat pangkal peha Sifna. Lembut licin je saya rasa area nie. Masa ni saya dapat lihat ngan dekat bagaimana rupa puki bini saya nie. Apam diorang bulat mengelembung, bulu puki Sifna sejemput kecil, halus saja, tak berapa panjang dan agak lembut saya rasa.

Saya naik ke atas katil bagi memudahkan usaha saya mendapatkan madu dari celah kelangkang Sifna. saya lurut peha Sifna daripada pangkal sampai la ke tapak kaki diorang ngan tangan saya sambiil lidah saya menari nari dekat keliling bulu puki die.

Kedua tangan saya memaut erat lutut Sifna dan mengangkatnya ke atas pelan pelan. diorang memberikan tentangan tapi stlah lama saya jilat dan cium peha die, Sifna membiarkan je tindakan saya.

Saya membuka kelangkang Sifna sambiil bibir saya tak henti henti mengucup bahagian dlm pehanya. saya tengok mulut puki Sifna for the first time. Nampak mcm daah merah sikit, berkilat kilat, tapi masih bertaup lagi.

Diapunya urat kelentit agak terbonjol di tengah tengah bulu halus sejemput. Peehh. Ini sdh ngam! saya ambik bantal dan letak bawah jubur diorang utk memudahkan operasi menjilat. Pelan pelan saya cium puki die.

Keluar hembusan panjang dari mulut Sifna. saya jilat puki Sifna mcm anjing jilat muka tuan die, rakus gitu! Badan diorang melentik dan diorang meronta ronta, tak duduk diam. “Hah, hah, hah, hah. ” tak henti henti keluar dari mulut Sifna.

Mcm tak cukup nafas je saya dengar. Kaki diorang mcm nak kepit kepala saya. Nasib baik la peha diorang saya paut habis. smbil tu jari saya dok mengurut urat kelentit die.

Lama jugak saya ‘Menyeksa’ Sifna cara gitu. saya nak kasi diorang puas gila gila punya malam nie. “Fuuhh. ” Sifna menghembus panjang bila saya daah stop operasi tahap pertama.

Saya angkat kepala, tengok tangan diorang daah melekap kat buah dada diorang sendiri. saya kuak mulut puki Sifna dan mulakan tahap kedua. Akulekapkan bibir saya kat lubang puki diorang dan menjelir lidah saya sedalam yangg mampu dan menjilat ke atas.

Bibir saya berbunyi bunyi menghisap puki die. Sifna saya rasa makin kuat mengelepar. Tangan Sifna cuba menolak kepala saya dari puki die, tapi saya sempat pegang. “Uh, uh, uh, uh. ” mulut diorang tak henti henti mengeluarkan bunyi erangan yangg cukup enak pada telinga saya.

Saya stop operasi. saya tengok muka Sifna berkerut, sambiil mengertap bibir. Bila saya rasa diorang daah agak cool, saya jilat balik puki die. 3 4 kali saya buat, jilat, stop, jilat, stop.

Kali ke 5, Sifna melentikkan badan diorang dan mendengus kuat. Peha diorang pulak kepit kepala saya. Naik lenguh tangan saya tahan. “Uugghh. ” Sifna melepaskan erangan panjang. Terkejut jugak saya.

Tak sangka diorang climax. puki diorang bagai nak gila ditekan ke muka saya. Terkejang kejang diorang dlm climax yangg pertama dlm hidup die, saya rasa la. Bibir saya dibasahi air puki Sifna yangg bercampur air liur saya.

Saya teruskan operasi jilat sampai saya rasa peha Sifna daah lemah longlai. saya lepaskan peha diorang dan melutut. Sifna asyik menggesel geselkan jubur diorang kat atas bantal sambiil perut diorang kejap kejap bergerak, mcm tersentak.

Refleks cum saya rasa. Muka Sifna saya tengok daah merah, tenang mcm dreamy saja. Bibir diorang menguntum senyuman sambiil dada diorang dok turun naik ngan nafas laju. puki diorang pulak mcm disua sua ke arah batang konek saya yangg memanng dari mula tadi daah mencanak 135 degree.

