Sepupu Aku Bohsia Boleh…

24th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 2825 Views | No Comments

Sepupu Aku Bohsia Boleh Dijolok | Masa kat kolej, saya ada sorang member yanng agak poyo, tapi bleh la kawan dng die. Satu hari diaorang cite kat saya diaorang ada sorang sepupu comel, dan social. Member saya cakap diaorang macam bolehh makan pasal banyaak dahh diaorang dengar cite orang kg pasal sepupu diaorang bohsia tapi member saya nii penakut, tak berani ingin try.

Sepupu Aku Bohsia Boleh Dijolok kisah malay seks, cerita lucah Sepupu Aku Bohsia Boleh Dijolok, novel melayu blue Sepupu Aku Bohsia Boleh Dijolok

Sepupu Aku Bohsia Boleh Dijolok

Saya tak mampu bertahan lagi, maniku sdh di kepala balak. Perlahan saya masukkan balak ku ke dlam pepek sepupu member saya nie, dan ia meluncur masuk dng senang ke dlam rahim yanng licin itu.

Balak ku mula bereaksi, krna dikemut pepek nya yanng licin dan panas itu. saya menghenjut henjut perlahan dan akhirnya, cret! Creet! Creet! Maniku memancut ke dlam pepek panas perempuan ini.

Balak ku lega dan badanku terasa puas. saya pun tarik kuar balak ku dan suruh member saya plak lanyak sepupu die. Member saya pun dng lahapnya terus sumbat lubang diaorang dan tak sampai 5 minit diaorang dahh terkulai pasal dahh pancut kat dalam.

Sepupu diaorang tak cakap apa pun, cuma terbaring lemah dibantai dua lelaki dan yanng bestnya pepek nya menyimpan dua jenis mani, iaitu mani saya dan member saya. Takut jg saya diaorang mengandung tapi beberapa lama pastu member saya cakap takde apa yanng berlaku.

Selamat.

No Comment yet. Be the first to comment on Sepupu Aku Bohsia Boleh…

Leave Your Comment Here!