Pussy Jepun Dikongkek…

23rd May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 2645 Views | No Comments

Pussy Jepun Dikongkek Sampai Pregnant | Azomi nie nurse yang cun dan cantik sangat, memang saya tak kenal sangat. dan pada satu hari tu, saya dijemput ke birthday party seorang kawan, dan kebetulan dia pun di jemput. So kita pun bersetuju untuk pergi denngan satu kereta, krn dia takut drive waktu malam.

Pussy Jepun Dikongkek Sampai Pregnant cerita seks, Pussy Jepun Dikongkek Sampai Pregnant kisah lucah blue melayu, sex lucah Pussy Jepun Dikongkek Sampai Pregnant

Pussy Jepun Dikongkek Sampai Pregnant

Cepatnya pantat jepun nie basah, dalam hati saya. krn sekali sua je terus masuk. Lepas tu dia henjut saya bermacam macam style, atas bawah, depan belakang, kiri kanan, memusing.

“Ee yah, ei yah” setiap kali dia menghenjut. Tapi tak sesedap tadi krn pakai condom. dia makin laju turun naiknya. Mulutnya tak henti-henti “Eee yaah e yyahh” hingga lah dia menjerit “Aagrh” dan menbaringkan badan nya sambiil french kiss saya sambiil menarik tercungap cungap.

Lepas tu saya pulak naik atas. Tapi dalam diam-diam saya keluarkan condom dan masukkan zakar saya yang bogel ke dalam rahimnya kembali. Baru rasa kepanasan dan kemutan hebat pantat dia.

Tak berapa lama henjutan saya buat, saya semaikan lagi benih-benih melayu ke pangkal rahim Azomi tanpa disedarinya. kita terbaring kepenatan. Azomi: “Why you take off the condom? ” Me “How do you know? ” Azomi “I felt your cum” kita tertidur selepas tu.

Dan pagi esoknya kita buat satu round lagi, tanpa condom, walaupun dia minta pakai condom. Lepas tu, pantang ada peluang kita buat project di spa, di bilik rumah dia, dalam kereta, dan di tempat peranginan.

Kita tak pakai condom dah lepas tu, krn dia ambil pil. Tapi lepas dua bulan, dia sah pregnant. dia ajak saya kawin, tapi saya tak nak. dia ke Bangkok dan gugurkan kandungan.

Di bulan terakhir di sana dia stay di hotel dekat rumah saya, krn nurse baru dah sampai. Boleh dikatakan tiap-tiap malam saya henjut dia sekali atau dua tiga kali.

Dia menangis sakan, bila dia nak balik ke Jepun. dia datang ke Kuala Lumpur semasa saya cuti tengah tahun di Malaysia. dan semasa saya kembali dari Geneva pada hujung tahun, dia menunggu saya di Kuala Lumpur.

Dia ajak saya kawin, tapi saya tak nak. kita fuck siang malam. Makan pun main order ke bilik! “

No Comment yet. Be the first to comment on Pussy Jepun Dikongkek…

Leave Your Comment Here!