Ustazah Doggy Style…

11th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 14047 Views | No Comments

Ustazah Doggy Style Dengan Ganas | Pada suatu hari ustazah Siti and cikgu Izal dikunjungi pak Jamal. Pak Jamal adalah bapa mentua kepada ustazah Siti. Suami isteri ini sangat gembira dengan kedatangan pak Jamal. Pak Jamal telah bercerai dengan isterinya 6 tahun yang lalu.

Cikgu Izal and ustazah Siti mengajar disebuah sekolah yang berhampiran dengan rumahnya. Pasangan ini baru berkahwin 4 bulan. Pada hari terakhir pak Jamal dirumah anaknya, terjadilah satu titik hitam.

Ianya bermula pada hari cuti pasangan itu. Namun hari tersebut suaminya mempunyai satu kelas tambahan disekolah. Seperti biasa ustazah Siti menyiapkan sarapan pagi untuk suaminya and pak Jamal.

Selepas menghantar suaminya ke muka pintu ustazah sempat berborak dengan pak Jamal. Selepas itu ustazah kebilik air membasuh baju. Pak Jamal yang kebetulan ketandas terlihat sesuatu. Rupa-rupanya ustazah Siti terlupa merapatkan pintu, ustazah Siti yang leka memberus baju tidak menyedari sepasang mata sedang memerhatikannya.

Seingat pak Jamal, dia tidak pernah melihat keadaan seperti itu kerana menantunya terkenal dengan sifat sopan santun and sangat menitikberatkan tentang soal penjagaan aurat. Malahan didalam rumah sekalipun menantunya tidak pernah menanggalkan tudung melainkan ketika bersama suaminya sahaja.

Kain kemban menantunya yang basah semasa membilas pakaian, membuatkan pak Jamal semakin tak tahan. Ustazah Siti yang merasakan kelibat orang diluar tergamam melihat bapa mentuanya sedang membuka daun pintu.

Ustazah Siti yang ketakutan terus bangun and berusaha menutup pintu tetapi gagal. Pak Jamal terus masuk and mengunci pintu dari dalam. bapa buat apa ni? ! Tanya ustazah Siti dengan terketar-ketar.

Pak Jamal hanya tersenyum sinis sambil matanya meliar kesegenap tubuh menantunya. Pak Jamal menanggalkan pakaiannya satu persatu. Kelihatan lah batang pak Jamal yang hitam and besar. Keadaan ini menakutkan lagi ustazah Siti yang terus merayu supaya dilepaskan.

Pak Jamal mendekati menantunya, ustazah Siti yang tidak rela diperlakukan begitu cuba menolak. Keadaan bertukar menjadi bertambah buruk apabila ikatan kain kemban ustazah Siti telah ditarik pak Jamal sehingga terburai ke lantai.

Terpampanglah tubuh ustazah Siti yang hanya dibaluti coli and seluar dalam. Ustazah Siti yang pasrah and malu tubuhnya ditatapi bapa mentuanya, hanya mampu memalingkan tubuh membelakangi pak Jamal sambil menangis.

Jangan buat saya macam ni! , teriak ustazah Siti. Pak Jamal yang telah lama tidak merasai kehangatan burid terus mendekati tubuh ustazah Siti dari belakang lalu membuka cakuk colinya.

Terlepaslah coli yang menutupi tetek ustazah Siti. Tersembul payudara ustazah Siti yang merah putingnya. Lantas diraba pak Jamal dari belakang. Kulit tangan bapa mentuanya yang kasar dapat dirasai ustazah Siti ketika putingnya digentel serta diusap pak Jamal.

Ustazah Siti yang tidak berdaya mempertahankan tubuhnya dari pak Jamal hanya mampu mengharapkan suaminya lekas pulang. buah dada bersaiz 36b menantunya dinyonyot sehingga tegang putingnya. Kemudian pak Jamal masukkan tangannya kedalam seluar dalam menantunya sambil mengusap-usap kelentit.

Cerita Sex Ustazah Doggy Style Dengan Ganas

Kemudian pak Jamal menarik seluar dalam menantunya sehingga terkoyak. Ustazah Siti hanya mampu memejamkan mata kerana tersangat malu diperlakukan begitu. punggung and kemaluan menantunya yang tembam dijilat-jilat sehingga ustazah Siti merengek-rengek menahan kesedapan yang teramat sangat.