Saya senyum je tengok. operasi berjaya! heh heh heh. saya bangun melutut, tanggalkan kain dan kembali ke posisi tadi, ngan muka saya di depan mulut puki Sifna. Kali ni saya tengok mulut puki diorang daah agak terbukak, pasal bibir luar daah bengkak sikit.

Saya lekapkan lidah saya kat puki Sifna dan pelan pelan jilat ke atas sampai ke biji kelentit die. saya selak kulit selaput kelentit Sifna dan ngan lidah saya gentel gentel biji kecik tue.

Tangan Sifna daah naik ke kepala saya, dok ramas ramas rambut saya. Pelan pelan dok pusing keliling kepala. daah syok sangat la kot? saya biarkan saja, saya memanng suka bila rambut saya diramas, lebih lebih lagii time mcm nie.

Hehheh. Kali ni saya tak lama mengecap biji kelentit Sifna. Takat hisap, jilat sampai saya dengar nafas Sifna start berbunyi je. batang konek saya masa ni daah tegang gila saya rasa, tak sabar sabar nak menyelam ke dasar lubuk.

Saya bangun balik dan mengesot ke depan. saya letak batang konek saya bnr betul kat depan lubang puki bini saya tue. saya ketuk pintu puki Sifna ngan batang konek saya 2 3 kali, saje nak test.

Kembang kuncup bibir puki die. Peeh. saya gesel batang konek saya kat alur puki Sifna. Licin dan panas. Sifna mengangkat puki diorang tinggi mengikut geselan batang konek saya. Lepas tu saya halakan batang konek saya ke lubang puki.

Saya tekan kepala batang konek saya ke bawah dengaan tangan, mencari pintu lubang puki Sifna. Jumpa! Hujung kepala batang konek saya daah basah kena air puki. Pelan pelan saya tekan ke depan.

Saya tengok bibir puki Sifna kembang menyambut tusukan dari ‘Senjata’ saya tue. Sifna kerutkan muka diorang balik. saya anjak jubur saya kiri kanan, cari angle. “Huukk. ” diorang mengerang.

Pasal Sifna ni badan diorang kecil molek, puki diorang memanng kecik, ketat gila! Walaupun daah basah kuyup, jenuh jugak nak masuk. Kepala batang konek saya baru sekerat je lepas.

Saya tarik nafas dan tekan lagi. Tangan Sifna meramas ramas cadar, mulut diorang terbukak mengerang. Sensasi kemutan puki diorang kat kepala batang konek saya memanng bnr punya best! Mengertap gigi saya menahan keenakan.

“Uugghh. ” Sifna mengerang lagii bila kepala batang konek saya lepas masuk! saya menggoyang goyangkan jubur saya, membuat bulatan 3 4 kali sebelum menekan lagi. Selaput dara Sifna menahan batang konek saya dari bergerak lebih jauh ke dlam.

Saya rebahkan badan dan melekapkan bibir saya ke bibir Sifna. Tangan diorang memaut leher saya dlm pelukan rakus. kami masing masing saling melepaskan nafas dlm pautan bibir yangg tak lepas lepas.

“Mmhh. ” Sifna mengerang ke dlm mulut saya bila saya menekan batang konek saya memecahkan selaput daranya. Tangan diorang cengkam belakang saya. Agak sakit jugak saya rasa kena kuku die, tapi tak pe.

Heh. saya tengok air mata menitis keluar dari tepi mata Sifna yangg masih pejam. Sakit la kot(? ). Tapi kejap je nie. nak bagi Sifna leka, saya french kiss diorang sambiil tangan saya mengurut lembut kedua dua buah dada Sifna yangg segar di sebalik baju tidur diorang tue.

Saya buat mcm tu sampai diorang mula mengerang balik. smbil tu saya tarik batang konek saya keluar sampai had kepala saja, kemudian tekan masuk balik. Lebih dlm dari tadi.

Saya mula menyorong tarik batang konek saya keluar masuk puki Sifna. Tarik keluar pelan pelan dan tekan laju sikit ke dlam. Makin lama makin dlm saya rasa batang konek saya menyelami dasar puki Sifna.

