Suka Tengok Buah Dada…

1st May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 1634 Views | No Comments

Suka Tengok Buah Dada Cikgu | Aku mmg syok giler kat cikgu nie pasal badan diorang montok abis siot. daah lama aku impikan ingin beromen dngn cikgu. barang diorang pun baik jugak, ingin dijadikan cerita cikgu aku nie umur diorang 28. baru kawin. Korang ingin tau time diorang bertugas je aku mesti pegi klinik.

Suka Tengok Buah Dada Cikgu cerita melayu seronok lucah, Suka Tengok Buah Dada Cikgu kisah seks malay Suka Tengok Buah Dada Cikgu

Suka Tengok Buah Dada Cikgu

Pas tu diorang cabut baju dngn seluar sekolah aku. first skali diorang kolom aku nyer batang. aku dapt rasakan kepanasan pada batang konek aku. aku tengok diorang nyer pantat daah berair.

Apalagi aku tarik batang konek aku keluar dan aku cari pantat nyer. Fuh first time beb dapat jolok pantat wanita. first skali aku buat doggy style. diorang punye meraung mak aii macam daah setahun tak dapat sex.

Pas tu aku buat skill diorang ade kat atas aku. best siot. sedanng aku memacak diorang aku dapat rasakan yaang diorang klimaks kali kedua. Pastu kita sama sama rehat sambill aku kerjakan payudara besar diorang untk round kedua.

Aku mmg tak puas nk telan payudara besar diorang ni. akhirnye aku pancut kat dlm pantat diorang. fuh masyuk siot. daah le aku tak belajar seharian. dapat lak beromen mmg best.

Dlm time perjalanan balik school aku mintak no hp diorang kot2 aku blh main dngn diorang lagi. sampai je kat sekolah aku dngn diorang wat dono jer.

No Comment yet. Be the first to comment on Suka Tengok Buah Dada…

Leave Your Comment Here!