Pak Jamal merebahkan ustazah Siti, lalu mengangkangkan kakinya sambil menggenggam batangnya lalu ditekan ke dalam burid ustazah Siti. Jangan buat ina macam ni! Ina kan menantu bapa, tepis ustazah Siti sambil menutup tetek and burid dengan tangannya.

Ustazah Siti takut kalau-kalau dia akan mengandungkan anak pak Jamal jika batang pak mentuanya berjaya menguasai dirinya. Ustazah Siti yang telah terlentang telah dipegang kedua belah tangannya secara paksa.

Keadaan kaki ustazah Siti yang terbuka memudahkan batang pak Jamal memasuki buridnya. Sedikit demi sedikit batangnya disorong tarik dalam burid ustazah Siti. Lama kelamaan ustazah Siti tidak mampu lagi menahan keghairahan yang telah menguasai dirinya lalu orgasme em.

urghh. ah, meleleh-leleh air buridnya. Pak Jamal yang nafsunya masih tidak puas, memaksa ustazah Siti berdiri and menonggeng. Tangan pak Jamal memegang sisi jubur menantunya lalu menekan batangnya ke dalam burid.

punggung ustazah Siti yang besar and putih membuatkan pak Jamal semakin bernafsu. Sakit ah. , jerit ustazah Siti bila buridnya dikasari dengan tujahan batang pak Jamal. Ayakan pak Jamal menjadi semakin laju sehingga batangnya merapati kemaluan ustazah Siti.

Wajah ustazah Siti kelihatan sangat bernafsu ketika didogy-style pak Jamal. Ustazah Siti yang merasakan pak Jamal akan mencapai klimaks, telah menjerit ‘ jangaan lepaskan di dalam yahh’.

Baiklah ina tapi dengan satu syarat, kata pak Jamal. Ina kena hisap batang ni sampai keluar air and ina mesti minum setiap titik air tu, kalau tidak bapa akan lepaskan kat dalam rahim ina.

Memang jamin ina mesti hamil sebab dah 6 tahun benih bapa diperam. Baiklah, jawab ustazah Siti. Pak Jamal sebenarnya hanya ingin memperdayakan menantunya. Untuk menjerat ina supaya akan berusaha lebih bersungguh semasa menghisap batang.

Cerita lucah Ustazah Doggy Style Dengan Ganas

  • Namun kalu pancut tu akan tetap gak kat dalam rahim ina. Bagi Pak Jamal kalau tak pancut kat dalam separuh kepuasan bersetubuh tu akan gagal dikecapi. Pantas batangnya dihalakan ke mulut ustazah Siti.
  • Walaupun jijik dimata ustazah Siti namun terpaksa dilakukannya juga. Kuluman demi kuluman hanya meletihkan ustazah Siti, malah pak Jamal belum menunjukkan tanda-tanda ingin memancutkan sperma nya. Pak Jamal terus meramas tetek menantunya itu.
  • Akhirnya ustazah Siti kepenatan. Pak Jamal tersunyum. Dia berjaya menikmati kuluman hebat and juga akan dapat memancutkan sperma ke dalam telaga zuriat memantunya yang sedang subur. ‘Jangan lepaskan kat dalam’ , rayu menantunya.
  • Pak Jamal tersenyum sambil menonggengkan kembali tubuh ustazah Siti lalu menjunamkan batangnya kedalam burid. Kan Ina dah engkar syarat. kejap lagi bapa akan hamilkan menantu bapa ni.

Lantas Pak Jamal pun membuat ayakan-ayakan yang laju lalu melepaskan sperma nya yang berhamburan ke permukaan rahim ustazah Siti. Akhirnya pak Jamal meninggalkan rumah and terus pulang ke kampung.

Ustazah Siti yang malu telah merahsiakan kejadian itu daripada pengetahuan suaminya. Dua bulan berlalu and ustazah Siti disahkan mengandung. Suaminya gembira mendapat berita itu tanpa mengetahui perkara sebenarnya.

Dia mati mati sangkakan bahwa dialah yang telah berjaya menghamilkan Siti. Selepas 7 bulan melahirkan anak ustazah Siti hidup bahagia disamping cahaya mata and suaminya. Sehinggalah pada malam yang malang, suaminya mendapat panggilan telefon daripada pak Jamal yang on the way ke rumah mereka.