“Mmhh, mmhh, mmhh, mmhh,. ” bunyi mulut Sifna mengikut rentak tusukan. Masa ni bibir saya masih memaut bibir die. saya daah high gila kena kemutan puki diorang yangg ketat nak mampus tue.

Geselan dinding puki Sifna kat batang konek saya memberi sensasi nikmat yangg melampau sedapnya. Tah berapa kali saya dok tekan tarik, tak sedar bila batang konek saya masuk habis sampai pangkal telur.

Saya stop kejap, mengatur nafas. saya bangun dan menarik Sifna duduk atas riba saya. Tangan diorang saya angkat ke atas. Baju tidur diorang saya buangkan ke lantai. saya telentangkan Sifna balik, kuak peha diorang luas luas, pacak lutut dan mula mendayung.

Memula pelan, lepas tu laju sikit, smooth je batang konek saya keluar masuk. Air puki Sifna daah bannyak giler. Meleleh je saya rasa turun peha saya. “Huh, huh, huh, huh,. ” je yangg keluar dari mulut Sifna time tue.

Masa saya teka. “Huh. ” , masa saya tari. “Huh. ” jg. Mata saya daah stim saja, rasa nikmat yangg tak terhingga. Tangan saya pegang pinggang Sifna, mulut saya terbukak menarik hembus nafas mcm tengah lari 100 meter.

Tangan Sifna daah terkulai kat atas tilam. tetek diorang berombak ombak mengikut dayungan. Mulut diorang separuh ternganga, mengerang. Makin lama makin laju. Clepap clepup bunyi pangkal kelangkang saya berlaga dengaan kelangkang Sifna.

Badan saya daah naik kuyup keluar peluh. Kerandut telur saya daah penuh saya rasa. Menjalar je saya rasa nikmat dari pangkal batang konek saya naik sampai ke kepala. Jenuh saya tahan, tapi tak mampu.

Kemutan puki Sifna menewaskan self control saya. Boomm! saya melepaskan pancutan mani sambiil menekan batang konek saya sedalam yangg mgkin ke dasar puki Sifna. “Hhuugghh. ” saya melepaskan dengusan kuat sambiil merebahkan badan ke dlm pelukan Sifna.

Terkejang kejang batang konek saya mengeluarkan pancutan demi pancutan pekat ke rahim Sifna. puki Sifna masa ni mengemut kuat batang konek saya, mcm tak nak kasi lepas! saya tercungap cungap keletihan atas badan die.

Tapi kejap saja. 2 3 minit lepas tue, saya start dayung balik, nak kasi Sifna climax pulak. batang konek saya masa ni still keras lagi, power jaga, beb! Sifna daah mula tak tentu arah, kepala diorang geleng kiri kanan, jari diorang dok cakar cakar belakang saya dan peha diorang paut jubur saya.

Saya ramas dan hisap buah dada die, gilir gilir lepas kanan, kiri. diorang punya puki makin sedap pulak saya rasa mengemut batang konek saya. Mulut diorang daah tak keluar apa apa suara daah masa nie.

Bunyi nafas je yangg saya dengar, kuat dan merengus. Laju je batang konek saya keluar masuk puki Sifna, lepas entah berapa belas kali dayung. “Hhgghhffuuhh. ” panjang je diorang lepas nafas.

Badan Sifna daah melentik kuat, terkejang kejang mcm kena short cIRCuit. batang konek saya mcm diramas ramas saja, kena pegang kemut puki die. Masa ni saya rasa mcm nak pancut lagii pon ada.

Punya la best, tak terkata! saya goyang goyangkan batang konek saya dlm puki die, biar diorang dapat enjoy climax diorang puas puas. Kepala Sifna mendongak ke atas sambiil bibir diorang terbukak melepaskan nafas pendek bertalu talu.

“Ah, ah, ah, ah. ” Satu badan diorang mengeletar, tersentak sentak mengikut kemutan puki diorang mengurut batang konek saya. dlm masa lebih sepuluh minit lepas tue, kitaorang dua dua tak keluar suara melainkan bunyi nafas je yangg kedengaran dlm bilik tidur tue.

