Search results for "emak aku kekasihku"


Menggesel Biji Kelentit…

Cat: Cerita Lucah | By: on 17th May 2016 | 5249 Views | No Comments

Menggesel Biji Kelentit Bini Orang #2 | setelah senaman kami tamat aku menyandarkan badan aku ke sofa, kepenatan namun puas. Delia duduk sementara di atas ribaku sebelum kami ke bilik air utk membersihkan badan. Selesai membersihkan badan aku mengenakan kain pelikat, dgn secawan kopi di tangan aku membuka pintu depan and duduk di tangga sambil...

[Read More]

Isteri Abang Kesedapan…

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd May 2016 | 6986 Views | No Comments

Isteri Abang Kesedapan Gangbang Beramai Ramai | aku telah diterima kerja disalah sebuah syarikat. Berita itu amat menggembirakan aku yanng sedang menganggur. aku menetap di rumah abang aku , yanng kebetulan tk jauh dari tempat kerja baru aku. Ini dapat menjimatkan kos penghidupan aku disana nanti.Abang aku jugak bersetuju untuk aku tinggal bersama...

[Read More]

Isteri sexy sporting…

Cat: Cerita Lucah | By: on 29th April 2016 | 14557 Views | No Comments

Isteri sexy sporting gangbang threesome - Perkahwinan aku dengan Rima (25) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Rima wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Rima 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu...

[Read More]

Pantat Jepun Dikongkek…

Cat: Cerita Lucah | By: on 23rd May 2016 | 6889 Views | No Comments

Pantat Jepun Dikongkek Zakar Melayu | Jamuan makan malam celebrate hari lahir anak awek seorang diplomat Jepun telah pun tamat. Semua kakitangan diplomat termasuk orang kenamaan dijemput hadir. aku turut tumpang sekaki meraikannya. Dewan tari menari udah pun lengang. udah hampir pukul 1 pagi.Yg tinggal hanyalah pekerja hotel yg sdang membersih and...

[Read More]

Kisah Lucah Cikgu Manis

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th June 2017 | 1075 Views | No Comments

Awek Melayu - Kisah Lucah Cikgu ManisMelayu Bogel,Gambar Lucah,Tudung Bogel,Cerita Lucah,Melayu Bogel,Gambar Lucah,Tudung Bogel,Cerita Lucah,gambar wanita comel, gambar bogel senyum yg dipaksakan melayu boleh com, www cari khty foto bogel 2017 melayu com my, cerita lucah melayu dipaksa, cerita dipakse main, tudung poRn gambar, awek dipaksa bogel,...

[Read More]

Kenangan Manis Bohsia…

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th May 2016 | 4429 Views | No Comments

Kenangan Manis Bohsia Tubuh Seksi | aku Arini seorang awek berusia 20 tahun. tubuh aku seksi! aper yangg aku ingin cerita kan di sini adalah sebuah kenangan manis yangg tak dapat aku lupakan sampai sekarang nie. ia terjadi pada tahun lepas. aku kongkek ngan abang aku sendiri! aku dahh lama dok nonton dvd blue kepunyaan abang aku di bilik home...

[Read More]

Cerita Lucah Awek Melayu…

Cat: Cerita Lucah | By: on 26th June 2017 | 1471 Views | No Comments

Awek Melayu - Cerita Lucah Awek Melayu...Melayu Bogel,Gambar Lucah,Tudung Bogel,Cerita Lucah,Melayu Bogel,Gambar Lucah,Tudung Bogel,Cerita Lucah,gambar wanita comel, gambar bogel senyum yg dipaksakan melayu boleh com, www cari khty foto bogel 2017 melayu com my, cerita lucah melayu dipaksa, cerita dipakse main, tudung poRn gambar, awek dipaksa...

[Read More]

Melancap Kote Dapat Pepek

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th May 2016 | 4818 Views | No Comments

Melancap Kote Dapat Pepek | Ketika aku masih dibangku sekolah, masih nakal dan mahu mencuba cuba sesuatu, satu perkara yangg paling kugemari ketika itu dan hingga kini adalah melancap. DiSekolah aku mempunyai seorang teman pompuan yangg kuanggap istimewa dalamm diam diam. aku amat meminatinya krna diaorang mempunyai segala taste aku, berbadan...