Kebetulan pada malam itu isterinya tidur awal lebih kurang pukul 9. Suaminya yang tak sampai hati mengejutkan isterinya, terus keluar berseorangan menjemput pak Jamal distesen bas. Pak Jamal bertanya, mana ina? Ina tidur awal malam ni, mungkin letih kot.

Semasa sampai dirumah lebih kurang pukul 9. 30, cikgu Izal mendapat panggilan telefon dari kawan karibnya, yang ingin berjumpa direstoran yang terletak tidak berapa jauh dari rumahnya.

Saya nak jumpa kawan. Kejap lagi saya balik, kata cikgu Izal. Pak Jamal hanya tersenyum. Pak Jamal meninjau bilik menantunya dengan berhati-hati. Pak Jamal merasa sungguh berahi bila melihat menantunya sedang tidur dengan keadaan kain batiknya terselak sehingga menampakkan betisnya yang putih.

Pak Jamal menanggalkan pakaiannya and memadamkan lampu. Pak Jamal terus naik keatas katil dalam keadaan telanjang and memeluk ustazah Siti yang sedang tidur. Ustazah Siti yang tersedar merasakan itu adalah suaminya.

Pak Jamal terus menanggalkan coli ustazah Siti sambil meramas tetek nya. Ustazah Siti merasa sedikit hairan dengan perilaku suaminya yang menghalakan batang kemulutnya, terpaksalah ustazah Siti mengulum batang suaminya yang dirasakan agak berbeza dari biasa.

Selepas itu pak Jamal terus menyonyot payudara nya kiri and kanan sampai meleleh susu. Ustazah Siti merengek kesedapan, ‘abangg saya dah tak tahan ni. ‘ pak Jamal terus membuka ikatan kain batik menantunya, lalu dijilatnya kemaluan ustazah Siti tanpa menanggalkan seluar dalam.

Ustazah Siti yang mencapai perasaan berahi yang tidak terperi telah mengalirkan air burid yang agak banyak. Seluar dalam dilurutkan lalu batangnya menjelajahi bibir burid ustazah Siti. yang telah mengemut tak henti-henti.

Ayakan yang berterusan membuatkan ustazah Siti mengerang kesedapan, ‘ ah ah aah laju lagi banng aahh’ seolah-olah dia sedang berasmara dengan suaminya sendiri. Peluang itu dimanfaatkan pak Jamal dengan mendukung ustazah Siti sambil mengayak buridnya secara berdiri.

Ini agak menyakitkan kemaluan ustazah Siti, “sudahlah bang sakit”, rengeknya. Lalu ustazah Siti ditonggengkan, ustazah Siti bertanya, ‘abang tak pernah lakukan persetubuhan dengan cara begini? ‘ pak Jamal tidak menjawab lalu mendoggy style ustazah Siti dengan agak ganas.

Ustazah Siti yang mencapai tahap orgasme telah mengerang, ‘abang, dah nak keluar ni. uhh. ah. ah’. Kemudian disusuli dengan lepasan sperma pak Jamal yang mencurah ke dalam rahimnya.

Mereka terbaring bersama selama 30 minit. Pak Jamal yang kembali bernafsu mencium mulut ustazah Siti sambil mengulum lidahnya. Kelainan yang dirasai ustazah Siti membuatkan dia mengesyaki sesuatu lalu terus bangun sambil menutup tubuh dengan pakaian and menyalakan lampu.

Alangkah terkejutnya ustazah Siti bila melihat pak Jamal sedang mengurut batangnya yang kembali menegang. Ustazah Siti menyangka tubuhnya disetubuhi suaminya tetapi yang nyata tubuhnya telah diperkosa bapa mertuanya untuk kali kedua.

Dua bulan selepas peristiwa tu. sekali lagi ustazah Siti telah disahkan mengandong. Namun peristiwa itu tetap juga dirahsiakan daripada pengetahuan suaminya. Kegusaran pasti menghantui perasaannya apabila terbayangkan kemungkinan kali ke tiga dia akan dirogol and juga dihamilkan sekali lagi oleh Pak Jamal.

No Comment yet. Be the first to comment on Ustazah Doggy Style…

Leave Your Comment Here!