Tetek Besar Remaja…

12th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 5396 Views | No Comments

Tetek Besar Remaja Diramas Lelaki Tua | Cerita seks nii saya confuse dan tidak tahu kepada siapa saya hrus mengadu. Sejak peristiwa itu saya sering tidak dapat tidur dan sakit kepala memikirkan nye. Ianya berlaku semasa curi sekolah yanng lalu. saya pergi kerumah pakcik ku utk berjumpa sepupuku Saria.

Tetek Besar Remaja Diramas Lelaki Tua kisah melayu sex, cerita lucah Tetek Besar Remaja Diramas Lelaki Tua, seks lucah mealyu Tetek Besar Remaja Diramas Lelaki Tua

Tetek Besar Remaja Diramas Lelaki Tua

Hampir 2 jam pakcik memantat saya. Habis sengal-sengal seluruh badan saya. pantat saya tidak yah cerita la. Rasa kembang semacam aje. Jalan pun rasa lain aje lepas tue. Rasa menyesal ada jugak pasal saya dahh tidak virgin lagi.

Daah kena robek kat pakcik saya. Tapi rasa menyesal tu rasa berbaloi jugak denngan nikmat yanng saya kecapi. saya tidak sangka sex begittu sedap. Patutla orang nak kahwin sangat.

Bagi saya at least saya dahh rasa, nak tunggu kahwin lambat lagi, paling awal pun bapa saya bagi kahwin umur 21. tidak sanggup rasanya nak tunggu 7 tahun lagi.

Pantat saya nii asyik terkemut-kemut aje jika tengok balak hensem. Last sekali sebagai upacara penutup pakcik suruh saya kulum batang zakar dia. saya mengikut aje walaupun tidak pandai saya cuba juga.

Separuh aje batang zakar pakcik dapat saya kulum. Kira okay jugaklah utk yanng tidak ada pengalaman macam saya nie. Itulah first time saya tengok batang lelaki dewasa, selalunya saya tengok penis adik saya yanng sebesar emak jari je.

Terkejut jugak saya jika tengok batang zakar pakcik yanng hampir sebesar lengan saya. Panjangnya lebih kurang 6 inci je tapi agak besar. Kepala batang zakar nya pun besar macam cendawan.

Suka btl saya jika tengok kepala batang zakar pakcik mengembang dan berkilat jika kena kulum. Masa saya kulum batang zakar pakcik ramas-ramas tetek saya. Sekali-sekali jari jahat die korek lubang punggung saya.

Pengotor btl pakcik saya nie. Ada ka die kata lubang punggung saya cute. Kalau kata faraj saya cute logik juga. Pasal faraj saya belum ada bnyak bulu. Ada bulu pahat saja.

Nipis dan halus. Nampak bersih dan cute. Lebih kurang pukul 2 barulah makcik dan Saria balik. Sempatlah saya saya mandi dan berehat lepas kena kongkek kat pakcik. Lepas mandi saya tengok cadar bilik pakcik berterabur macam tempat kucing beranak.

Saya kemaskan sikit. Ada beberapa tompokan basah tue. jika saya cium ada bau macam air saya je. Tompokan darah pun ada juga. daah sah darah dara saya. Cadar tu warna pink dan tompokan tu nampak jelas.

Jika saya tanya pakcik macam mana nie. ia suruh saya buka balik cadar tu dan rendam dalamm besin biar makcik basuh. jika diaorang balik saya control aje jika depan pakcik.

Macam tidak ada apa-apa berlaku. pakcik tersenyum aje tengok saya. ia tahu saya tidak kan bagitau sesiapa pasal upacara pecah tanah hari tue. Malam tu saya tidur awal denngan Saria dalamm bilik dia.

Saria pun penat katanya pasa lbanyak jalan-jalan shopping. saya pun penat juga kena kongkek kat pakcik. Besoknya saya balik rumah saya kat Temerloh. Sepanjang jalan atas bas ke Temerloh saya asyik terbayang pengalaman saya denngan pakcik saya.

Best juga. jika ada peluang saya akan dapatkan lg batang zakar pakcik yanng besar dan gemuk tue. saya rasa saya nii silap-silap akan jadi bohsia memandangkan selera saya pada pelir lelaki amat kuat sekali.

Kalau bolehh saya nak setiap masa batang pelir ada dalamm faraj saya. Kepada sesiapa yanng berminat untk mengenaliku bolehh hubungiku di. saya hnya berminat denngan lelaki berbulu dada dan berbatang besar spt pakcik saya.

Peristiwa ini berlaku 3 minggu yanng lalu dan selepas itu saya sentiasa menginginkan lg dan lg tapi saya tidak mempunyai peluang krn bapa dan ibuku mengawal pergaulanku. Lelaki nak telefon saya kena marah kat bapa saya.

Untk melepaskan gian saya, saya hnya melancap sambill membayangkan pengalaman saya denngan pakcik saya.

No Comment yet. Be the first to comment on Tetek Besar Remaja…

Leave Your Comment Here!