[Read More]

Pasang Susuk di Vagina

Cat: Gambar Lucah | By: on 22nd September 2017 | 28 Views | No Comments

Awek Melayu - Pasang Susuk di VaginaMelayu Bogel,Gambar Lucah,Tudung Bogel,Cerita Lucah,Melayu Bogel,Gambar Lucah,Tudung Bogel,Cerita Lucah,gambar wanita comel, gambar bogel senyum yg dipaksakan melayu boleh com, www cari khty foto bogel 2017 melayu com my, cerita lucah melayu dipaksa, cerita dipakse main, tudung poRn gambar, awek dipaksa bogel,...

[Read More]

Bohsia Kolej Nafsu Seks…

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th May 2016 | 2946 Views | No Comments

Bohsia Kolej Nafsu Seks Kuat | aku kenal Fariyah ni waktu di Kolej diaorang. Fariyah ni student sebuah ipt kat sini. She is very nice, body diaorang memang type yang aku mahu telan saja. tak der ler tinggi sangat. Tapi cute tu yang aku geram tu.Kena lak pr diaorang bagus, aku pun layan elok ler. diaorang bagi tau aku diaorang dancer kat kolej...

[Read More]

Isteri Suka Konek Besar…

Cat: Cerita Lucah | By: on 20th May 2016 | 31427 Views | No Comments

Isteri Suka Konek Besar Jantan Lain | Tengah hari aku menelefon isteri aku di pejabatnya. aku nak mengajaknya makan kat restoran yangg diberitahu oleh Zahnni. Kata Zahnni restoran baru itu menawarkan pelbagai jenis ayam bakar, ikan bakar dan berjenis masakan bakar yangg lain. aku memmang arif kegemaran Srifa isteri aku adalah ikan bakar."Hello,...

[Read More]

Ghairah Mendayung Pepek…

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th May 2016 | 2842 Views | No Comments

Ghairah Mendayung Pepek Gadis Cantik | Semuanya berlaku ketika aku bersekolah and tahun itu aku sedang bersiap menduduki peperiksaan spm. Sememangnya sejak mula aku tinggal di asrama, banyak pekara tentang sex yanng aku pelajari, dari kawan kawan, majalah, cerita lucah and internet. Pernah satu ketika kiita lawan melancap di bilik air, siapa tahan...

[Read More]

Cerita Perkosaan | Aku Diperkosa Kekasihku

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2015 | 290 Views | No Comments

Cerita perkosaan yang aku alami dilakukan oleh kekasihku sendiri. Pemerkosaan itu begitu menyedihkan, aku diperkosa kekasihku dan dipermainkan banyak lelaki.

[Read More]

Mak Cik Maznah - mysex-story.blogspot.com

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2015 | 290 Views | No Comments

Petang itu aku balik sekolah aku buka baju dan terus makan. Tak macam biasa Selalunya aku terus ambil towel nak gi mandi, pas tu baru makan. Rumah kami ...

[Read More]

Cerita Sex Sedarah Seks Terkomplit Disini!

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2015 | 290 Views | No Comments

dilanda ketakutan itu boleh dikatakan aku ini orangnya dia cerita sex sedarah bergambar memutar tubuhku dari shower aku orang she kang adalah orang bodoh dan yang ...

[Read More]

Yunus Badawi: Petua Nak Elakkan Kucing Dari Berak Di ...

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2015 | 290 Views | No Comments

Sabtu lepas aku ada update status di fb aku tentang masalah kucing-kucing yang suka berak di halaman rumah aku. Kami takde bela kucing tapi setiap hari ...

[Read More]

Yunus Badawi: Durian Musang King Karak

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2015 | 290 Views | No Comments

Semalam kawan aku mengajak aku ke dusun durian milik kawannya dekat Karak. Tempatnya terletak betul-betul di tepi Lebuhraya Karak di KM 75.

[Read More]

Sah! Nora Danish Bercerai Kali Kedua Hamil 3 bulan ...

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2015 | 290 Views | No Comments

Dipetik dari Kosmo! “I ceraikan you talak dua yang membawa maksud talak kali kedua.” Itulah kata-kata penamat hubungan suami isteri antara Rizal Ashram Ramli ...

[Read More]