Mata Sifna masih lagii pejam. Bibir diorang pulak menghadiahkan senyuman yangg paling manis buat saya. saya mengucup lembut senyuman tue. Pelan pelan diorang bukak mata, tu puntak habis, had separuh.

Stim sahaja semacam. saya tarik batang konek saya keluar sikit, lepas tu saya tekan balik sampai pangkal. Sifna menarik nafas sambiil mendongakkan kepala die. “Nak lagi? ” saya tanya sambiil tersenyum.

Sifna senyum gertap bibir, mengusap usap belakang saya sambiil menggerak gerakkan peha die. saya gelak dlm hati. “Nak lagii la tuu. Nanti kau. ” saya rasa malam tu 3 kali saya kerjakan diorang sampai naik lembik bini saya tue.

Dekat pukul 6 pagi baru la saya lelap dlm rangkulan erat Sifna. Masa saya sedar pukul 11 pagi tue, Sifna masih lagii tidur. Bibir pink diorang mengulum senyum. Senang hati saya tengok diorang mcm tue.

Saya kucup bibir, pipi, mata, kening dan dahi Sifna sebelum bibir saya menari nari di tengkuk, bahu dan dada die. Puting buah dada diorang merah padam, separuh tegang. saya menghisap kedua duanya, lepas kanan, kiri.

Jari jemari Sifna mengurut lembut bahu saya. saya lepaskan buah dada Sifna dan menatap wajah manisnya. Kedua dua matanya saya lihat merenung muka saya dengaan penuh kasih sayang. “Good morning. Princess. ” saya membuka bicara.

“Cakap Melayu laa. ” Sifna separuh gelak. kami berbual mesra lepas tu sampai la mak saya panggil. Tergesa gesa saya turun katil. Nyaris nak tersungkur menyembam lantai! Time tu barula saya feel camana rasa newly weds on the morning after.

Krem giler kelangkang saya! Jalan pon setapak, setapak! Sifna memula gelak tengok gelagat saya terkedek kedek bogel. Bila diorang nak bangun, mengaduh diorang pekap puki. saya pulak yangg bantai gelak tengok die.

Diorang lagii teruk saya tengok, nak jalan pon sikit punya siksa. Badan bongkok ke depan, kaki terkangkang sikit, muka dok berkerut menahan pedih. Dua dua tangan pulak tak lepas dari puki die.

Kami berpimpinan tangan praktis jalan dlm bilik 6 round sebelum sama sama keluar menuju ke bilik mandi. dlm masa seminggu lepas saya kawin tue, tiap tiap malam saya melayari bahtera nikmat dunia bersama Sifna.

Paling kurang, 2 round satu malam. Bahagia saya rasa hidup saya ditemani isteri saya tue. Everything was perfect, sampai la beberapa hari kemudian. saya tiba tiba blh teringat kat Sifna.

Saya call rumah Sifna kat Setapak senyap senyap, tapi Sifna tak mau cakap dengaan saya. Mak Sifna kata diorang tak mcm dulu, badan diorang pon daah susut sikit, tak lalu nak makan.

Teruk punya frust! saya kata kat mak Sifna, nanti balik Key Ell saya take care of things dengaan Sifna. Bila saya bawak Sifna pindah masuk rumah kat usj baru la Sifna nak cakap dengaan saya balik.

Jenuh jugak saya pujuk die. Dua minggu saya tak cari kes baru pasal hari hari saya mengadap Sifna kat office die. diorang makan jugak pujukan saya akhirnya, tu pon lepas saya bawak diorang holiday kat Genting 2 malam.

Kat Sifna saya cakap ada company function, padahal batang konek saya tengah ber functioning dlm puki Sifna masa tue. Kat Genting, lepas saya dan Sifna selesai ber function pada malam kedua, Sifna akur jugak dengaan takdir bahawa diorang akan jadi isteri kedua, dan kitaorang pon mula la buat perancangan utk bersatu.

No Comment yet. Be the first to comment on Panty Pink Puki Dara

Leave Your Comment Here!