Search results for "nonton video xxx yanng tidak diblokir"


Awek Dipancut Benih Dalam…

Cat: Cerita Lucah | By: on 20th May 2016 | 10343 Views | No Comments

Awek Dipancut Benih Dalam Cipap Nya | "Salam bang. abang nak beli tidak kalendar aku nie. ? " tegur seorang awek belasan tahun. Bruno mengangkat wajahnya dari menghadap hidangan nasi lemak yanng sedang dinikmatinya lalu matanya memandang tepat ke arah awek remaja yanng baru menegurnya."Aiseymen. senja-senja dah kacau aku tengah makan. Kacau daun...

[Read More]

Muka Dipancut Suami,…

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th May 2016 | 4124 Views | No Comments

Muka Dipancut Suami, Faraj Dikongkek Kawan | saya adalah kakitangan di sebuah syarikat di emak kota. saya tidak lah cantik mana. Tubuh saya berisi tetaapi mempunyai bentuk ye. Bentuk bontot saya lebar dan bulat membuatkan kelihatan tertonggek. buah dada saya besar bulat dan padat. saya bernafsu seks kuat.Suamiku mmg tidak pernah memuaskan nafsu...

[Read More]

Doggy Style Dengan…

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th May 2016 | 2436 Views | No Comments

Doggy Style Dengan Secretary Office | Selepas saya balik dari oversea, saya di ajak bekerja oleh seorang rakan keluarga ku. So, saya dapat position yanng senior dalam companynya. Tugas di situ memerlukan saya selalu travel and saya memang entitle untuk dapat seorang secretary. saya pun suruh Personnel Dept.Conduct interview di mana saya turut...

[Read More]

Sepupu Liar Gila Sex…

Cat: Cerita Lucah | By: on 5th May 2016 | 5583 Views | No Comments

Sepupu Liar Gila Sex Dikongkek Banyak Batang | "Hey, erlin, got room for another one? " En Arka terkebil melihat Yunus. Hebat! "Come, jangan malu, jangan segan, " pelawa En Arka. Irna bagaikan sudah hilang pendengaran, melayan pergerakan batang En Arka dallam lubangnya.Yunus meninggalkan Aisya yanng masih terpinga-pinga menahan pedih di burit nya....

[Read More]

Isteri Abang Kesedapan…

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd May 2016 | 6982 Views | No Comments

Isteri Abang Kesedapan Gangbang Beramai Ramai | aku telah diterima kerja disalah sebuah syarikat. Berita itu amat menggembirakan aku yanng sedang menganggur. aku menetap di rumah abang aku , yanng kebetulan tk jauh dari tempat kerja baru aku. Ini dapat menjimatkan kos penghidupan aku disana nanti.Abang aku jugak bersetuju untuk aku tinggal bersama...

[Read More]

Isteri Dijadikan Sundal…

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th May 2016 | 4566 Views | No Comments

Isteri Dijadikan Sundal Banyak Butuh #7 | Datuk Mirez begitu terkejut besar apabila die pulang ke rumah bini mudanya subuh itu. die seolah olah tidak percaya apa yanng dilihatnya. tidak pernah terduga olehnya selama ini. tidak pernah terlintas di hatinya bahawa bini mudanya itu akan bersikap curang terhadapnya.Jugak tidak terlintas di hatinya...

[Read More]

Tetek Besar Remaja…

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th May 2016 | 5385 Views | No Comments

Tetek Besar Remaja Diramas Lelaki Tua | Cerita seks nii saya confuse dan tidak tahu kepada siapa saya hrus mengadu. Sejak peristiwa itu saya sering tidak dapat tidur dan sakit kepala memikirkan nye. Ianya berlaku semasa curi sekolah yanng lalu. saya pergi kerumah pakcik ku utk berjumpa sepupuku Saria.Saya dan Saria adalah sebaya memanng kawan baik...

[Read More]

Mengintai Isteri Kawan…

Cat: Cerita Lucah | By: on 20th May 2016 | 10050 Views | No Comments

Mengintai Isteri Kawan Dikongkek | saya memanng sukakan seks tapi saya tak penah merasakan keenakan rasa hubungan seks yanng sebenar. saya masih bujang dan tak pernah main dengann pompuan langsung. Pegang pon tak pernah. untuk melampiaskan nafsu seks saya biasanya saya melancap aje smbil tengok cd lucah.Tu aje la yanng saya mampu setakat nie....

[Read More]

Cipap Cikgu Dikerjakan…

Cat: Cerita Lucah | By: on 23rd May 2016 | 69924 Views | No Comments

Cipap Cikgu Dikerjakan Pemuda | cikgu Livani, berusia 24 tahun, baru melangsungkan perkahwinan, cikgu Livani nii bertudung gebu dan sexy. Turut tinggal bersamanya, Zula. adik nya. Seperti biasa, cikgu Livani pergi dan pulang mengajar di sekolah berhampiran rumahnya. Sehingga pada suatu petang selepas pulang dari sekolah.Cikgu Livani mandi seperti...

[Read More]

Mat Salleh Kongkek Pantat…

Cat: Cerita Lucah | By: on 30th April 2016 | 4071 Views | No Comments

Mat Salleh Kongkek Pantat Melayu | saya sdang menyapu di halaman rumah apabila seorang postman membunyikan horn motornya. Dari sampul surat nye saya sudh dapat menganggak siapa pengirimnya. Tanpa berlengah saya terus membuka sampul surat tersebut. saya bgitu gembira sesudah mendapati isi kandungannya menyatakan yang saya telah berjaya pada...

[Read More]

Berkenalan Dengan Gadis…

Cat: Cerita Lucah | By: on 29th April 2016 | 3097 Views | No Comments

Berkenalan Dengan Gadis Gebu | Kisah blue nie berlaku ketika sya sekolah di uk. Pada awal sya disini, semangat sya ganas utk belajar. maklum la, baru baru sampai. Selepas 2 atau 3 hari, nafsu sya mula memuncak muncak. batang zakar sya asyik meronta ronta.Apa taknya hari hari menyaksikan gelagat mat saleh melakukan maksiat didepan mata sya. Oleh...

[Read More]

Gadis Bohsia Liar…

Cat: Cerita Lucah | By: on 26th May 2016 | 8864 Views | No Comments

Gadis Bohsia Liar Gangbang Beramai Ramai 7 | Datuk Kelpo begitu terkejut besar apabila dia pulang ke rumah isteri mudanya subuh itu. dia seolah olah tidak percaya apa yg dilihatnya. tidak pernah terduga olehnya selama ini. tidak pernah terlintas di hatinya bahawa isteri mudanya itu akan bersikap curang terhadapnya.juga tidak terlintas di hatinya...

[Read More]

Not Found